Şimdi Ara

590 TL İNDİRİM!!! NOTE 3 Kopyası No.1 N3 Sitede İlk ve Tek SATILDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karabük İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellik olarak çok iyi telefon. Arasan bulmakta zorlanırsın. İştahım kabardı valla. Ama fiyat olarak bana göre yüksek geldi. Replika telefon ama markalı bi replika telefon galiba. Hayırlı satışlar olsun. Biz 6582 aramaya devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakss

Özellik olarak çok iyi telefon. Arasan bulmakta zorlanırsın. İştahım kabardı valla. Ama fiyat olarak bana göre yüksek geldi. Replika telefon ama markalı bi replika telefon galiba. Hayırlı satışlar olsun. Biz 6582 aramaya devam :)

teşekkürler hocam 6582 lerde 500 den aşağı yok tabi ciddi düşünürseniz ikram yapabilirim

Biraz daha satılmazsa açıp kendim kullanıcam yoksaama büyük işte kullanamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 14 Mart 2014; 23:28:33 >
  • Hocam ben bi pm alıyım senden son fiyat. Aklım karışmışken toptan karışsın :) Sonrası Allah kerim. Kısmetse olur zaten.
  • yanlış anlamayında üste biraz daha koyup 2.el note 2 buna göre daha iyi tercihtir her açıdan daha iyi zaten üstüne markası belli rom sıkıntısı yok kamera vs. daha iyi.ram 2gb zaten.bu fiyatada kadıköydeki telefoncularda türkiye çıkışlı one x ler var.nexus 4 ler var.kralıda olsa replika tecih edilmez rom sıkıntısı başta olmak üzere cihaz kaliteside var.replika cihaz ucuz olduğundan tercih edilir bu fiyata tercih sebebi olacağını sanmıyorum tabi sizde beli fiyata satmak zorundasınızdır ona bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris5834

yanlış anlamayında üste biraz daha koyup 2.el note 2 buna göre daha iyi tercihtir her açıdan daha iyi zaten üstüne markası belli rom sıkıntısı yok kamera vs. daha iyi.ram 2gb zaten.bu fiyatada kadıköydeki telefoncularda türkiye çıkışlı one x ler var.nexus 4 ler var.kralıda olsa replika tecih edilmez rom sıkıntısı başta olmak üzere cihaz kaliteside var.replika cihaz ucuz olduğundan tercih edilir bu fiyata tercih sebebi olacağını sanmıyorum tabi sizde beli fiyata satmak zorundasınızdır ona bişey diyemem.

Tabiki hakli olabilirsiniz bu konuda ama piyasada basil general mobile dark pirhananin telefonlari millet tercih ediyorsa buda tercih edilebilir hocam replika ucuz oldugunda tercih edilir dogru fakat ucuz etin yahniside yenmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 15 Mart 2014; 10:12:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlara orjinal note2 bulunur
  • _3GeN_ kullanıcısına yanıt

note 2 nin sıfırı 1300 lira hocam ikinci el cihazla sıfır cihazı bir tutmayın tercih meselesi isteyen istediği ürünü alır ona bakarsanız bu fiyata gm discovery de alınıyor.Daha düşük özelliklerde hemde.
  • 1ay replika s4 kullandım baş ağrısından beynim çatıyordu inanılmaz boyutlarda sar değer var bu çakmaların.

ve ayrıca ufak veletlerin bile elinde çakma s4 note3 ıphone lar var durum böyle olurken ben orgnalini bile almaya tenezül etmiyorum bu replikalar yüzünden elime orginal olanlarını bile almaya utanıyorum çünkü hep görüyorum dışarda liseye giden çocukların bile elinde çakma s4 note3 kaynıyor o yüzden nokia ya geçtim.

heleki çakma telefona 500-600 hatta 700 bile veren insanlar var allah akıl fikir versin ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

1ay replika s4 kullandım baş ağrısından beynim çatıyordu inanılmaz boyutlarda sar değer var bu çakmaların.

ve ayrıca ufak veletlerin bile elinde çakma s4 note3 ıphone lar var durum böyle olurken ben orgnalini bile almaya tenezül etmiyorum bu replikalar yüzünden elime orginal olanlarını bile almaya utanıyorum çünkü hep görüyorum dışarda liseye giden çocukların bile elinde çakma s4 note3 kaynıyor o yüzden nokia ya geçtim.

heleki çakma telefona 500-600 hatta 700 bile veren insanlar var allah akıl fikir versin ne diyim.

