Şimdi Ara

590 TL İNDİRİM!!! NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karabük İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Telefon sıfırdır ve satılıktır.İstediğim fiyat 650 TL den dustum.

Fiyat 590 tl istiyorum.Fiyati cok bulanlar icin 6582 li cihazlarin 500 tl ve ek olarak batarya masrafinada gireceklerini onemle hatirlatirim.

Alelade Akşam çektiğim videodur.Kameraya bakarken bazen ekrana bamamış olabilirim zaten çekerken iphone 4 üde düşürdüm.Telefonun kendi videosudur

NOT:SATIŞTAKİ TELEFONUN İŞLEMCİ VE GPU DAHA YÜKSEKTİR.VİDEODAKİ TELEFON 6582 İŞLEMCİLİ MODEL OLAN BENİM DİĞER ŞAHSİ KULLANDIĞIM TELEFONUMDUR KENDİ ÇEKİMİMDİR..
    ÖRNEK TEŞKİL ETMESİ AÇISINDAN EKLENMİŞTİR.

Piyasada olan kopya note 3 ler

1.si 350-450 arası 6577 çift çekirdekli çerçevesi kalın ya 5.5 yada 5.0 olan note 3 ( 512 yada 1 gb ram )
    2.500-600 arası 6582 4 çekirdekli 1.3 birebir kasa olan note 3 ( 1 gb ram)
    3.600-750 arası 6589 4 çekirdekli 1.2 ghz birebir kasa note 3 (1 gb ram )
    4.250-300 arası 5 inc ekran java note 3 ( 256 mb ram )

Son olarak 6589T 1.5 GHZ birebir kasa (1 yada 2 gb ram) 750-800 TL arası olan çok ender satılan note 3 ler.Daha ileri seviyede FullHD ekranlı 2 gb ramli modeller var ama türkiyede satılmıyor pek zira 400 dolar bandında fiyatları var getirenler karınıda üzerine koyacağı için 1000 tl yi geçiyor o yüzden getirmiyorlar.

Yukarıda bahsettiğim özellikteki cihazların özelliklerinde çoğu satıcı kandırmaca yapıyor nasıl içleri rahat satıyorlar onuda anlamış değilim.

Yani diyeceğim o ki 2 gb ram deyip kandıranlara inanmayın ben size işlemci tiplerini ve çalışma hızlarını yazdım.Bunu kendi telefonumu satmak için yapmıyorum
    Eğer başka yerden alıcaksanız bunu göz önünde bulundurun.En önemlisi ise pil süresi kimse size pil durumundan bahsetmez.

6582 note birebir kasa modelinden kendi elimde de mevcut fakat pili berbat yani bu tip bir cihazda pil çok önemlidir yoksa aldığınıza alacağınıza pişman olursunuz aldığınızda 40 tl verek birde pil alacağınızı unutmayın bu tip cihazlarda.

Fakat benim sattığım cihazda yeni bir pil takılı şekilde gelecektir.

4 çekirdekli turbo işlemci 13 mp kamera 8 gb hafıza

Telefonu 2-3 saat test ettim kontrolleri yapıldı çalışır durumda.

İncelemesi için linki tıklayın kafanızda soru işareti oluşmasın.

http://forum.donanimhaber.com/m_87731301/f_//tm.htm#87731301
     590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI
     590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI
     590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI
     590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI 590 TL İNDİRİM!!!  NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI
    Özellikler

