Şimdi Ara

5S-G3 Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki cihazında iyi tarafları var ama benim için önemli olan şarj süresi ve yazılımı. İos 9 da sorun var cihaz kasıyor diyen arkadaşlar var forumda 5s için durum böyle mi ? ( kasma konusuna pek inanmadım ama 5s konusunda yinede denemedim kasıyormu kasmıyormu diye sizlere sormak istedim) Ve en önemlisi şarj hangi cihazda daha iyi gidiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• g3
  • Neye göre G3 dedin ? Hangi yönden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 ün kronik sorunu çok piyasaya sorunlu çıktı zaten 5s alırdım Lg de bunu gördüki G4 ü harika bir şekilde çıkardı

• G3 çöp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biriniz g3 diğeriniz 5s diyorsunuz :) arkadaşlar seçtiğiniz cihazın nedenini söylerseniz daha iyi olur

• 5S 9.2.1 sürümünde kullanıyorum, şimdiye kadar güncellediğim bütün sürümlerde herhangi bi kasma sorunu yaşamadım.
  • G4 alabiliyorsan G4 almanı tavsiye ederim.Fakat bu ikisi arasından 5S
  • 5s

• g3 telefon mu yaa allah askina
  • şarj önemliyse g3 al derim
  • Telefonun çözünürlüğüne donanımı yetmediği için kasan ve ısınan bi telefon g3
  • 5S daha mantıklı olacaktır G3 benimde zamanında kullandığım bir telefonu 3G açıkken o menü tuşuna bastığımda gelen menü ekranının kasılması bitirdi işlemci ekrana yetmiyor ben hem görünüş hem performans olarak 5S öneririm

• Bende 5S babamda G3 (16GB) var. Babam hiç memnun değil, gerek alev alması gerek akıcı olmayışı 1 seneyi devirmeden batarya şişirmesi olsun hiç memnun değil. Ben bu zamana kadar 9.1 sürümü dışında 5s ile herhangi bir kasma ısınma yaşamadım. Tabi G3 e root yapıp custom rom atılırsa durum 5S aleyhine olabilir.
  • g4 desen belki ama g3 ile 5s arasında kalsam 5s seçerim

• 5s
  • 5s tavsiye ederim hocam.Herkes takılıyo ediyo diyor ama telefon canavar gibi.Bilgisayar üzerinden yedekleyerek ve sıfırlayarak güncelliyorum ,ios 9'un problemleri olduğu için bazı küçük problemler oldu ama çoğu düzeldi.Zaten o problemler diğer cihazlarda da var şuan sürümden dolayı.Benim tavsiyem 5s

• En önemli kriteriniz bataryaysa 5s maalesef sizi üzer. Yazılım konusunda ios üstünlüğünü tartışmaya gerek yok sanırım. Bütçe sorununuz yoksa bataryası iyi gitsin ios olsun derseniz iPhone 6 Plus. Ama size pahalı gelecekse, 1.500 tl civarı bütçeyle şarjı çok iyi giden android telefon alabilirsiniz ancak.
    Bu durumda en iyi seçenek sony z3 veya z ailesinden compact bir model olur.
    Ayrıca aşağıdaki telefonları da öneririm.
    Lg G4
    yeni galaxy A7
    Meizu pro 5
    Huawei mate 7
    G3 kesinlikle alınmaz, batarya sorunu olmasaydı direk 5s alın derdim.
    Sonuç olarak dediğiniz iki telefon da işinizi görmez bence.

• Disco disco partizani

5S-G3 Hangisi ?
  • 5S kasıyor lafını bende çok duydum cihazı 3 gün önce aldım kasma,donma,takılma hiçbir sorun yok kasıyor diyenlere inanma derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.