Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

Oh maşallahh anlınızdan öpüyorum bu akşam homescreen için ince kodlamalara geçmişsiniz süpersiniz.

UID kodlarını cihazın dışarda değişik kaynaklardan bulsanızda firmware ile uyumlu olmuyabilir.
    Ben size en garanti telefonun gerçek UID kodlarını görmeniz açısından Quiceİnfo programını veriyorum. "wgz" programıdır son yüklediğim 01.05.2010 modlarında çalışır.
    http://hotfile.com/dl/40783271/405823f/QuickInfo.wgz.html

Kurcalayın biraz msjları az önce okudum doğru kodları bulmuşsunuz nerdeyse, deneme yanılma yoluylada istediğiniz butonu oluşturabilirsiniz yapamazsanız ben size düzgün bir kod yazarım şuan n-gage oyunları ile ilgili uğraşlar içindeyim o kısımlara kafa çatlatıyorum.

Birol hocam, ellerin dert görmesin, netten bulduğum UID'ler çok güvenilir değil, tonlarca var ama bir çoğu çalışmıyor ya da başka şeyler çıkıyordu. Bu tool iyi oldu.

@Zelter;

1. Hocam, upload ettiğim dosyayı indireceksin içerisinde bir sis uzantılı dosya var, onu yükle restart et.

2. Sonra x-plore kullanarak C:\Private\10202be9 klasörü içine gir, orada 10275102.txt diye bir dosya bulacaksın. O dosyayı bilgisayarına al,

3. Sonra dosyayı aç ve 0x102F string, 0x1035 string yazan iki satırı bul. Bunlardan 102F olan sol, 1035 olan ise sağ düğme için kısayol değiştiriyor.

4. Text dosya içerisinde verdiğim UID'ler var, o listeden kullanmak istediğin programın UID'ini alıyosun (örneğin: 0x101F4CD2) bunu o satırlarda gördüğün tırnak içine yapıştırıyorsun.

5. Bunu hem sağ hem de sol buton için yaptıktan sonra text dosyayı kaydedip kapatıyorsun.

6. Aynı dosyayı bilgisayarından alıp (h.kartına örneğin) gene x-plore kullanarak C:\Private\10202be9 içerisine yapıştırıyorsun, yeniden yazayımmı derse evet deyip, telefonu restart ediyorsun ve yeni kısayolların karşında...

Alıntıları Göster
    ---SİSTEM FONTLARINI DEĞİŞTİRME---

İşlemler tahmininizden kolay, yapamayan olmayacaktır sanırım.

Sırasıyla:

1. Bu dosyayı download ediyorsunuz,http://rapid-share.com/files/382467753/Font_Degistirme.rar

2. Burada iki tane font tipi var, Verdana ve Comic Sans. İkiside Türkçe destekli fontlar.

3. Hafıza kartınızda Resources altında Fonts diye bir klasör oluşturuyorsunuz (E:\Resources\Fonts)

4. Hali hazırda verdiğim 5 font'u bu klasör altına atıyorsunuz ve telefonu restart ediyorsunuz...

Yeni fontlarınız karşınızda...

NOT: Kullanmak istediğiniz font dahil olmak üzere +4 adet daha aynı fonttan ya da farklı fontlardan olmak üzere istediğiniz fontları kullanabilirsiniz. Sadece isimler şöyle olmalı:

orj.font.ttf, s60snr.ttf, s60ssb.ttf, s60tsb.ttf ve S60ZDIGI.ttf olmalı. Yani toplamda 5 font oluşturacaksınız...

Denedim ve şu an kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok. Ayrıca gördüğüm kadarıyla sadece num. pad üzerinde 0'da boşluk olduğundan ufak bi kare gözüküyor, bir de tüm klavyede bir sembol tam gözükmüyor. Geri kalanları tamamen sorunsuzdur...

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 2 Mayıs 2010; 3:16:45 >

• quote:

Oh maşallahh anlınızdan öpüyorum bu akşam homescreen için ince kodlamalara geçmişsiniz süpersiniz.

UID kodlarını cihazın dışarda değişik kaynaklardan bulsanızda firmware ile uyumlu olmuyabilir.
    Ben size en garanti telefonun gerçek UID kodlarını görmeniz açısından Quiceİnfo programını veriyorum. "wgz" programıdır son yüklediğim 01.05.2010 modlarında çalışır.

Kurcalayın biraz msjları az önce okudum doğru kodları bulmuşsunuz nerdeyse, deneme yanılma yoluylada istediğiniz butonu oluşturabilirsiniz yapamazsanız ben size düzgün bir kod yazarım şuan n-gage oyunları ile ilgili uğraşlar içindeyim o kısımlara kafa çatlatıyorum.

Yaa Birol usta, bu Tool dehşet bişeymiş yaaa.. .Ellerine sağlık, vallaha billaha hayat kurtardın gene... Var ya telefon şu an nasıl biliyomusunuz??? Video çeker koyarım belki yarın

• quote:

---SİSTEM FONTLARINI DEĞİŞTİRME---

İşlemler tahmininizden kolay, yapamayan olmayacaktır sanırım.

