kendi temamı kendim yapabilmek için s60v5 tema editor yada tema yapma programı arıyorum yada kendi temamı nasıl yapabilirim
varda zor bi program kurcalaman lazım baya ceppusala sitesinde ayrıntılı kullanımı anlatılmış bak istersen
ovi hariç ücretsiz güzel temaların olduğu bir site varsa s60v5 e göre lütfen yazarmısınız arkadaşlar.
quote:Orijinalden alıntı: castraelectro ovi hariç ücretsiz güzel temaların olduğu bir site varsa s60v5 e göre lütfen yazarmısınız arkadaşlar. zedge,ownskin
quote:Orijinalden alıntı: aboxzux quote:Orijinalden alıntı: castraelectro ovi hariç ücretsiz güzel temaların olduğu bir site varsa s60v5 e göre lütfen yazarmısınız arkadaşlar. zedge,ownskin sağol dostum çok teşekkürler. Başka önerilecek siteler varmı tema için?
quote:Orijinalden alıntı: castraelectro quote:Orijinalden alıntı: aboxzux quote:Orijinalden alıntı: castraelectro ovi hariç ücretsiz güzel temaların olduğu bir site varsa s60v5 e göre lütfen yazarmısınız arkadaşlar. zedge,ownskin sağol dostum çok teşekkürler. Başka önerilecek siteler varmı tema için? baska bilmiyorum dostum ama googleda aratınca bulunur herhalde