Bildirim
5s gold bumper nasıl oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
süper olmuş -
5s gold. asilinde ben iphonelarınn gold rengindeki altın sarısı çerçeveyi seviyorum ama çok kolay çiziliyor diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harika olmuş ama söylemeden edemeyeceğim beyaz olan yerleri sert silikon yapılıysa 1 ay sonra malesef sapsarı olur, koruma anlamında bakarsak en iyi üründür kaymayan yapıya sahip ve tüm açılardan gelebilecek düz darbelerinden korur, tak cıkar yaparken cihaza hasar vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Mayıs 2014; 22:31:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
harika olmuş ama söylemeden edemeyeceğim beyaz olan yerleri sert silikon yapılıysa 1 ay sonra malesef sapsarı olur, koruma anlamında bakarsak en iyi üründür kaymayan yapıya sahip ve tüm açılardan gelebilecek düz darbelerinden korur, tak cıkar yaparken cihaza hasar vermez.
sert silikon değil yumuşak üzeri cila ile kAplı .
birde fümeeeve yerine mint yni turkuazerçevede var siZce hangisi daha şık olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper olmuş ekran genişlemiş gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok iyi duruyor nerden aldiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Spigen neo hybrid ex slim değil mi? Bendede var beyaz olanından. Ama o parlak cilalı gibi beyaz kısmını sevmedim kılıf boşta duruyor :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ikos k7 nedir
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- rehberinde ekli miyim nasıl anlarım
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- jailbreak nedir nasıl kaldırılır
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- en çok satan iphone modeli
- format nasıl atılır
- iphone özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X