Şimdi Ara

5s kullananlar memnun musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hızı falan nasil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum 1 sene once almistim telefonumu ios 7 idi 7 yi kullandim 8 cikti 8 i kullandim 9 cikti gayet memnunun 16 gb yetmiyor sadece bi dezavantajim bu ios 9 danda guncellemicem boyle kullanir 7 veya 7s cikinca alirim begenirsem

Yani nasil kullancaksin neyi yogun kullanirsin detayli yazarsan cevaplarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StrongAndFearless kullanıcısına yanıt
    Şrjı çok hızlı bitiyor, 2 tane aldım son bir haftada. İlki 16GB yetmediği için 64GB aldım. Şarjları 5 senedir kullandığım iphone 4 kadar çabuk bitiyor nerdeyse.. İkincisi yurtdışı cihaz konu açtım hatta batarya problemi ile ilgili. Muhtemelen sorunlu denk geldi. Batarya haricinde güzel telefon. ios 9.1.2 akıcı hızllı.. İki katı para verip 6 almanın bence bir anlamı yok çok gerekmiyorsa.. Mobil şarj kitin yanında olsun ama her zman
  • Taş gibi telefon apple güncelemelerle bilerek yavaşlatmaz ise daha uzun süre gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kullanımım şu olur
    akşam yatmadan sarjı fuller yatarken film video izleyebilirim internetde dolaşırım bu yani.
    müzik dinlerim
    ekranı bana yetiyor küçük gelmiyor
    6 için 1000 lira
    6s için 1500 lira fark vermekte saçma geliyor
    2 sene götürse yeter
    s4 den geçeceğim üzmez umarım
  • Bir buçuk sene lumia 925 kullandıktan sonra geçen hafta 5s geçtim yok boyle bir rahatlık marketinde istediğini bulmak şarj süresi (lumia 925 in şarjına gore) muhakkak 6 ve 6 s çpk iyidir ama fiyatına gore ben çok memnunum

• G2'den geçtim. Çok memnunum. Sadece g2'nin bataryasını özlüyorum o kadar.

• 5s bence şuan en iyi cihazlardan beri
  • ilk çıktığında cihaz hediye geldi halen kullanıyorum. İos en son sürüm var gayet memnunum. Eşimde 6 plus var ama ben 5s çok memnunum

• Hocam bende memnunum hele gümüş rengi benim için karizma cihaz çok karizmatik görünüyor zaten en karizmatik tasarımı bu iPhoneun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk789 -- 20 Şubat 2016; 23:11:05 >
  • StrongAndFearless kullanıcısına yanıt
    hocam ozaman size powerbank gerekli cunku bu kullanımda sarj sorun olablır.
  • 5s satıp galaxy s6 aldım androide en fazla 6 ay dayanabildim.zarar edip sattım galaxy s6 yı tekrar 5s aldım dünya varmış dedim :))
  • İki seneden beri kullanıyorum gayet memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.