Şimdi Ara

5c için gorus ve yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne gıbı dezavantajları ve avantajları var ?
    batarya kullanım suresı nasıldır ?
    ı phone 6 cıkarsa 5c nın fıyatı duser mı ?

goruslerınız beklıyorum sımdıden tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aatoprak -- 23 Ağustos 2014; 23:06:56 >

• 6c çıkacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

6c çıkacak mı ?

aynen gündemde sadece 4.7" ve 5.5" iphone var gibi gözüküyor. C lerin durumu ne olacak merak ediyorum
  • Bence Apple 3 çeşit iPhone çıkarmaz. 3 çeşit fazla olur diye düşünüyorum. Samsung'un durumuna düşmesin de S4 Active, S4 Zoom, S4 Mini, S4 Zart, S4 Zurt gibi Yanlış anlaşılmasın Note3 kullanıcısıyım

Edit: Pardon hocam konuyla alakasız olmuş konuya çok dikkat etmeden üstteki mesajlara göre yazdım. iPhone kullanmadığım için cevap veremeyeceğim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 23 Ağustos 2014; 23:30:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5c hakkında bır gorusu olan yok mu koskoca formda :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5c alınmaz.

Ben bile 3 4 ay sonra satıcam 5s'i.

• Öncelikle konuyu ipad bölümüne açmışsınız hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_96265942/tm.htm

Konuyu inceleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • morethanyou kullanıcısına yanıt
    6c hoş olurdu.
  • S.a bir konuda yazmıştım, iphone 5c mavi kullanıyorum yaklaşık 8 aydır, 5s aveaya gelmediği için 5cye yöneldim ama performansının bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyodum, gayet seri ve stabil A6 çip var zaten pil ömrü de gayet iyi, plastik ama kaliteli soyulma gibi bi riski de yok, ben al derim pişman olmazsın :)

• 5s ı satma amacınız ney hocam ? Ogrencıyım lıse son sınıftayım yazın calısıp para bırıktırdım oyle bır telefona 2000 tl kadar vermek ıstemıyorum 5c ılgımı cektı fıyatıda uygunuma geldı bu yuzden tercıhımdır. Hazır almıskende bıraz ıyı bırsey alıyım 2 3 yıl ıdare etsın ıstıyorum ama dıger ust segment ogrencıye bıraz fazla dusunuyorum kendı acımdan

• Kardeşim ben de öğrenciyim, samimi söylüyorum 5c ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır 5s'e gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: aatoprak

5c hala alınır mı ?
    ne gıbı dezavantajları ve avantajları var ?
    batarya kullanım suresı nasıldır ?
    ı phone 6 cıkarsa 5c nın fıyatı duser mı ?

goruslerınız beklıyorum sımdıden tesekkurler :)

5c nin şuan üstü olarak tek bir cihaz olduguna göre hala alınırmı demek biraz yanlış olmuş.

Gönül rahatlığı ile al insanlar daha iphone 4 kullanıyorlar

• aynen mavı renk cok hos duruyor. Sıze sarjı nasıl gıdıyor 1 gunu tamamlıyormusun ve nasıl kullanıyorsunuz ınternet muzık vs ?

ı phone 6 cıkınca 5c nın fıyatı duser mı sızce ?

• 5s i satıp 4s e geri döndüm şimdi 5c alacam bugün bi alıcı gözüyle inceledim güzel makine kasada soyulma kabarma derdi yok yuvarlatılmış kenarlar uzun kullanımda avucu yormaz hangi rengi alırsan al ekran bölümü siyah renkli butonların tasarımı çok hoş. Umarım batarya performansı iyidir

• Uzun süredir kullanıyorum ve verilen her kuruşu hak eden bir telefon

• benımde en cok merak ettıgım batarya konusu . I phone 5 e gore ıyılestırme yapıldı dıyolar batarya konusunda ama bır kullancısı yorum yapsa batarya hakkında fena olmaz testler yanıltabılıyor bazen ınsanı

• Ben olsam 5 alırım.
    6 çıkınca duşeceğini zannetmiyorum, çünkü ikisi farklı segmentlere hitap ediyor. 6 çıkınca 5s ucuzlar, 6c çıkarsada 5c ucuzlar.

Ucuzlama derken iphone'lar kolay kolay ucuzlamıyor. 50-100 lira birşey farkeder

• ı phone 5c yı ıstememın sebebı hem daha guncel batarya konusunda gelısmıs ısınma oldumu ı phone 5 tekı gıbı fazla hıssettırmez . I phone 5 ın sıfırları artık satılmıyor dıye bılıyorum

• 5C almaktansa G2 almak daha mantıklı, hiçdeğilse günü rahat çıkarırsın.
  • kardeşim 5 al 5s al 4s al 5c alma plastik çok dandik gerçekten elde kesinlikle iphone hissi vermiyor inan bana arkadaşımda yeşil rengi var inanılmaz cart bir renk bir tek beyazı güzel yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.