Marka ve Model: NO.1 N3 SmartPhone
    İşletim Sistemi: Android 4.2
    İşlemci / CPU: Dört Çekirdek, MT6589T, 1.5GHz GPU:PowerVR SGX544
    Hafıza / RAM: 1GB
    Flash Bellek / ROM: 8GB
    Harici Hafıza: 32GB'a kadar Micro TF kart yuvası, destek maksimum (DAHİL DEĞ�İLDİR)
    Ekran: 5.7 inç çoklu dokunmatik kapasitif ekran, IPS
    Çözünürlük: 1280 x 720 piksel çözünürlük
    Kontrol Dokunmatik: Tam boyutlu dokunmatik operasyon
    Ağ: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G WCDMA 850/900/1900/2100MHz
    WIFI: Destekli Wi-Fi 802.11 b / g / n ağ
    Kamera: 5.0MP ön kamera, çift kamera, arka kamera 13.0MP
    Düğme: ev, dönüş, menü, güç, vol + / -
    Giriş / Çıkış: 1 x TF kart yuvası
    1 x USB bağlantı noktası
    2 x SIM Kart portu
    1 x 3.5mm stereo kulaklık jakı
    1 x Dahili hoparlör
    1 x Dahili mikrofon
    Destek Ses Biçimleri: MP3/WAV/eAAC + / AC3/FLAC
    Diller: Multilangue
    Pil ve Güç: Dahili 2800mAh Lityum pil
    Güç Kaynağı: 100 ~ 240V max
    Boyut: 15.12cm x 7.92cm x 0.83cm - 5.95inch x 3.12inch x 0.33inch
    Kutu içeriği: 1 x Akıllı Telefon
    1 x Data Kablosu
    1 x AC Güç Adaptörü Şarj Cihazı
    1 x Batarya
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 12 Nisan 2014; 15:08:39 >

• Benim bildiğim sıfır telefon kapalı kutu olur. İnceleme yapmak için mi açtınız kutuyu.androidli jelatini niçin söktünüz?

Fiyatınız ve anlattıklarınız beni ilgilendirmez ama cihaz bildiğiniz 2.el. Ha tertemiz 2.el o da ayrı

Kimseyi akılsız yerine koymaya gerek yok.
    Düzeltirseniz sevinirim.

Size tavsiyem 2.el kurallarına uygun yorum istiyceğinize, hem 2.el ilan verme kurallarına, hemde ahlak kurallarına uygun İlan verin.

Ayrıca belirtmek isterim ki ürününü satmak için incelemesini yapan ilk forum üyesisiniz.

Bu arada cihazınızla uzaktan yakından ilgilenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkankizilkan

Benim bildiğim sıfır telefon kapalı kutu olur. İnceleme yapmak için mi açtınız kutuyu.androidli jelatini niçin söktünüz?

Fiyatınız ve anlattıklarınız beni ilgilendirmez ama cihaz bildiğiniz 2.el. Ha tertemiz 2.el o da ayrı

Kimseyi akılsız yerine koymaya gerek yok.
    Düzeltirseniz sevinirim.

Size tavsiyem 2.el kurallarına uygun yorum istiyceğinize, hem 2.el ilan verme kurallarına, hemde ahlak kurallarına uygun İlan verin.

Ayrıca belirtmek isterim ki ürününü satmak için incelemesini yapan ilk forum üyesisiniz.

Bu arada cihazınızla uzaktan yakından ilgilenmiyorum.

Oncelikle yorumunuz ve bilgisiz bir sekilde elestiri yaptiginiz icin tesekkur ederim.

Telefon zaten kontrol amacli satici firmalar tarafindan acilmaktadir.

Uzerindeki android jelatinine gelince.Bu tip telefonlarda ismi marka olupta uzerine sadece reklamli jelatin yapistirmiyorlar.uzerindeki jelatin kendi fabrika jelatini ve yaninda bir tanede hediyesi mevcuttur.

Ahlak kurallari derken neyden bahsettiginizi anlayamadim.ilana sadece telefon ozelliklerini yazip kutuyu kontrol etmeden satmak benim ahlak kurallarima gore etik degil.Sonucta burada satilan incelemesi yapilmis herkesin bildigi bir marka degil.Cihazi kontrol etmek benim gorevim.Cihaz bu durumda 2.ele dusmez bunu bir ogrenin.

İnceleme yapmama gelirsek ben hicbir cihazi kendi icime sinmezse baskasina satmam.Hem yabanci menseili cihaz oldugu icin 2-3 saatlik inceleme yapmak benim ongordugum bir husustur.

Bir samsung veya İphone satsam bu incelemeye tabiki ihtiyac dogmaz.

Ustune basiyorum cihaz sifirdir.İlanim duzgundur.
    Ayrica forumda benim gibi titiz 2-3 arkadas daha var gorememeniz sizin sorununuz.Bu sekilde actigim ilanlardan herzaman olumlu yorum aldim.Tabiki arada istisnalar olacaktir.

