Şimdi Ara

5s değişim deneyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az once 12 ekim e zorlu dan randevu aldim. 5s im de ekranin sol tarafinda hemen hemen her telefonda olan ekranin milimetrik bi sekilde iceri girip geri cikmasi(bastirdiginizda) sorunu var. cok dikkat kesildigmde tik tik diye sesi de duyulmakta ve o bolgede dokunmatikte cok cok nadir de olsa milisaniyelik dokunmatigi algilamama problemi var. gercekten cok dikkatli inceledigimde 2 gunde 1-2 kere yapiyor . apple destek ile gorustum. telefonda darbe var mi diye sordu hemen. hayir hicbir darbe yok tertemiz telefon diyince , o zaman cok iyi kesinlikle sizi cozumsuz birakmazlar degisim ya da onarim ne olur bilemem ama mutlu bir sekilde ayrılırsın dedi(mutlu son mu yapacaklar artik anlamadim 😂 ) ben de bu muhabbetin ustune bugun telefonu btk ya 138 tl yatirarak pasaporta kaydettirdim. cunku cocugun soyledigine gore kayitsiz cihazlara islem yapilmiyormus.

simdi benim sorum su . eger degisim karari cikarsa bana verecekleri swap cihazi kabul etmeyip ustunu tamamlayarak "se" alabilir miyim ? bir de ip 5s uretimi durdu ama ellerinde her turlu benimkiyle degistirecekleri bi 5s vardir degil mi ? yani mesela 16 gb kalmamis diyip 64 verme ihtimalleri ya da farkli renk verme ihtimalleri var mi ? bir de giderken yanimda faturasini gotureyim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birincisi cihaz, uluslararası garantiye sahip modellerden birisi değilse garantiden faydalanamazsın. Örneğin Arabistan çıkışlı cihazlara, garantisi olsa dahi Apple Türkiye bakmıyor. Modelini tespit etmende fayda var. Aratırsan hangi modellerin uluslararası garantiye sahip olduğunu bulabilirsin.

İkincisi, ilk unsuru sağlıyorsan ve kasada herhangi bir darbe yoksa; sadece ön panel değişimi alırsın. Apple, bu sorunlarda artık swap cihaz vermiyor.

Sonuncusu, ellerinde iPhone 4s bile mevcut. Üstünü tamamlayarak başka Apple modeli alamazsın. Cihaz değişimi yapmama ihtimallerinin %99.9 olduğunu varsayarak, cihaz değişim kararı çıkarsa verdiğin cihaz neyse aynı model, aynı renk ve aynı gb cihaz alırsın. Örneğin elindeki 5S gold 16gb ise garantiden 5s gold 16 gb alırsın. 5s gold 64 gb vermezler.

Edit: İmlâ ve ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 5 Ekim 2016; 20:44:59 >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    oncelikle cevap icin cok tesekkur ederim. model a1457 bu modelde bi sikinti olur mu ? internetten baktigimda mayis 2017 ye kadar uluslararasi garantisi var diyo.

diger sorularimin da cevabini aldim sanirim. yani cok buyuk bi ihtimalle yine benim telefonun kasasina yeni ekran takacaklar diyorsun ?

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim.Arabistan aldığım cihazın garantisi devam ediyor ve faydalandım

• cihazinizin modeli neydi ?

• He evet 16 gb cihazını elimizde yok diyerek 64 gb olarak vericek apple

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    fark odeyip canim sen de ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim 1 hafta önce 'Troy' a girtim marmarapark'da. Aynı sorundan ekran içine göçüyor dedim adama. Telefonu aldılar 4 gün sonra aradılar cihazınız hazır diye. Gittim telefonu almaya sıfır cihazla değişim yapmışlar. Cihazda darbeye dayalı çizikler de vardı ve telefon 22 aylık.. Bence kolayca değişim gerçekleşiyor. İnanılmaz derecede çizikler darbeler olmadığı sürece..

• Iphone 5sim ocak 2016da türkcellden alındı. Birkaç defa yere düşürdüm, şarj kablomda da herkesin başına gelen soyulmalar var. Bugün telefon şarj almamaya başladı. Garanti kapsamına girer mi? Bir de apple store'dan nasıl randevu alınıyor?
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Aksesuarlar garanti kapsamina girmiyor diye biliyorum. Orjinali cok pahali ama amazondan ucuza alabilirsiniz. Amazonun kendi uretimi kablolar var, orgu olani cikmis simdi, kullananlar cok memnun yorumlara baktığım zaman görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Aksesuarlar garanti kapsamina girmiyor diye biliyorum. Orjinali cok pahali ama amazondan ucuza alabilirsiniz. Amazonun kendi uretimi kablolar var, orgu olani cikmis simdi, kullananlar cok memnun yorumlara baktığım zaman görüyorum

Hocam yanlış anladınız. Telefon şarj almıyor telefon garanti kapsamına girer mi diye sordum. Şarj kablosu orjinal ama soyulmuş o ek bilgi hani onu ve birkaç düşmeyi bahane etmezler değil mi?
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    sen telefonun darbeli yerlerinin resimlerini at bi buraya bakalim biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.