Hıncınızı tek telefon kullandınız diye diğerlerinden almayın hocam tercih meselesi.

Merdiven altı üretim telefon satmıyoruz.Sar değerlerini araştırarak bulabilir arkadaşlar.

Maliyet ve kalite artınca fiyatta artıyor eski java telefonlar değil bunlar tabiki fiyatlarında artış olacak.

Eskisi gibi değil artık telefonlarda kalite var.Piyasada bangır bangır bağırıp 159 liralık telefonları alıyor millet sonra iyi lerine laf ediyor.

Ne diyeyim ben artık bilemiyorum piyasadan anlamıyor kimse gelip yorum yapıyorlar.

Biz türkler böyle herşeyi biliyormuşuz gibi konuşmayı çok severiz.

Ve ek olarak telefonu kullanmak için mi yoksa hava atmak için mi alıyorsunuz anlamadım.Ufak veletlerde olursa olsun yani bu durum benim cihazımla ne alakası var neden elinize almaya utanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 16 Mart 2014; 15:10:54 >

• diğer m
    mtk 6582 1.3 ghz 1 ramlı replikalar antutudan 17000 civarı alıyor hocm sizinki nasl onlardan ii oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knoll

diğer m
    mtk 6582 1.3 ghz 1 ramlı replikalar antutudan 17000 civarı alıyor hocm sizinki nasl onlardan ii oluyor?

Bende bu soru ne zaman gelecek diyordum

diğer cihazlarda mali 400 gpu var hocam artık eski bir grafik işlemci.Sen pc de low ayarda oyun oynadığında mı makine daha rahat çalışır test yaptığında nasıl puan alır
    yüksek grafikte oynadığında test yaptığında mı daha iyi puan alır.

tek çekirdekli eski bir grafik işlemci mali 400 ile 4 çekirdekli power sgx 544mp model bir gpu yu bir tutamazsın hocam.Eğer ki mali 400 gpu 6589T de olsaydı o puan 21.000 e fırlardı.

Bu yüzden antutuda yüksek çıktığına aldanmayın biraz araştırmacı olun herkes tutturmuş bir antutu

ki ek olarak QHD ekranlarla HD ekranı bir tutmayın cihaz ne kadar az yorulursa o kadar yüksek puan alır.

540*960 ekran mali 400 işlemci tabi 17000 çıkar. .Hd ekranlarlada bu tip puan alanlar var fakat çoğunun sonucuda yanlıştır.

NOT:Artık millete laf anlatmaktan gerçekten dilimde tüy bitti.Cihazı satmak için vermediğim teknik bilgi detay kalmadı size kimse böyle detay bilgi vermez.Lütfen bu işlerden anlayan birileri cihaza talip olsun anlamayan arkadaşlar bir zahmet ya susun yada araştırın öğrenin.Daha fazla açıklayabileceğim bir durumda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 7 Nisan 2014; 20:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: knoll

diğer m

Bende bu soru ne zaman gelecek diyordum

diğer cihazlarda mali 400 gpu var hocam artık eski bir grafik işlemci.Sen pc de low ayarda oyun oynadığında mı makine daha rahat çalışır test yaptığında nasıl puan alır
    yüksek grafikte oynadığında test yaptığında mı daha iyi puan alır.

tek çekirdekli eski bir grafik işlemci mali 400 ile 4 çekirdekli power sgx 544mp model bir gpu yu bir tutamazsın hocam.Eğer ki mali 400 gpu 6589T de olsaydı o puan 21.000 e fırlardı.

Bu yüzden antutuda yüksek çıktığına aldanmayın biraz araştırmacı olun herkes tutturmuş bir antutu

ki ek olarak QHD ekranlarla HD ekranı bir tutmayın cihaz ne kadar az yorulursa o kadar yüksek puan alır.

540*960 ekran mali 400 işlemci tabi 17000 çıkar. .Hd ekranlarlada bu tip puan alanlar var fakat çoğunun sonucuda yanlıştır.

NOT:Artık millete laf anlatmaktan gerçekten dilimde tüy bitti.Cihazı satmak için vermediğim teknik bilgi detay kalmadı size kimse böyle detay bilgi vermez.Lütfen bu işlerden anlayan birileri cihaza talip olsun anlamayan arkadaşlar bir zahmet ya susun yada araştırın öğrenin.Daha fazla açıklayabileceğim bir durumda yok.