Saglicakla kalin

• sanırım arkadaş sıfır araç aldığın 0 km'de gelecek şekilde düşünüyor, şimdiye kadar 8 aracın sıfır satışına tanıklık ettim, araçların en azı 5 en fazlası 80 kmdeydi, gerçi 100 km'ye kadar sistem sıfırlamaya izin veriyormuş ama sıfırlamamışlar. yani yaptığınız gayet etik ürünün resimlerini çekmeseniz, kontrol etmeseniz belkide ölü pixel v.b sorunu olanı bir cihazı sorunsuz sıfır şeklinde satarak karşıdaki kişiyi mağdur etmiş olurdunuz.

• cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam arabalar dediğiniz gibi galerilere gelene kadar kaç kişi biniyor :D Anlayışınız için teşekkür ederim hocam.Türkiye içi garantili bir cihaz olsa açıp bakmama gerek yok.Fakat yurtdışı garantili olması demek.Cihazın garantisi burada yok demek oluyor.Madem satıyorum kontrol etmeliyimki alıcı ile aramızda problem olmasın.Hadi kontrol etmeden verdim diyelim.Alıcı diyecek bu bozuk.Ben ne diyeceğim sualsiz alacağım ürünü.Belki alıcı bozdu veya gertçekten bozuktu.Olabilir elektroink alet kapalı kutu bozuk çıkabiliyor.

Biz servisiz ben kurulma gittiğimde kapalı kutu bozuk olan çok televizyon gördüm.Onların burada garantisi varki değişim yazıp yenisi geliyor.Ama yurtdışı malı bir cihazda bu pek mümkün olmaz en azından yurtdışına çıkmayan biri için.

Neyse sözün kısası beni anlayacaklar anlamış.Başka yorum yapmama gerek yok sanırsam.Eğer gerçekten ciddi ciddi alacağım diyenler varsa ürünü istanbul antalya gönderebilirim bir yakın tanıdığım vasıtası ile alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 12 Şubat 2014; 11:38:44 >

• çok iyi skor almış telefon :) bu fiyata alınabilir iyi satışlar dilerim
  • 650 TL ye piranha zen satılıyor . bence ona rakip olabilmek için seninde o civarda satman gerek ;) belki bu fiyata satabileceğinin 2 katında satış yaparsın ve daha fazla kar edersin ayrıca reklamını yaparsın şimdi sen dersen birebirürünlerde 750 ye satıyor benim neyim eksik diye . herkes bilmesede replika işini bilenler iyi biliyor bu telefonlar taş çatlasın 450-500 tl ye alınıyor bu durumda 100 tl karla bile satsan senin için kardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

650 TL ye piranha zen satılıyor . bence ona rakip olabilmek için seninde o civarda satman gerek ;) belki bu fiyata satabileceğinin 2 katında satış yaparsın ve daha fazla kar edersin ayrıca reklamını yaparsın şimdi sen dersen birebirürünlerde 750 ye satıyor benim neyim eksik diye . herkes bilmesede replika işini bilenler iyi biliyor bu telefonlar taş çatlasın 450-500 tl ye alınıyor bu durumda 100 tl karla bile satsan senin için kardır

Ben o fiyata alamadım hocam :D kar payım çok az desem inanmazsın.Bu arada ürün tektir çok adette satmıyorum.Cihaz kopya olmasına rağmen marka bir firma üretmiştir ve gerçekten orjinali kadar kalitelidir ve lütfen piranha ile karıştırmayın.Yanyana baksan piranhanın yüzüne bakmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 14 Şubat 2014; 23:41:19 >

• Her replika satan 1.kalite yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Her replika satan 1.kalite yazıyor

Bu gercekten birinci kalite bizde yalan dolan yok kardesim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Biz son kullanıcılar hangisinin 1.kalite olduğunu nasıl anlayacağız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Biz son kullanıcılar hangisinin 1.kalite olduğunu nasıl anlayacağız ?

özelliklerine bakıcaksınız ve son kullanıcı deneyimlerine bakmanız lazım yoksa önüne gelen 1.kalite yazıyor.

Bunu üreten belli işlemcisi gerçek diğerleri gibi antutu ile oynanmış değil.Gerçekten kendi adıma bu zamana kadar gördüğüm en iyi note 3 replikası.

