Şimdi Ara

##5DK SONRA ÖLECEĞİNİZİ BİLSEYDİNİZ NE YAPMAK İSTERDİNİZ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH ye "5 dk sonra öleceğim ne yapmamı önerirsiniz" diye konu açardım.
  • ona aşık olduğumu söylerdim
  • Ailemle hellalaşır sonra hemen güzelcene bir abdest alır sonra bir nafile namazı kılar başım secdede tövbe ederek ve ağlayarak Azrail'in gelmesini beklerdim. Bir umut belki kurtlurum belki de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

açılmak için fırsat kolladığım ve $u anda msn'de online olan hatuna direk ondan ho$landığımı söylerdim.

illa ölmen mi lazım söyle kurtul kız öyle msn'i açmış bekliyo zaten ne zaman konuşacak bu çok oyalandı başka birini mi bulsam acaba diyodur
  • Sewdiklerime Onları Sewdiğimi son bir kez Daha söyler.Daha Sonra Tek başıma dolaşmaya çıkar Sonu Beklerim.Ölmek korkulcak birşey Değil.Ondan Mutlu bile olabilirim O anki Psikolojime göre
  • tabiiki müslüm baba dinlemek
  • intihar edip paranormal bir olay gerçekleştirirdim
  • bezdim artık
  • çok kısa şunu yarım saat yapalım , bi kaçyeri aramam laım
  • telefonun alarmını 5 dakıka sonraya kurardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

çok kısa şunu yarım saat yapalım , bi kaçyeri aramam laım

nereLeri ..?
  • o an ölmek ısterdım
  • Sigaramı yakar geçmişimi düşünürdüm
  • Dolaptaki Şarabı Açar Fondip Yapardım
  • Deliririm
  • hemen bizim sınıftaki arzuya ulaşır arzu 5 dk sonra ölücekmişim yukardan öyle söylediler ölmeden önce şunu bil senden ilk gördüğüm andan beri etkilenmiş, hoşlanmıştım ve seni seviyorum derdim
  • Sure çok kısa oldugundan hemen bir abdest alırdım ve bilgidim tum duaları okurdum
  • bizim eve yakın olan cardfinansı bombalardım ve oraya sprey ile yazı yazardım.bu dünyada benden paso faiz aldınız öteki tarafta o faizler size 2 misli kaçacak die bişeyler yazardımha bide I fuck you cardfinans nakit 24 atmleri yazardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedo20 -- 12 Kasım 2008; 1:11:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedo20

bizim eve yakın olan cardfinansı bombalardım ve oraya sprey ile yazı yazardım.bu dünyada benden paso faiz aldınız öteki tarafta o faizler size 2 misli kaçacak die bişeyler yazardımha bide I fuck you cardfinans nakit 24 atmleri yazardım

Bak bu güzeLdi..

• 4.58 saniye bekler sonra camdan atlardım. Al sana doğal bandi campink
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.