Zaten 15 gün içinde satılmazsa ilanı geri çekeceğim telefon satarken dert sahibi oldum sadece ismini ve fiyatını yazıp konu açmak varmış aklıma edeyim.

Hocam detaylı bilgiler ve fotoğraflar içeren ilanınızı ve sabırla her sorana açıklayıcı bilgiler vermenizi gerçekten de taktir ettim.
    Hayırlı satışlar.

• ob2004 O kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocamBenide anlayan birileri varmis cok şükür.

Sabri cok fazla olan bir insan olmama ragmen bile bazen son noktalara geliyorum.Burada cevapladiklarim neki pm den insanlara mtk islemciler hakkinda makale veriyorum resme

Bazi yorumlara tepki gostermemin sebebi bazilarinin biliyormus gibi atip tutmasi

Yoksa kimseye bilmedigi icin kizdigimiz yok nazik bir dille sorarsiniz bende memnuniyetle cevaplarim ama bilmeyipte biliyormus gibi bilincsiz yorum yapilinca ister istemez insanin sinir kat sayisi artiyor tabi.

Bende bu konuyi acarak millete iyilik etmemeyi ogrendim.Bundan sonra urun satarsam adi teknik bilgileri fiyati bu kadar yazip birakicam

• Gecen hafta bu fiyata dusseydin alirdim ama kısmet değilmiş.

Hayırlı satışlar

• narec kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta pazarlık etseydin hocam bu fiyattan alabilirdin belkide
  • almayacağımız mala yorum yapmak abesle iştigal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 19 Mart 2014; 13:39:05 >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Bu Fiyata orjinal harika bir telefon mu varki hocam

Discovery yada zen den bahsetme veya 2.elden bahsetme

Telefon cakma degilki orjinal zaten tasarim kopya sadece

Bilmem farkindamisiniz ama telefonda samsung logolu hicbiryer yok

• quote:

Telefon cakma degilki orjinal zaten tasarim kopya sadece

Bilmem farkindamisiniz ama telefonda samsung logolu hicbiryer yok
    yoruma mahal yok...hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 19 Mart 2014; 13:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

o dediğin telefonlar kendi markası ve adı var kopyasıda değildir,kaldıki sizin çakmadan yüz kere daha evladır..birde bahsetme denilince acaba dedim bu telefon bir markamıdır veya benmi göremedimde hata yaptım deyip tekrar tekrar baktım ama nafile..bildiğimiz çakma işte..

Hocam telefon piyasasindan anlamadiginiz gercekten belli oluyor.Sizin marka dediginiz telefonlar bu tip ureticilere kendi ismini bastirtip satiyor siz neyden bahsediyorsun.Ayrica bu telefon markalasmis cin ureticisinin malidir.Kedi uzanamadigi ete mundar dermis zaten yukaridaki mesajlarimi iyice bir okursaniz ne demek istedigimi net bir sekilde anlarsiniz.Yoksa lutfen kalabalik etmeyin artik laf yetistirmekten biktim.

Ayrica elinize bile almadiginiz cihaz hakkinda neye dayanarak diger cihazlarin daha evla oldugunu savunuyorsunuz.Hem diger dediginiz cihazlar zaten mtk islemci ayriyetten 6589 duz modeli bu cihazdan evla olma gibi sanslari yok tek artilari garantili olmalari onuda alicak kisi kendi secer karar verir.En nihayetinden bu cihazlarin hepsi cinden geliyor tutupda kore malidir dubai malidir gibi yalanlara basvurmuyorum ben neyse onu soylerim egerki birseyler hakkinda bilgi sahibi olmak istiyorsaniz arastirin yada pm atin size seceresine kadar anlatayim yoksa lutfen rica ediyorum bos yorum atmayin.

Ek olarak sizin bildiginiz cakmalar 250 lira civari daki sizin bildiniz cakmalardir cakmalarin bile kalitesi varki siz bunu daha ogrenememissiniz ogrenmek istiyorsani benim cihazi satin alarak baslayabilirsiniz size garanti ediyorum gelip buraya gercekten cinliler artik bu isi cozmus samsungdan farki yok yazacaksiniz

Birde anlamadigim birsey var millet cakma telefon sevmiyor birde sevmedigi telefonlari. İlanlarina bakiyor usenmeyipte yorum yapiyor bu nasil celiski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 18 Mart 2014; 21:32:36 >

• Ulan adamı sattıgına satacagına pişman etmişsiniz be. Ne muhalefet adamlarsınız yahu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.