Şimdi Ara

5G ihalesi Ekim'de, ilk sinyal 2026'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Adamlar olursa, ekim olmazsa şeyime demişler, hocam zor.

• Marmaray a biniyorum daha tünele girmeden mesela kartal istasyonda internet çöküyor. Kalabalık olunca benim internet dumur. Gelmişler 5g falan diyorlar. Siz dalga mı geçiyorsunuz? Ben daha bankanın uygulamasını açamıyorum kalabalıkta. Altına yazılan yorumlar hele tam Akkoyunlu imparatorluğu vatandaşı yorumları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce her nesilde bir heyecan olurdu. 5gde pek heyecan göremedim. Bir tek ben mi heyecan ve merakla bekliyorum. Mesela 8*8 mimo ile 100mhz band genişliği ile 2.5gbps kapasite. 90derece açılı anten ile bir baz istasyonu ile toplam 10gbps kapasite. Bu dahada artabilir.
    Özelikle SA 5g ile düşük ping ve daha kaliteli sinyalizasyon.
    5g gelişiyle birlikte fiberin yaygınlaşması( şuan baz istasyonuna fiber çekilen yerlerin etrafına hemen fiber internet bağlanıyor)

Şuan birçok köyde 4g hızları şehre göre çok iyi durumda. Şehirlerde yoğun kullanım dolayısıyla 4g hızları çoğu yerde yetersiz kalmaktadır. Umarım kapasite gerekli olan yerlere biran önce 3500mhz yayın koyup rahatlatırlar. Yarın gerçekleşecek ihaleyi sabırsızlıkla bekliyorum

Yarın dananın kuyruğu kopacak deyim yerinde ise,heyecanla yarını bekliyorum. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anemon198161 -- 15 Ekim 2025; 20:59:13 >

Orijinalden alıntı: sssss5

Daha önce her nesilde bir heyecan olurdu. 5gde pek heyecan göremedim. Bir tek ben mi heyecan ve merakla bekliyorum. Mesela 8*8 mimo ile 100mhz band genişliği ile 2.5gbps kapasite. 90derece açılı anten ile bir baz istasyonu ile toplam 10gbps kapasite. Bu dahada artabilir.
    Özelikle SA 5g ile düşük ping ve daha kaliteli sinyalizasyon.
    5g gelişiyle birlikte fiberin yaygınlaşması( şuan baz istasyonuna fiber çekilen yerlerin etrafına hemen fiber internet bağlanıyor)

Şuan birçok köyde 4g hızları şehre göre çok iyi durumda. Şehirlerde yoğun kullanım dolayısıyla 4g hızları çoğu yerde yetersiz kalmaktadır. Umarım kapasite gerekli olan yerlere biran önce 3500mhz yayın koyup rahatlatırlar. Yarın gerçekleşecek ihaleyi sabırsızlıkla bekliyorum
    Ihale kesin yarin mi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• turco8181 T kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Zaten Superonline fiber devletin elinde kontrolünde olan firma her şeyimizi kontrol ediyor hatta YouTube Google girip girmeyeceğimize karar veriyor hatta ve hatta arka planda çaktırmadan Google a ve YouTube vb platformları kullanılmasına izin veriyor gibi yapıyor
    Online oyunlarda hepten patates fiber olmasına rağmen yüksek Ping paket kaybı vb sorunlar oluyor

Hiç sevinmedim gram hevesim beklentim yok
    Sansüronline ı 2 yıl kullandım vdsl den geçmiştim ve yakın zamanda yine vdsl e geçtim çok rahatım çök özgürüm ( yanlış anlaşılmasın +18 den bahsetmiyorum)

Sansüronline fiber yüksek hız için tonla para veriyoruz ama o hızları kullanıcı speedtestlerde görüyor
    Gerçek kullanımda yani online oyunlarda patates her 10 aboneden 6-7 i şikayetçi
    Bunları sadece kendi yaşadıklarıma göre demiyorum genel çoğunluğa göre diyorum

Yani demek istediğim 5G vs için hiç sevinmiyorum
    Önce fiber kablolu interneti düzeltsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 15 Ekim 2025; 21:49:12 >

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    Temennim vodafone un guzel bantlar almasi bu sefer bakalim

Turkcell in butun hizmetleri berbat. Ne mobil ne sabit ne de diger hizmetleri bes para etmez. 5g de sinirsiz tarife getirmez umarim da diger operatorler daha cok abone toplar. Tr de acik ara en tiksindigim sirket

5G ihalesi Ekim'de, ilk sinyal 2026'da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet hocam benim ki de öyle olmuş. 5G ihalesi Ekim'de, ilk sinyal 2026'da Umarım bu Vodafone'un iyi frekanslarda yatırım yapacaklarına ait bir belirtidir.

en düşük bantları alıyor her ihalede pes ediyor canım vodafone☺️

Bir umut öyle demiştim yoksa böyle olacağını ben de biliyordum.

Ya boş ver biz de Turkcell 'deki 4G hızında 5G kullanırız ki ben Vodafone'un şuanki 4g'sinden bile memnunum.

Yani5G ihalesi Ekim'de, ilk sinyal 2026'da Sonuç olarak ihalesi ne kadar 4G hızlarını alır gibi geçse de yine de seviyoruz Vodafone'u. Vodafone'dan başkası gerçek sınırsız tarife vermiyor sonuçta.5G ihalesi Ekim'de, ilk sinyal 2026'da 

İhale öncesi Vodafone "5g'ye hazırız" yazmıştı ya sim kartlara o yazıyı ihale sonrası düzelttim benim yaptığım daha doğru oldu gibi ihale sonuçlarına bakarsak:5G ihalesi Ekim'de, ilk sinyal 2026'da 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 16 Ekim 2025; 13:9:49 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.