Şimdi Ara

5s gold bumper nasıl oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     5s gold bumper nasıl oldu 5s gold bumper nasıl oldu 5s gold bumper nasıl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 15 Mayıs 2014; 17:59:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süper olmuş
  • 5s gold. asilinde ben iphonelarınn gold rengindeki altın sarısı çerçeveyi seviyorum ama çok kolay çiziliyor diyorlar

• harika olmuş ama söylemeden edemeyeceğim beyaz olan yerleri sert silikon yapılıysa 1 ay sonra malesef sapsarı olur, koruma anlamında bakarsak en iyi üründür kaymayan yapıya sahip ve tüm açılardan gelebilecek düz darbelerinden korur, tak cıkar yaparken cihaza hasar vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Mayıs 2014; 22:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

harika olmuş ama söylemeden edemeyeceğim beyaz olan yerleri sert silikon yapılıysa 1 ay sonra malesef sapsarı olur, koruma anlamında bakarsak en iyi üründür kaymayan yapıya sahip ve tüm açılardan gelebilecek düz darbelerinden korur, tak cıkar yaparken cihaza hasar vermez.

sert silikon değil yumuşak üzeri cila ile kAplı .

birde fümeeeve yerine mint yni turkuazerçevede var siZce hangisi daha şık olur

• Süper olmuş ekran genişlemiş gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi duruyor nerden aldiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spigen neo hybrid ex slim değil mi? Bendede var beyaz olanından. Ama o parlak cilalı gibi beyaz kısmını sevmedim kılıf boşta duruyor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.