Şimdi Ara

5M 3528 RGB 300Led Su geçirmez SMD Esnek Şerit 24 RENK Kumanda + Adaptör Kargo Dahil 58 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
6
Favori
2.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5M 3528 RGB 300Led Su geçirmez SMD Esnek Işık Şerit 24 RENK + Adaptör ve kumanda dahil Kargo Dahil 58 TL
    Paket içeriği 24 Renk 300 şerit led+ kumanda+ Adaptör TAK ÇALIŞTIR
    Ptt kargo ile kapıda ödeme ile gönderilir. Fiyata Kargo dahildir
    Teslim süresi 2-3 gün

LED Tipi
    3528-300LED-IP44-RGB
    Renk
    RGB
    LED Miktar
    300LED/5M/Reel
    Boyut
    L500cm (5M) x W0.8cm x T0.25cm
    Paket
    5 Metre / Reel
    Görüş açısı
    120 °
    Çalışma Giriş Gerilimi
    DC 12V
    Çalışma Akımı / metre
    0,4 A
    Çıkış gücü
    4.8W / Metre
    Harareti Çalışma
    -20 ° ila 50 °
    Sürücü Modu
    Contant Gerilim
    PCB Arkaplan
    Beyaz
    Su geçirmez
    NO Su geçirmez IP44
    Özellikler:
    * Superbright 3528 SMD üst, yüksek yoğunluklu ve güvenilirlik LED.
    5 metre ile dolu * Sürekli uzunluğu, bir satış birimi olarak her 0.25 metre.
    kesme işaretleri boyunca * Kesilebilir her 3 LED, pratik ihtiyacına göre.
    * Uzun ömrü 50.000 + saat
    virajlardaki kavisli için * Esnek şerit
    düzensiz ışık problem çözme, * Tamamen pürüzsüz ve hatta hafif yayılmasını
    düşük sıcaklıkta * Ultra-parlak ama çalışan
    * Sertifika CE ve RoHS
    * Düşük güç tüketimi

Uygulama:
    * Yaygın ev dekorasyon kullanımı, oteller, kulüpler, alışveriş merkezleri için kullanılan
    * Mimari dekoratif aydınlatma, butik atmosfer aydınlatma
    * Yaygın Arka, gizli aydınlatma uygulanan, kanal harf aydınlatma
    * Acil ve güvenlik aydınlatma, reklam işaret aydınlatma
    tatil, etkinlik için * Dekoratif ışık , gösteri sergi
    * otomobil ve bisiklet dekorasyon, sınır veya kontur aydınlatma için geçerlidir

Uzaktan Kumanda Manuel:
    up: hızlı yanıp için Parlaklık yukarı / Uzun basın
    Aşağı: Parlaklık aşağı / uzun basın yavaş yanıp için
    Kapalı: Güç kapalı
    Açık: Güç
    R: Kırmızı Renk değişimi
    G: Yeşil Renk değişimi
    B: Blue Renk değişimi
    W: Karışım renk Renk değişimi
    FLASH: Otomatik renk değiştiren, hızlı atlamak
    STROBE: Otomatik renk değiştiren, atlamak yavaş
    FADE: Otomatik renk değiştiren, hızlı gölge
    DÜZ: Otomatik renk değiştiren, yavaş gölge
    Diğer no-harf tuşları: için renk karışımı

Ambalaj:
    • 1 adet 5 metre / 1 rulo şerit
    • 1 x IR Kontrol Kutusu
    • 1 x Uzaktan Kumanda
    • 1 x 12V 3A Güç Adaptörü

5M 3528 RGB 300Led Su geçirmez SMD Esnek Şerit 24 RENK Kumanda + Adaptör Kargo Dahil 58 TL 5M 3528 RGB 300Led Su geçirmez SMD Esnek Şerit 24 RENK Kumanda + Adaptör Kargo Dahil 58 TL 5M 3528 RGB 300Led Su geçirmez SMD Esnek Şerit 24 RENK Kumanda + Adaptör Kargo Dahil 58 TL 5M 3528 RGB 300Led Su geçirmez SMD Esnek Şerit 24 RENK Kumanda + Adaptör Kargo Dahil 58 TL