Çok çok daha iyisi varsa en fazla ekranı full hd ve işlemcisi 6592 8 çekirdektir.Onunda fiyatı çok daha pahalıdır.

Ama dediğim gibi kasa kalitesi mükemmel performansıda iyi bence daha fazlasına gerek yok.

Ve internetten videolarına bakın kullanıcı yorumlarını okuyun.Sahibinde satanlar koca koca yazılarla milleti kandırıyor gönderdikleri 6577 512 mb ramli telefonlar çoğuda 2 aydan sonra pek sağ çıkamıyor.Onlar kullanılır mı evet ama daha iyi kaliteli en azından kimin yaptığı belli olan bir firma varken gidipte onlara para vermek mantıksız

çoğuda ips ekran değildir altan üsten bakınca renkler solar.

• İşte hocam onu diyorum sahibinden de çok var o olay ben alacaktım yeğenime, o kadar çok kafam karıştı ki en son orijinal s3 aldık Hatta bir arkadaş cihaz aldı android diye resmen java telefon yollamışlar, basmatik bir ekranı vardı.
  • Aynen hocam oyle ama artik marka telefonlar cok paralar aliyorlar bir jiayu zopo lenovo zte gibi markalar arken piyasada pahali android telefonlara para vermek artik mantiksiz.

Artik hem ekonomik hemde kaliteli telefon alinabiliyor

• quote:

İşte hocam onu diyorum sahibinden de çok var o olay ben alacaktım yeğenime, o kadar çok kafam karıştı ki en son orijinal s3 aldık Hatta bir arkadaş cihaz aldı android diye resmen java telefon yollamışlar, basmatik bir ekranı vardı.

hocam basmatige baya bi sesli güldüm valla eksik olmayın
  • Karışmak gibi olmasın ama 400tlye türkiyeye gelen bir telefonun 650tlye satılıp az karla satıyorum demek ılgınc bır durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: themrt

Karışmak gibi olmasın ama 400tlye türkiyeye gelen bir telefonun 650tlye satılıp az karla satıyorum demek ılgınc bır durum

400 tl ye getirebiliyorsan bana satabilirsin hocam lafla peynir gemisi yurumuyor

Ben o fiyata almadim o fiyata satmamida beklemeyin lutfen kendim getirtmedim arkadasimdan zaten fazla bir fiyata aldim ustunede yeni batarya taktim baska ne yapmami bekliyorsunuz lutfen insanlari yargilamadan once biraz dusunun ona bakarsaniz iphoneda 1200 e geliyor ama yurdisi olanlar 1700 den satiliyor bunuda bir hesap edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 21 Şubat 2014; 11:32:45 >
  • getırıp 400tlye neden satayım 100lıra kar koyup 500 e hadı bılemedın 550ye satılır.lınk asagıda arkadaslar. adamlar telefon oldugu anlasılmayacak sekılde paketleyıp gonderıyorlar daha once satın aldım arada bır gumruge takılıyor fakat paypalla aldıgım ıcın parayı gerı alıyorum. lafla peynır gemısı yurumez dogru soyluyorsun bu yuzden lafta bırakmayıp lınk verdım.( gelıs suresı 3 hafta )
    http://www.pandawill.com/n3-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-57-inch-1gb-8gb-ips-hd-screen-white-p83830.html
  • sen yuksek fıyata almıs olabılırsın bırsey demıyorum buna malda senın istedıgın fıyattan satabılırsın.ayrıca durumu durumu acıklaman ıyı olmus... hayırlı satıslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themrt

sen yuksek fıyata almıs olabılırsın bırsey demıyorum buna malda senın istedıgın fıyattan satabılırsın.ayrıca durumu durumu acıklaman ıyı olmus... hayırlı satıslar...

Tesekkurler ama artik gumrukten telefon gecmiyor hocam eskisi gibi bu isler bitti gecenlerde tek tuk sansina geliyor forumda konusu var bir inceleyin isterseniz

Yani kafanİza koydugunuzda ben bunu aliyorum 3 haftada geliyor olmuyor eskiden dediginiz gibiydi simdi oyle degil artik neyse elestiriniz icin tesekkur ederim yinede fiyat budur almak isteyen iletisim kurar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.