Şimdi Ara

5G VE KABLO İLE BAĞLANTIDA OYUNLARDA GECİKME OLUYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gidin kapattırım sıkıntı değil en azından sorunu öğrenseydik diye söyledim yoksa firma çalışanı değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

Yok hocam estağfurullah, boşuna kendinizi yormayın diye dedim. Bugün ikametgahımı başka yere aldırdım, iptal başvurusunda bulunucam yarın, cayma bedeli olmadan kapatacaklar, çünkü fiber altyapıları yok babaannemlerin orada. Şimdi uzun bir video çektim durumla alakalı onu yükleyip, ayrı bir başlık açıp herkesin bilinçlenmesini sağlayacağım.

• Tamam o zaman umarım sorununuzu giderirsiniz.

• 10 dakikaya videoyu yüklüyorum arkadaşlar, boşuna katlanmayın bu nete iptal ettirebiliyorsanız iptal ettirin.

• Lütfen izleyin arkadaşlar, çok sinirliydim üslubumun kusuruna bakmayın.

• Büyük ihtimalle paket kaybınız var. Aynı sorun arkadaşımda da mevcut. CGNAT yerine statik IP aldık yine sorun düzelmedi.

https://packetlosstest.com/

• tv den oluşan gecikmenin de etkisi var yaşadığı sıkıntıda.

belki de xbox tarafı sıkıntılı ?

pc ve ps5 ile oyun monitörü üzerinden oynarken böyle bir gecikme vs. hiç yaşamadım.

aynı şekilde statik ip'li 200mbps pakete sahibim

• bence kullandığın dns ile alakalıdır solnet sansür makinası kurmuş filitreden geçiriyor hatta dns sızıntısı bile var... tüm bunlar gecikmeye sebeb oluyor... temiz güvenilir iss var mı bilmiyorum... starlink dışında sansürsüz iss olmaz muhtemelen...

https://tr.wizcase.com/blog/dns-sizintilari-sizintilari-bulma-ve-onarma-rehberi//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 15 Mart 2021; 10:35:11 >
  • Şerefsiz superonline'ın paralı savunuculuğunu yapan şovmenlere duyuru: telekom vdsl'e geçtim, ne gecikme, ne tepkime, ne de başka bir sorun kalmadı. Ve yine aynı televizyon, konsolu kullanıyorum. Konu silinebilir.

• Aynısını GFN'dan CS GO açınca yaşamıştım. Bahsettiğiniz gibi durumun ping ile alakası yok. 32ms ile Frankfurt GFN sunucusuna oradan da 3ms ile Valve Frankfurt sunucusuna bağlıyordu. Toplam 35ms yapıyor. Fakat oynadığım makine benim değil GFN'ın makinesi olduğu için bu tip bir gecikme yaşanıyordu. Şu anda GFN'dan 1ms alınsa dahi CS GO'ya girince veya herhangi bir rekabetçi oyuna o bahsettiğim gecikme yaşanıyor. Ne çeşit bir delay olduğunu biliyordum ama şu anda aklıma gelmiyor. Bence kolay kolay çözülebilecek bir sorun değil. ISS değiştirmekle çok iyi yapmışsınız.

• Şu sorun gerçekten firma kaynaklı mı bende 5ghz de çok sorun yaşıyorum problem nedir? Turknet fiber 100 mbps kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, vdsl'e geçtiğimden beri özellikle Nba 2k21 efsane derecede güzelleşti. Çektiğim videoda latheral movement denen olay yoktu, delay o kadar kötüydü ki, sanki iki nesil önceki gen gibi hareket ediyordu adamlar, atıyorum sağa sola nizami adım atmıyordu oyuncular superonline'da, şimdi adamın karşısında kalarak savunma yapabiliyorum, çünkü delay yok ve sağa sola oyuncuyu hareket ettirdiğimde uçmuyor, fifa'da falan da inanılmaz güzel düzelmeler oldu, çok memnunum iyi ki kapattırmışım.

• aynı sorun bende de var lol oynuyorum istanbuldaki sunucuda 25 msyle oynarken bile öylesine ağır ve kaba hareket ediyor ki karakter size oyunu istediğiniz gibi oynatma imkanı vermiyor online oyun oynayan arkadaşlar süperonlinedan koşarak uzaklaşın oyun içinde yazan ping değerlerinin hiçbir önemi yok daha yüksek ms alın ama gerçek bir gecikmeyle oynayın. sol size görünmeyen bir +100 ms ekliyor.

• Statik IP olmadan sorun yaşamayan var mı konudaki şekilde Sol fiberde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Mayıs 2021; 22:14:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunun çözümü olabilir bi izle...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

statik ip kesin çözüm getiriyor mu delay sorununa denediniz mi hocam

• nofearl N kullanıcısına yanıt

hocam iyi günler bende de sabit pingde delay sorunu var sol fiber kullanıyorum samsunda. pingim batı sunucularına 55-60 arasında ping sürekli aynı olmasına rağmen bazen öyle bir gecikme hissiyatı olyuor ki oyun oynanmayacak hale geliyor. genel olarak internetimde oyunlarda stabil bir delay var çok nadir de olsa o delay geçebiliyor mesela 2 gün önce sabaha karşı 5-8 arası yağ gibi akıyodu sonra yine bozdu o sırada tracert vs yaptım bütün değerler delaydan önce ve sonra aynıydı sizce sorunun kaynağı ne yapıyor bunu nasıl başarıyor süperonline kafayı yiyeceğim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.