Şimdi Ara

5G’li Turkcell Superbox 5G satışa çıktı: İşte kotalar ve fiyatlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Özelliklerinde 2.9gbps hız ve 180 mbps upload yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Artık 1mbit ile bir şey izlenmiyor. Ne iptv ne canlı yayın anca ibternette dolaşılır

Yetkili doğruyu söylüyor. Buradaki 3 5 kişiye göre oluşturulmuyor ki veri.milyonlarca kişilerden oluşuyor. Genel ev kullanıcısı çocuğu ya sabahtan akşama kadar oyun oynuyor. Ya da internetten 720p türk dizileri izliyor. Normal standart bireyde 8 saat çalışıyor. 8-10 saat uyuyor. Geri kalanı da internette ne yaparsa

Bu şirketlere hiç bir şey olmaz. 100tl ödediğim yerde başkalarına bakıyordum 500-700-800 fatura ödüyordu. Eski yıllarda. Operatörleri zengin ettiler.

Holding çalışanları da 8 saatte 2-3 mail cevaplar o kadar :)

Jogo 23youtube
    Turkcell'de çalışan genç kızın ofiste bir günüm isimli videosu #turkcell #operatör
    https://youtube.com/shorts/gLiM5DtFUL8?si=MAI_Kf-nP45WQqSY

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar fiber sabit internet ile karşılaştırınca çok da uçuk değil gibi gözüküyor. Norma ev internetinde ben 600GB kullanmışım bu ay. FAKATTTT bu 5g paketi olduğu için senin upload'unu da sayacağından orada patlıyor olay. upload kotadan düşmüyor olsa yeter. O yüzden pahalı. Bir de bunda Allah bilir sadece belli lokasyonda kullanma kısıtı falan vardır.

Hiç bir operatör şunu yapamadı bir türlü. Bir paket çıkartacak sınırsız ve hem cep tarifen hem de böyle data tarifen aynı fatura üzerinden olacak. Hatta aile boyu diye bir paket olur eklersin ananı babanı kardeşini eşini falan da. Ne kadar insan gelirse o kadar uyguna gelir vs..

Evine gelirsin aynı interneti kullanırsın, tatile gidersin aynı interneti kullanırsın. Böyle rahatlıklar sunmadıkları sürece ülkede internet gelişti etti demesinler şu 2026 ya gireceğimiz teknoloji çağında.

Eve internet almak istiyorsun zorla bütün firmalar ya televizyon çakıyor, ya modem çakıyor bir paket çakıp duruyorlar. Aylık min eve 500 600 ödüyorsun zaten. Mobil hat alıyorsun yetmez şimdi ileride paket almayayım diye fazladan paket seçiyorsun 500 600 de ona ödüyorsun. Eee diyorsun ki 1500 e falan mobil bişiler alayım bari böyle superbox falan ama onda mobil telefon hizmeti yok, lokasyon sorunu var, kota var.

Nereden tutsan fiyat performans olmayan pahalı bir internet kullanıyorsun.

Kaldı ki Türkiyedeki hızların çoğu sahte. Hepsinin yurt dışı çıkışı tek bir yerde toplandığı için hepsinin hızı akşamları düşüyor, sadece akşamları değil gün içinde de düşüyor. 1000mbit netin de olsa 100mbit netin de olsa, hızlı bir serverdan dosya çekmediğin sürece bir gram farkı yok. Hız testi yapıp ego tatminden başka bir şey değil. Çünkü surf hızı ve kalitesi bire bir aynı. İkisinde de sayfa çat diye yüklenmiyor, ikisinde de stream sorunu var. Sadece göz boyama ve hızlar artıyor imajı vermekten öteye gidemiyor artık bu hız mevzusu. Hızlar yavaş yavaş dedik alın size hız dediler ama alın size düşük ping diyemiyorlar :D

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• 2026 yılına yaklaştığımız şu dönemde hala kota hala kısıtlama. Bulunduğum yerde hale 30 40 yıllık bakır kablo var. Fiber gelmiyor ne yaptıysam. Magnet denedim bir süre idare etti sonra kullanılamaz hale geldi. Haberi görünce sevnimiştim belki bir çözüm olur, 5g şebekesinde belki de oyun da oynayabilirim bu internet ile diye düşünmüştüm.Yazıklar olsun resmen sömürüyor bizi bu firmalar. Fiber getir YOK, altyapıyı tamir et YOK. Hem adam akıllı hizmet verme hem de starlink gibi firmaların girişini engelle!!!

• yabancı girişim holafly, ayda 60 euro’ya dünyanın her yerinde sınırsız internet (+sınırsız hotspot) internet sağlıyor da, “turk”cell parasını versen de limitsiz seçenek sunamıyor sana.

isterse 10g olsun kota olduktan sonra ne anladım?

yahu arkadaş, ben gemide çalışıyorum, şirket gemiye ve bana sınırsız starlink sağlıyor. şu ortamda sınırsız internet kullanma hakkına sahibim, dahası, adamlar uydudan dünyanın her yerine sınırsız hem de 200-300 mbit internet sağlıyor da, bizim operatörlerde hala böyle bir seçenek yok. gerçekten can sıkıcı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hepsi sınırsız kullanım. Makul fiyatlar ve hızlara göre fiyatlandırma olmalı.

• Mobil internet kotasız olursa sabit internet yatırımları çöp olur. Kimse ev interneti kullanmaz. Hatırlayanlar vardır eskiden evlerde ev telefonu vardı cep telefonları geldi tarih oldu. Bu yüzden kotasız vermezler. İleride GB'lar kesinlikle artacaktır ama sınırsız internet beklemeyin.

• 3G zamanında kotasız avea jetmodem almıştım kota takibi yapmadan kullanıyorduk... bant genişliği sınırlama filanda yoktu...

• 5G daha hızlı sömürmezmi interneti bu kotalar ne aw bari parası neyse 4-5 TB paketler koyunda sırıtmasın

• Bugün yönetimde tanıdığım olsa xcell diye firma kursam ihaleleri toplar zengin olurum ama zerre hizmet yapıp kendimi geliştirmeme gerek kalmaz. Yeni bir firma çıkarsa yönetimdeki tanıdıklarıma ağlar bu girişimi de engellemeye çalışırım.
    İşte bu gsm firmaları ve gelmesi engellenen starlink gibi firmaların durumu hikayemizde :)

• Bunlar adresinizde 1000 mbit destekliyor diye sattılar. 80 mbps alıyorum diyorlarki alanınız switch bölgesi burda 1000 mbit yok. Parasını 1000 mbit almayı biliyor, düşürün eski tarifeme diyorum 3 aydır düşüremediler.

sansürbox almayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Bu fiyatlar Türkiye şartlarında çok pahalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.