Şimdi Ara

5K'ya girmiş olanlar bakabilir mi?(MF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz yıl ilk beş bine girip de bu yıl üniversitede olanlar, bu yılki sistemle sınava girecek olsaydınız nasıl bir çalışma metodu izlerdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• 5500 olursa anlatim Ben bu sene girecek olsam mesela fen adına kesin bakacağım konular kalıtım,periyodik tablo,kaldırma kuvveti ve biraz modern fizil bunlara kesin bakardım bu Yeni sistemin saçmalığı bu oldu herhalde çalıştığının yarısı boşa gidecek ama ana konular etrafında çalışırdım fen den ziyade matematik çalışırdım sanki matematik neti etkileyecek gibi büyük ihtimalle ilk sınav çok eleyici olmaz 2. Sınavda daha zor sorarlar millet ordan elenir gibi sorunuz olursa burdan sorun cevaplayabilirim

Fende durumun nasıl lys mat ne durumda lys mat önemli eksikse türev integral bunları şimdiden bakmaya çalış sonra tekrar edecek zamanın olur sınavda soru kaçırmassın ygs mat a çalışmanın bi mantıgı yok çalışsanda bu netde kalırsın bu aralarda gelip gider lys çalışırsan me öğrenirsen kar kalır

Orijinalden alıntı: Heisenbrrg

Hocam şu aralar ygs mattan 30-35 arası netlerim geometrim de iyi fende sıkıntılıyım sizce mata devam mı yoksa hızlıca bir feni bitiriyim mi

Hangi kitapları bitirdin hocam bana yardımcı olur musun ?
    60K gelir mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan mezunum 12.sınıfta simetri 1.kitap ve kösb çözmüştüm o zamanlar 25 civarıydı netlerim bu yılda şuana kadar karekök in yarısı ve 345 in 3-4 denemesini çözdüm. Geometri içinse birey b ve karekök Lys. Matta yapılcak tek şey konuyu hızlıca öğrenip çok soru çözmek ve yapmadıklarını öğrenmek.

Orijinalden alıntı: Heisenbrrg

Şuan mezunum 12.sınıfta simetri 1.kitap ve kösb çözmüştüm o zamanlar 25 civarıydı netlerim bu yılda şuana kadar karekök in yarısı ve 345 in 3-4 denemesini çözdüm. Geometri içinse birey b ve karekök Lys. Matta yapılcak tek şey konuyu hızlıca öğrenip çok soru çözmek ve yapmadıklarını öğrenmek.

sağolun hocam teşekkür ederim

Ders sayısı çok değil artık, ama eskiden tryi martta bırakıyorduk o biraz sorun olur

Ama tr zaten, çalışınca test çözünce dilbilgisi yapılabilir bir şey genelde,( ben geçen sene çalışmadım adam gibi trye, tam olarak fem simetri çözdüm, ve azar azar başka şeyler)

Sınava 7-8 ay var

Mf için sevdiği dersleri yapacak, ama soru sayısı az olduğundan fulleyenler- az yanlışı olanlar baya olur. Bunun için sınavı fullemeye çalışmak lazım

7-8 ay içinde de bunlar hallledilir

Hergün tr ve mat tan test çözün fen de çalışın

Hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.