Şimdi Ara

5s'i olanlar iOS 8'e geçecek misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iOS 8 yayınlandı ve özelliklerini gördünüz . Apple sürüm ilerledikçe telefonu yavaşlatma gibi bir özelliği olduğu için iOS 8 geçecek misiniz ? Ben iOS 7'nin son sürümünde bırakmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paşa paşa geçiceksiniz :) uygulamalar ios 8 istemeye başlayacak.

• Şimdilik iyi böyle. Yeni çıkan özelliklerde işime yarayan var. Tam sürüm çıkınca güncellerim

• Tam sürüm çıkınca performansa göre geçilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 3 Haziran 2014; 1:12:09 >
  • 5 deseniz anlarımda 5 s i olanlar tabi ki geçer en son çıkan telefonu mu yavaşlatacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udid kaydı olmadan yapabilirsem geçicem

• Geçen sene 5, nasıl ios 7de kasmadıysa, 5ste ios8de kasmayacaktır. İçiniz rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4S'te bile kasmayacaktır.iOS 7'den daha stabil olacak gibi gözüküyor.

• Jailbreak olanların vazgeçip de geçeceğini sanmıyorum hiç. En azından ben geçmem :)
  • Eylül'de geçeriz
  • Şuan beta olduğu için bir takım yavaşlık söz konusu. Betalar geliştiriciler açık bir sürüm olduğu için tüm hatalara giderilir. Tam sürümü ile sorunsuz ve hızlı bir şekilde karşımıza çıkar.

Diğer bir düşüncem şu; iphone 5S gerçekten üst düzey donanıma sahip bir telefon. Ios9 ve Ios10 desteği alacağını umuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmeyeceğim apple sürüm düşürmeyi geri vermedikçe ios 7 de kalacagim ve başka bi apple ürunü almayı da düşünmüyorum.

• Tabiki geçiceğim

• final sürüm çıksın 1 saniye bile durmayıp geçerim. şimdi beta sürüm olduğu için epey bir kasma var ve bazı buglar da mevcut o yüzden final çıkana kadar geçmem.
  • Ios 8 5S e 0 etki hatta performans artışı getirebilir.Bu yüzden direk geçerim çıktığı zaman fakat jb yapanların geçiçegini düşünmüyorum.Ama ilerde ios 9 a geçmem mesela mutlaka bir dümen yaparlar telefona çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownness

5 deseniz anlarımda 5 s i olanlar tabi ki geçer en son çıkan telefonu mu yavaşlatacaklar

bilader imzana 5s fotosunu nasıl yaptın anlatır mısın yapamadım da bir türlü
  • Konu başlığı yanlış olmuş. 5S değil 4S olmalıydı. 5S iOS 9'u bile kadlırır rahatça.
  • 64 bit hayvan gibi işlemci varken geçtim bile. Kasma donma yok şu an. Zaten 8 beta yamaları gelir yavaş yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

64 bit hayvan gibi işlemci varken geçtim bile. Kasma donma yok şu an. Zaten 8 beta yamaları gelir yavaş yavaş.

+1.

TR den alınmış A1427 için bi link atıversen?
  • Final sürüm çıktığı gibi geçerim hiç beklemem :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.