Şimdi Ara

5800x3d yada 7800x3d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amd önermem soğutmak için çok çaba gerekiyor herhangi 13700k olur 14700k olur intel al geç kafan rahat olur . Ben 5800x kullanıyordum soğutmak çok zordu önermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

yok hocam hicbir sorun olmuyor ben hep amazon.de'yi kullaniyorum belcika'da yasadigim halde  

• canozturk21 kullanıcısına yanıt
    Belcika luxemburg hollanda diyor musteri temsilcimizle konusun diyo bi ariyim bakalim 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • knight icin intel almalisiniz yoksa amd aldim kasiyo doye konu acarsiniz 😆

İleri de lazım olacağından 1000 watt veya 1200 Watt PSUlara bakabilirsin.

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Onceki bilgisayarim 3600+580 di kasmiyordu fazla aslinda.

7800x3d ile deneyecegim sorun cikarsa geri göndereceğim.
    Asus tuf b650 aldim baya guzel anakart bence idare eder beni ki 5800x3d cikali baya zaman oldu hala fiyati 312 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 21 Kasım 2023; 2:28:24 >

Aradan 6 aydan fazla geçmiş. Nedir son durum işlemciden memnun muyuz? Özellikle ko için soruyorum. Deneyimini paylaşırsan sevinirim.

Sonuç nedir kaç fps le oynadın koyu geri bildirim yapmamışsın knka

• uaptil3314 U kullanıcısına yanıt
    Ko hariç bütün oyunlarda üstün chari sattim birakmiştim 😅 ama ko nun oyun motoru intelde daha iyi tek derdin ko ise orta halli bi intel nvidia sistem al geç

Hatta ko mu oynanırmış T&L varken. KO ya 4 yılımı verdim araba parası kadar para gömmeye gerek duymayan bir mmorpg başka bulamazsınız.

En kalını olmak istiyorum derseniz 20-25 bin liraya char dizersiniz. Onun altındaki meblağlara da millete kök söktürürsünüz. Ben bu zamana kadar 10.000₺ civarı verdim üstlerden gibi bişeyim

İtem yanma derdi yok yakma derdi yok istediğin gibi + basabiliyosun slot kesmek için mage olabilirsin sonra pvp için asas olabilirsin. Anlık değiştirebiliyosun, ölünce exp düşme yok zaten 2-3 haftada hemen max level olup ilerlemeye devam ediyosun. İtem repair yok sekme oranı artıyor yok.

Spike 55 de açıldı oldu bitti yok, sen üstüne birde spike’a level atlattırıyosun güçlendiriyorsun (15 levela kadar çıkıyor skiller) birde spike’ın formunu değiştirebiliyosun. Tam stratejik oyun, (örn spike tek kişiye değilde alan hasarı vursun gibi)

Nova derdi yok magelerin ve okçuların belli başlı skilleri alan vuruyor, vurdukları alanda knight gibi 18-20 metre değil sorun yok

Skiller bütün sınıflarda aynı anda açılıyor, maks 55 level, petin zaten hazır oyun veriyor. Dagger gs oynamak istemiyo musun? Al eline asayı skilleri diz git pata küte slota dal. Tutup yeni mage açmana gerek yok

Hem hikayeli hem herşey açık ve net bosslar nerde ne zaman çıkıyor eşyalar nerden ne zaman düşüyor apaçık belli. Knight gibi gizemi yok dd25 nerden çıkar wp nerden çıkar acaba gecenin bi yarısı boss çıkarmı vs.

Çok konforlu mmorpg. UE4 kullanıyor

Gb olayı falan yok, bütün eşyaları skilleri yükseltmek için ortalama 20-30m gidiyor o kadar. Endgame de milletin cebinde 1gb oluyor. Oyun parası kasmakta basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 6 Ağustos 2025; 22:3:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben chari 500bin tl ye sattim ona göre düşün 2004 den beri oynuyordum 😅

Normal. Düşün işte ben şimdi ko açayım char dizeyim desem 2000 model bmw kadar para basıcam. Ne gerek var? O kadar paramda yok

1-2 asgari ücret kadar para basılınca tavan oluyosun bu oyunda (bazı silahların değeri gerçekten 300-400 dolar bulabiliyor o kadar)

Alın bunu oynasınlar mis gibi. Nerdeyse para vermeden bile gırtlak olursunuz ama çok vakit aldırır. Ben çabuk yükselmek için para bastım.

Bende 2006 dan 2010’a kadar oynadım bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 6 Ağustos 2025; 22:12:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok zaten oyunu öyle bi hale getirmişlerki 9 shardla adama vuruyorum zorla ölüyo eski tadi yok ne gerek var boşa zaman kaybi eskiler eskiden güzeldi 😊

Ah ah keşke dediğiniz gbi olsa birde biz kurtulabilsek🤣

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.