cd-romu açıp kapatırdım, belki işe yarar kurtulurum umuduyla..
önüne geçmeyi unutma ama
not:espri çalıntı
Enteresan yorumLar var devam arkadaşLar..
Eski kız arkadaşımın abisine telefon açıp Allah ne verdiyse kayardım.
quote:
Orjinalden alıntı: by*cambaz
quote:
Orjinalden alıntı: djnone
5 dakka sonra ölmeyecegım ıcın bı problem yok..
çok emin konuşuyorsun!!
Yok ya ölmemiş...
Son girişe baktım da, 1 civarı yapılmış...
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
DH'ye konu açardım
Bende Ölüyorum başlıklı konu.
Son kez Lethe'yi dinlerdim..
charın ve msn in şifresini tanıdıklara verirdim , facebook hesabımı kapatırdım , netlogdaki 200+ kız adresini alt katta oturan kıskanç bir o kadar sevmediğim kişiye verirdim.
bunları yapana kadar 5 dk geçer zaten..
Windows u çökertirdim
Kız arkadaşımın artı 18 resimlerini silerdim.
mıçardım
sevgilimle sonkez sevişir ... ardından namaz kılıp tövbeden gelirdim. (ALLAH cc kabul ederse tabii)
quote:
Orjinalden alıntı: uguretes
sevgilimle sonkez sevişir ... ardından namaz kılıp tövbeden gelirdim. (ALLAH cc kabul ederse tabii)
5dk ya sığıyomu ilk işin ?
Herşeyin üstüne soğuk su içerdim heralde.
quote:
bu birazcık firavun tövbesi gibi oldu hep yapmak istediğim şeyi yapardım. sonduraktan santrale anadan doğma deli dana gibi koşmak
Seni msn'e ekler agzıma geleni sayardım böylelikle 5 dk gibi kısa bi sürede maximum tatminiyete kavuşmuş olarak geberirdim
quote:
Orjinalden alıntı: attila_khan
quote:
bu birazcık firavun tövbesi gibi oldu hep yapmak istediğim şeyi yapardım. sonduraktan santrale anadan doğma deli dana gibi koşmak
o zaman son 5 dakikan değil son 3 dakikan kalırdı
valla evden koşa koşa gider yolda gördüğüm ilk kıza saldırırdım
bir yazı yazardım.bu yazıda en nefret ettiğim kişi için intihar ettiğimi yazardım.böylece nefret ettiğim kişi vicdan azabı çekerdi.
quote:
Orjinalden alıntı: ChapkiN
valla evden koşa koşa gider yolda gördüğüm ilk kıza saldırırdım
ya bu dedikleriniz dua dışında hiç olmuyor.seneler önce rüyamda idama mahkum olmuşum.cellatlar götürmeye hücreme geliyor.ben bi 5 dakika daha istiyorum.4 dakika sona bi 5 dakika daha istiyorum.yalvarmadım ama içimden bi 5 dakika daha isteyeyim derken ter içinde uyanmışım.günlerce kendime gelemedim.