Şimdi Ara

5s ic ekrandaki cizgi SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar 5s sahibiyim ve bi kere servisten degisim aldim fotoda goruldugu gibi beyaz bi cizgi cikti ekranda jelatin cizik sanmistim ama cikardiktan sonra ic ekranda oldugu farkettim telefon suana kadar bi kere bile dusmedi ne olmus olabilir acaba servislik bi durumu varmi
     5s ic ekrandaki cizgi SS li bu arada sol ustte bahsettigim sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scambay -- 21 Ocak 2015; 15:03:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardim edebilcek biri

• Swap cihaz nihayetinde. Daha önceden herhangi bir sebepten iade edilmiş telefonların sağlam parçaları birleştiriliyor ve size yeni cihaz olarak veriliyor. Kullanım açısından bir sıkıntı yaratmaz ama içinize sinmiyorsa tekrar verin servise. İstanbul'da iseniz Apple Store'a gidin.
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Ekran degisimi falan mi yaparlar ben izmirde yasiyorum anca burda genpaya verebilirim bide adamlar kullanici hatasi diyip telefonun garantisini yakarlar diye korkuyorum

• scambay S kullanıcısına yanıt
    O zaman yine servis sürecini bekleyeceksiniz. Ekranın içinde olan bişey. Kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum.

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Swap cihaz nihayetinde. Daha önceden herhangi bir sebepten iade edilmiş telefonların sağlam parçaları birleştiriliyor ve size yeni cihaz olarak veriliyor. Kullanım açısından bir sıkıntı yaratmaz ama içinize sinmiyorsa tekrar verin servise. İstanbul'da iseniz Apple Store'a gidin.

Swap=sıfır.
    Bu forum bunu öğrenemedi

Tamir edilecek olsa Apple niye tamir etmesin kendi cihazımızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disim nasil? (diş filmi ss li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 😊 Peki sen açıklar mısın hocam; mağazadan alınan ile swap cihaz arasındaki fark nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

😊 Peki sen açıklar mısın hocam; mağazadan alınan ile swap cihaz arasındaki fark nedir?

Swap cihaz aldın mı ben aldım.Sıfır cihazdan tek farkı kutusuz olması. Bunu ben yaşadım.
  • Biraz araştır hocam istersen.
  • gene mi swap tartışması..

yahu swap sizin mağazalardan aldığınız ''kutulu'' ürünlerle birebir aynı olanlardan değil.. Yukarıda bahsedildiği gibi daha önce belli bir arızadan dolayı geri giden ve arızalı parçaları değiştirilip tekrar ''değişim'' amaçlı mağalazara dağıtılan cihazlara denir.. ''swap'' kelime olarak değişim..değiştirme demektir.. swap cihaz refurbished cihazdır..yani yeniden toplatılan cihaz.. kesinlikle sıfır cihazdır kutulu birebir aynı diyenlere bakmayın..
  • Simdi goturemmi ben servise cihazi daha 15 ay garantisi var cihazin

• Swap cihazları anlatabileceğim en basit mantık ile anlatmaya çalışacağım ki artık swap = 0 cihaz diyen kalmasın etrafta gülünç duruma düşmeyin. Öncelikle Apple babamızın şirketi değil her ne kadar 5s ve mac book pro kullanıcısı olsam da swap = 0 cihaz olsa ortada Apple falan kalmazdı. Gelelim örnekli tanımlamamıza;

Diyelim ki telefonuma bataryasındaki bir sebepten ötürü değişim kararı verildi Apple cihazı değiştirdi. E benim her aksamı düzgünce çalışan sadece bataryasında sorun olan güzelim cihazım ne oldu çöpe mi gitti? Apple bu cihazları toplayıp sorunlu parçalarını yenileyip ve her birine tek tek yeni kasalarını takıp buna ekran da dahil ( Hani hiç çizik yok jelatinli geldi deniyor ya o kısmın sebebi de bu ) o köpüklü kutularına koyup (beyaz olanlardan) mağazalara yolluyor ve bu cihazlar SWAP olarak müşteriye veriliyor. Kafalardaki yanlış algıyı biraz olsun değiştirebilmişimdir umarım

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahinemre -- 23 Ocak 2015; 19:19:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.