• linki bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdemir1979

link eklendi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-5m-3528-rgb-300led-su-gecirmez-smd-esnek-serit-24-renk-plus-adaptor-134072658/detay

sanalpazardan açarsanız daha az komisyon alacaktır

• 3 çipli mi ?
  • Şunlara bi vumeter taksaniz muthis satacaksiniz. (İlk alan ben olurum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet sipariş geçtim.
    Ürün elime geçince detayları buradan yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Şunlara bi vumeter taksaniz muthis satacaksiniz. (İlk alan ben olurum)

Vumeter nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Şunlara bi vumeter taksaniz muthis satacaksiniz. (İlk alan ben olurum)

Vumeter nedir hocam?

Sese göre ışığın yanmasını sağlayan parça. Ne zamandır öyle bişey arıyorum.
  • Shift41 kullanıcısına yanıt
    O parça olursa bende hemen alırım odada çok eğlenceli olur
  • Bu seritle ile zor, sadece renk degisebilir. i2c destekli led seritler lazim onun icin .

surdaki mesela.

https://www.sparkfun.com/products/11272

bu da 5 metreligin fiyati ..

http://www.ebay.com/itm/5M-LPD8806-RGB-LED-Strip-32-LEDs-m-IP67-Individually-addressable-USA-ship-/160871910965?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2574b68e35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 26 Ağustos 2013; 0:16:40 >

• Bu ürünü 2 yıl önce alıp montajını kendim yaptım. Son 1 yıldır hiç kullanmıyorum, çünkü artık kumandasını tamir etmekten bıktım. 2 defa lehim yaptım kumanda içindeki devreye. Ayrıca kumanda en fazla 2 metre mesafeden çekiyor. Alacak arkadaşlara fikir olsun, bu dandik kumandayı almayın. 5-10 TL fazla verip daha sağlam, çekme mesafesi daha güzel bir kumanda alın.
  • Öncelikle konuya ilginizden dolayı teşekkür ederim. Bu konuyu açtım çünkü diğer Led ilanlarında gördümkü konu elektronik detayın detayına gitmiş. Bu ürün hiç bilgiye gerek kalmadan alıp çalıştırılacak bir ürün. İç mekan tavan ve dış mekan balkon vs. kullanılabilir. Silikonlu değil çünkü silikon kıvrımlarda kırılıyor ve led çalışmıyor. Yine suya maruz kaldığında silikon çatlıyor ve oksitlenme yapıyor led çalışmıyor.

Enerji tüketimi çok düşük. Gece lambası olarak kullanılabilir

Sanalpazarda ilan açmadım çünkü ticari kimliğim yok. Diğer satış kanallarının komisyonlarıda yüksek. Yapacak bir şey yok
    Ürün siparişlerinizi PTT kargo ile kapıda ödeme ile gönderebilirim ozaman komisyon ücretini düşüp gönderiyorum. Böylece alıcı kazanmış oluyor.

Ledlerin vumeter özellikli olanınını bilmiyorum. Türkiyede led olayı yeni gelişiyor. Ancak sese duyarlı tişört ve araç camı için ledler var. Ama bu ledin çalışma prensibi receiver her renge bir amper tanımlanmış kumandada amperi düşürüp yükseltince renk değişiyor.
    Renklerde üç ana renk mevcut kırmızı yeşil mavi . Diğer renkler renk prensibine göre birbirlerinin çakışımıyla ortaya çıkıyor.

Fiyatın makul olduğunu düşünüyorum çünkü kargo ücreti ve komisyonu düşünce düz renk receiversiz, adaptörsüz fiyata denk geliyor.
    12 V 3 A adaptör her yerde yok kadıköyde yazıcılar iş hanında sordum 25 TL den aşağı satan yok. Receiver ise 15 TL den satılıyor

Sipariş veren arkadaşa teşekkür ederim . Bugun öğlen ürünü gönderiyorum.

