Şimdi Ara

5S Parmak İzi Algılayıcım Bu Nedenden Bozuldu mu?(Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.5S kullanıyorum.3 aylık bir cihaz.Eli cok terleyen biriyisimdir,ve okulda telefonu benden cok arkadaslarım kullanırlar nerdeyse.Bende 2 3 günde bir temizlemek icin,su resimde gördügünüz,bilgisayarım ıcın aldıgım temizleme Sprey mi artık herneyse onu,peçeteye bazen home tusunun ustunu kapatarak ekrana sıkıp ekranı siliyorum.

Son zamanlarda parmak izinde her 10 denemenin 9unda yeniden dene diyor.Parmak tanıtmaya calısıyorum hep tekrarlatıyor yenıden yap diyor.Tusun ustune hafıf dokunuyorum cok kaygan buz pateni zemini gibi,ıslak gibi.Sizce bu yuzden bozulmus olabilir mi?ZORLU CENTERa randevu alıp götürsem sizce ne olur?

5S Parmak İzi Algılayıcım Bu Nedenden Bozuldu mu?(Güncellendi)

Edit : az önce peçeteyi ıslatıp iyice sildim,suan maşallah canavar gibi.

Edit 2 : Aradan tekrar 5 dakıka geçti ve 10 denemenin 10unda acmıyor,kafayi yicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 29 Aralık 2014; 3:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s in okuyucusu okadarda iyi degil zaten. Ben ip6 aldiktan sonra cok sasirmistim. Bir parmagi bir kere tanitmada terli elimle bile acabiliyordum. 5s oyle degil, illa bir kere tekrar deneyin diyordu

• brobiy kullanıcısına yanıt
    Benımkı böyle degildi.Ne zaman bu sprey ile silip temizlemeye basladım.Bazen 10 denemenın 10unda tekrar deneyin diyor.Cok nadir tek seferde acıyor.Sımdı Zorluya gitsem ne olur acaba.Birde şans işi gider orda telefon hep açar parmakları bır sıkıntı cıkarmaz.Zorludan cıkarım tekrar bozulur.Cok garip.

• GÜNCEL.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    aynı parmağı iki kere taratıp tekrar denermisin
  • sıkma sende kardeşim nie sıkıyorsun bozulur tabi.
  • Hocam hep dediginiz gibi olur cihaz orda sikinti cikarmaz kapidan cik gene baslar ben buna pembe panter talihsizligi diyorum yinede cok yuksek oranda basarizsa bu durum gitmeni tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Valla 10 denemenin 9u başarısız.Bir restore cekeyim bari.Birde ben bunu 3 ay önce aldım,annemin telefonuda eski bunu anneme hediye edip 6 alıcam,simdi 40 yılın bası bir hediye vercez oda bozuk olmasın.Yoksa ben kullanmıuorım zaten parmak izi.

• A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Telefonun ekranı cok yağlanıyor o maksatla sıkıyordum.Parmak izinin üstünü kapatıyordum ama pecetenın ıslaklıgıyla siliyordum orayı.

• Güncellendi

• brobiy kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hocam.:(

• Benim 6 da nedense böyle yapıyo ama tuşu temizlediğimde tanıyor kesinlikle ama bir ara istanbula gidersem uğrucam apple a

• 5s parmak izi öok başarısız gerçekten ama ip6 da işi çözmüşler

• Arkadaşın 5s ikilemiyordu hiç. Eğer o spreyden dolayı bozulmuşsa değişim olmaz . Ama gidip bi gösterim belki uygun fiyata yaptırırınız.

• parmağında soyulma var mı? veya parmak izini kaldır sonra tekrar parmağını tanıt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.