Şimdi Ara

5MB uydunet rate ayarları..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Counter strike 1.6 adsl kullanırken hiç böyle bir problem yaşamadım ratelerim iyiydi mermilerim hiç sekmiyordu, ama uydunette ratelerim bir türlü tutmuyor mermıler cok fazla sekiyor nedendir anlamıyorum her türlü rateyi denedim baglantı hızım yeterince iyi, Uydunet bu konuda sorunlu sanırım...

5MB uydunet rate ayarları..

• rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101

Eğer sunucu iyiyse bu ayarlar ile sorunsuz oynarsınız. Sunucu kötüyse 15000 75 75 falan deneyin.
  • Yok arkadaşım yok içler acısı bir durum her türlü rateyi denedim internet hızım 512 kb iken bundan daha iyiydi....ANlamadım niye böyle bu durum hep...
  • oyunyöneticisi server larında oynuyorsan ondan olabilir. Çok dandik serverları. MGA oynaman daha iyi olur.

@Diablo'nun yazdığı ayarlar gayet uygun hızın için.

Bu arada bir şey eklemek istiyorum, forumda bir rate muhabbeti kaptırdı gidiyor. Önüne geçen aynı başlıkla konu açıyor, herkes rate ayarı soruyor.

1Mpbs ve yukarısı için @Diablo'nun verdiği ayarları kullanın. Daha düşük olursa da 20k 82 82 gibi şeyler deneyin.
  • Bu zamana kadar hiç düzen tutturamadım mermilerim çok sekiyor dur bakalım arıza kaydı verdim gelsin biraz konsayım sunlarla...
  • Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
  • download 5 iken , upload 1
    uçurum var ikisi arasında neden öyle anlamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O herkeste öyle olur, istersen sen de dene. Senin de aynısı gibi, benim de, onun da.

Bu arada geçen takılırken sağlam birisi bana en iyisi 25k 101 101 değil filan dedi, kendisi 25k 101 40 kullanıyormuş. Daha ne rate ayarları var mermiyi hiç sektirmeyen, görsen kafayı yersin filan dedi. Böyle bir şey varmı gerçekten de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

O herkeste öyle olur, istersen sen de dene. Senin de aynısı gibi, benim de, onun da.

Bu arada geçen takılırken sağlam birisi bana en iyisi 25k 101 101 değil filan dedi, kendisi 25k 101 40 kullanıyormuş. Daha ne rate ayarları var mermiyi hiç sektirmeyen, görsen kafayı yersin filan dedi. Böyle bir şey varmı gerçekten de

Kişiye göre değişiyor. Bende rate 40k mesela. Oldukçada iyi
  • Rate 25000'den fazla ayarlansa bile 25000'in üzerine çıkmaz.

40000 yapmanız kesinlikle fayda sağlamaz, tamamen psikolojik.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Headshot vurmak ve vurmamak bütün mesele bu!

Bence fazla kafa yormayın, sanki rate değişince dünyanın en iyi oyuncusu mu oluyorsunuz, önce bullet damage açık bir serverda biraz takılın, hangi silahlarda iyi vuruyorsunuz, nasıl vuruyorsunuz, en kısa zamanda hangi silahlarla düşmanlarınızı öldürebiliyorsunuz, mesela bazen famas silahı awpden daha iyi olduğu noktalar var, bu noktalara awp alıp gitmek yerine famas alıyorum, sonuçta 1 düşman öldürsem bile başka gelenler olucak onlara göre de kendimi ayarlıyorum.

Sürekli ne kadar iyi damage (zarar) verebildiğinizi takip edin, çoğu oyuncuyu izliyorum adamda en kral silahlar var ama yok yanlış yere atıyor hep, panik yapan çok oyuncu var, illa çok ateş etmeniz gerekmiyor, doğru yere atılan 3 deagle mermisi ile neler neler yapılabiliyor.
  • Dediklerinin hepsine katılıyorum ben de. Ama yine de WASP'ta gördüğüm bir iki adamın ak47 tarayışını görünce "lan bu nasıl oluyor?" demekten kendimi alamıyorum.

Geçen birisini izliyordum, adamda AK47 vardı. Herif ayakta, mesafe çok yakın değil; boydan boya dust2 uzun bölümünden birazcık daha fazla.

Karşısındaki CT sürekli yön değişiyordu, onunla beraber adam da hedef alıyor ona göre tabi. Ama görmeniz lazım yani hedef nereyi gösterirse tam oraya gidiyor mermi. En fazla 1cm'lik bir sekme vardı. Artık dedikleri gibi ratelerden midir, yoksa cfg dedikleri illet hakkaten iş mi görüyor ne anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.