İyi günler dilerim

• metro03 kullanıcısına yanıt
    3 çipli değil. 3 çip 5050 daha geniş ledli olanda var. Şu an elimde yok ancak 3 hafta sonra elime geçecek . 15 Metresi 110 TL Adaptörsüz ve kumandasız
  • Akvaryum kapago icin dusunuyorum , buhardan dolayi problen yasarmiyim?

Problem yasarsam cozum yolu tavsiyeniz varmidir?

Ahsap kapak ve 1.5 mt X 0.6 mt , yani 5 mt led 1 tur doner sanirim kapak icinde?

Aydinlatma yeterli seviyede olurmu sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi akvaryumumda 5050 1 metre denedim slikonlu . Su geçirmez olandan. Cam korumanın içine taktım. Buhardan etkilenmedi. Ancak bir arkadaşım aynısından kullandı cam koruma kullanmadan. Kıvrımlarından silikon parçalandı. Oksitlenme oldu. Parça parça oksitlenme olan ledler çalışmadı. kesip tekrar lehim yapmak durumunda kaldı. Tavsiyem bu ürünü cam panelin içine koyabilirsiniz. Cam panel kullanmazsanız bu ürün Su geçirmez ancak direk suya maruz kaldığında ne sonuçlar doğuracağını bilemiyorum. Ancak siz 1 metre kullanacağınız için 5 metre sizi 4-5 yıl idare eder diye düşünüyorum. Parça yerlerinden kesip tekrar lehimleyip kalanları kullanabilirsiniz

İyi günler dileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Akvaryum kapago icin dusunuyorum , buhardan dolayi problen yasarmiyim?

Problem yasarsam cozum yolu tavsiyeniz varmidir?

Ahsap kapak ve 1.5 mt X 0.6 mt , yani 5 mt led 1 tur doner sanirim kapak icinde?

Aydinlatma yeterli seviyede olurmu sizce?

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Silikonlu olanlarından. Benim akvaryum standart 1 metre bombeli. Cam koruması da var(plastik kapakların içinde).

Silikonlu işimi görür mü acaba? ve ne kadar sağlıklı olur?

İlan linki nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 26 Ağustos 2013; 13:30:09 >
  • İlan linki aşağıdadır . Elimde şu an bir tane kaldı. Yeni ürünler gelince yeni linkleri eklerim.

Ancak akvaryum için ışık paneli korumalı ise slikonluyu tavsiye etmiyorum. Çünkü kıvrımlardan çatlama oluyor. Linkini eklediğim üründe su geçirmez ancak slikonsuz olandan. Cam korumanın içinde bir sıkıntı yaşamayacaksınız diye düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-5m-3528-rgb-300led-su-gecirmez-esnek-serit-24-renk-kumanda-plus-adap-134036396/detay/

• PTT Kargo ile kapıda ödeme ile gönderirsem 4 TL ucuza alma imkanınız olmaktadır. Yani 5 Mt led+24 Renk kumanda+Adaptör kargo dahil 54 TL ödeyeceksiniz. Bir seçenek olarak göz önünde bulundurabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdemir1979

İlan linki aşağıdadır . Elimde şu an bir tane kaldı. Yeni ürünler gelince yeni linkleri eklerim.

Ancak akvaryum için ışık paneli korumalı ise slikonluyu tavsiye etmiyorum. Çünkü kıvrımlardan çatlama oluyor. Linkini eklediğim üründe su geçirmez ancak slikonsuz olandan. Cam korumanın içinde bir sıkıntı yaşamayacaksınız diye düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-5m-3528-rgb-300led-su-gecirmez-esnek-serit-24-renk-kumanda-plus-adap-134036396/detay/

Cam koruma nedir ? Ayrica almam mi gerekir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.