Şimdi Ara

5800XM uygulama yöneticisi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar böyle bir sorunla ilgili hiçbir konu veya mesaj görmedim. Telefonun uygulama yöneticisine eskiden çok rahat girerdim, sonradan ne oldu bilmiyorum önce süit ayarlarına girince hafıza dolu uyarısı vermeye başladı üstelik 50 mb kadar sanal bellek vardı. Şimdi ise uygulama yöneticisi hiç açılmıyor. Yüklü uygulamalar diyorum, siyah bir ekran geliyor biraz bekleyip geri dönüyor. Silmem gereken uygulamalar var silemiyorum. Format atmak istemiyorum telefon onlarca uygulama ve oyun içeriyor hepsini tekrar yüklemek istemiyorum. Evet cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Yukarı.
  • Aynı sorun bende var ve inanki c'nin boş hafızası 15mb benim:) ve aynı şekilde bende giremiyorum uygulama yöneticisine ama sorun değil. Kurduğun ve kaldırmak istediğin programı, programın olduğu bölümüne yani ''Uygulamalar'' klasörüne gir seçeneklerden düzenle de kaldırmak istediğin programın üstüne tıkla tekrar seçeneklerden kaldır de ve böylece uygulama yöneticisine girmeden(giremeden :) programı kaldırmış olacaksın
  • Onuda denedim ama kaldırmak istediğim uygulama wgz olduğundandır belkide uygulama açılmıyor ama simgesi duruyor.
  • al yedeğini sonra soft olmadı hard format oda olmadı servis
  • ilk aldığımda benımde basıma gelmıştı cok fazla şişince oluyor :d pc suite ile rehberin vs yedegını al daha sonra karta değilde direk telde hard formatı at zaten teldekı uygulamalar gıdıyor. karttakıler duruyor 3-5 program yuklersın eskı halıne gelır bu arada v40 sürümde hiç bu tarz sorunlar yaşamadım. v21 de oluyordu.
  • Karta zaten ölsem format atmam 100'e yakın uygulmama var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mint Uygulama Güncelleme Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @çok da nickimde: madem 100e yakın uygulaman var sana o zaman yükelemen gereken 101. uygulamanı sölüyorum RAMblow bu program ile o an arka planda boş yere rami yiyen uygulamalırı kapatıp rami temizleyebiliyorsun. bir şekilde bul yükle. telefon çok rahat edecek bu program ile

telefon hafızasına gelince az evvel bir diğer başlıktada yazdığım gibi eğerki kullanmıyorsanız, uygulama yöneticisinden nokia maps ve ovi mapsi silin. aldığı günden beri bir kere bile menüdeki haritalar simgesine tıklamamışımdır. gps işimi GARMIN ile hallediyorum. nokia ve ovi mapsi silmeden önceki hafızam telde 12.5 mb iken sildikten sonra 33.5 mb.

• Sorun:
    Uygulama yöneticisi hiç açılmıyor. Yüklü uygulamalar diyorum, siyah bir ekran geliyor biraz bekleyip geri dönüyor.
    Bu sorun Sistem ön belleğinin dolu olmasından kaynaklanır.

Çözümü:
    Telefonu kapatın hafiza kartını çıkarın. Hafıza kartı takılı değilken telefonu açın

- MENÜ
    -- TELEFON
    --- AYARLAR
    ---- UYG.YÖNETİCİSİ
    ----- YÜKLÜ UYGULAMALR Giriş yapın
    Telefon Hafızasındaki uygulamalar listelenecek
    şimdi bu menüyü hiç kapatmadan
    - Hafıza kartını Takın!
    Hafıza kartındaki programların yoğunluğuna göre listenin güncellenmesi 5-10saniye sürecektir bekleyin.
    önbellek okuması bitince hafıza kartı ve telefon hafızasındaki tüm yüklü programlar listede olması gerek şimdi istediğiniz programı kaldırabilirsiniz.

• menüyü düzenlerken istediğin uygulamanın üstüne gel seçeneklerde kaldır seçeneğini görürsün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr
    Sorun:
    Uygulama yöneticisi hiç açılmıyor. Yüklü uygulamalar diyorum, siyah bir ekran geliyor biraz bekleyip geri dönüyor.
    Bu sorun Sistem ön belleğinin dolu olmasından kaynaklanır.

Çözümü:
    Telefonu kapatın hafiza kartını çıkarın. Hafıza kartı takılı değilken telefonu açın

- MENÜ
    -- TELEFON
    --- AYARLAR
    ---- UYG.YÖNETİCİSİ
    ----- YÜKLÜ UYGULAMALR Giriş yapın
    Telefon Hafızasındaki uygulamalar listelenecek
    şimdi bu menüyü hiç kapatmadan
    - Hafıza kartını Takın!
    Hafıza kartındaki programların yoğunluğuna göre listenin güncellenmesi 5-10saniye sürecektir bekleyin.
    önbellek okuması bitince hafıza kartı ve telefon hafızasındaki tüm yüklü programlar listede olması gerek şimdi istediğiniz programı kaldırabilirsiniz.

Hocam hafıza kartını takınca yine çıktı uygulama yöneticisinden.

• @çok da nickimde : valla kardeş sen herhalde sadece son mesajı okuyorsun senin ilacını yazdım yukarda RAMblow. bul ,kur gör bakalım o zaman telefon nasıl rahatlıyor. hafıza kartı tak çıkar gibi işlerle uğraşmana gerek yok.neyse umarım sen girdiğinde gne foruma bu mesaj son mesaj olurda okursun herkese iyi haftasonları...
  • dert etme menüdeyken seçenekler düzenle de menü değişik bir hal alıyo silmek istediğin uygulamaya git sil de :D siliyor sadece kısayol değil komple siliyor şimdilik idare et yada çak bi format
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN33
    @çok da nickimde : valla kardeş sen herhalde sadece son mesajı okuyorsun senin ilacını yazdım yukarda RAMblow. bul ,kur gör bakalım o zaman telefon nasıl rahatlıyor. hafıza kartı tak çıkar gibi işlerle uğraşmana gerek yok.neyse umarım sen girdiğinde gne foruma bu mesaj son mesaj olurda okursun herkese iyi haftasonları...

Ona da bakacağım merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5
    dert etme menüdeyken seçenekler düzenle de menü değişik bir hal alıyo silmek istediğin uygulamaya git sil de :D siliyor sadece kısayol değil komple siliyor şimdilik idare et yada çak bi format

Hocam öyle yapınca uygulama açılmıyor ama kısayol duruyor. Belki de .wgz olduğundandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5
    dert etme menüdeyken seçenekler düzenle de menü değişik bir hal alıyo silmek istediğin uygulamaya git sil de :D siliyor sadece kısayol değil komple siliyor şimdilik idare et yada çak bi format

Hocam öyle yapınca uygulama açılmıyor ama kısayol duruyor. Belki de .wgz olduğundandır.

orası beni aşar :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.