Sırasıyla:

1. Bu dosyayı download ediyorsunuz,http://rapid-share.com/files/382467753/Font_Degistirme.rar

2. Burada iki tane font tipi var, Verdana ve Comic Sans. İkiside Türkçe destekli fontlar.

3. Hafıza kartınızda Resources altında Fonts diye bir klasör oluşturuyorsunuz (E:\Resources\Fonts)

4. Hali hazırda verdiğim 5 font'u bu klasör altına atıyorsunuz ve telefonu restart ediyorsunuz...

Yeni fontlarınız karşınızda...

NOT: Kullanmak istediğiniz font dahil olmak üzere +4 adet daha aynı fonttan ya da farklı fontlardan olmak üzere istediğiniz fontları kullanabilirsiniz. Sadece isimler şöyle olmalı:

orj.font.ttf, s60snr.ttf, s60ssb.ttf, s60tsb.ttf ve S60ZDIGI.ttf olmalı. Yani toplamda 5 font oluşturacaksınız...

Denedim ve şu an kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok. Ayrıca gördüğüm kadarıyla sadece num. pad üzerinde 0'da boşluk olduğundan ufak bi kare gözüküyor, bir de tüm klavyede bir sembol tam gözükmüyor. Geri kalanları tamamen sorunsuzdur...

Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    kardeşim bende o private klasorunun ıcıne gırmıyor xploreden dedıklerını yapıcamda

• quote:

Orijinalden alıntı: zelter

kardeşim bende o private klasorunun ıcıne gırmıyor xploreden dedıklerını yapıcamda

Hocam, girmesi gerekir, X-plore ayarlarından sistem ve gizli dosyaları göster deyip, bidaha bi dene. Normalde girmesi lazım. Ya da ekrana dokunurken dikkatli ol, biraz gıcık bu konuda x-plore. Elini alıştırırsan sorunsuz açarsın
  • quote:

quote:

Hocam, girmesi gerekir, X-plore ayarlarından sistem ve gizli dosyaları göster deyip, bidaha bi dene. Normalde girmesi lazım. Ya da ekrana dokunurken dikkatli ol, biraz gıcık bu konuda x-plore. Elini alıştırırsan sorunsuz açarsın

Alıntıları Göster
    walahı + çıkmıyor yanında dedıklerını yaptım programı kurdum kapadım açtım xplore war ama full deyıl ondanmıdır özelliklerden bakıyom 0 dosya war dıo içinde

• quote:

Yaa Birol usta, bu Tool dehşet bişeymiş yaaa.. .Ellerine sağlık, vallaha billaha hayat kurtardın gene... Var ya telefon şu an nasıl biliyomusunuz??? Video çeker koyarım belki yarın

işine/işinize yarıyacağından emindim.

Video çekmekle uğraşma daha faydalı birşey yap burda konu içerisinde paylaşımcı ol ne diyorum bak beni örnek alın bu konuda paylaşımcı olun.
    Uyguladığın işlemleri konu içerisinde anlatırsan diğer arkdşlara faydan dokunur
    Hackli telefonun nimetlerinden yararlansın herkes...

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanMutlu

v50 yükledim ama telefonda menülerdeki kinetic scrolingler oldu ama ne quickoffice nede diper eklentiler vaar. ne iş anlamadım.

nasıl yükledin eğer NSU ile yüklediysen gelmez. 1. Sayfadaki gibi yüklersen gelir....

evet nsu ile yükledim. :) cihaz üzerinde v50 var yeniden sayfa birdeki gibi yüklesek olur heralde.. değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanMutlu -- 2 Mayıs 2010; 11:20:34 >
  • quote:

quote:

quote:

v50 yükledim ama telefonda menülerdeki kinetic scrolingler oldu ama ne quickoffice nede diper eklentiler vaar. ne iş anlamadım.

nasıl yükledin eğer NSU ile yüklediysen gelmez. 1. Sayfadaki gibi yüklersen gelir....

evet nsu ile yükledim. :) cihaz üzerinde v50 var yeniden sayfa birdeki gibi yüklesek olur heralde.. değilmi

olur bi sorun olmaz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Selam arkadaşlar bilgiler için sağolun.
    Bugün telefonu NSU dan v40 a yükselttim.Ardından telefondan uyarı geldi v50 var diye.Kurulsun mu dedi.12-13mb civarındaydı.İşkillendim.Çünkü 12 mb çok az geldi bana.v40 nsu da 130 küsür mb idi. v50 ninde o civarda olacağını umuyorum.
    v50 ye NSU dan geçen arkadaşlara sorum şudur:
    v50 güncelleme dosyası kaç mb olarak indi acaba ?

Final paketi bu konuda olan 166MB
    NSU ve Ovi üzerinden yapılanlar mevcut Sürüm içeriğine yapılan güncellemedir. Bu tür işlemler Ham sıfır bir kurulum işlemi değildir. Bu şekilde kurulu olmasının bir sakıncası yoktur. Ama eksiklikler ve aksaklıklar çıkması olasıdır.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar SHAZAM_V2.0.1.sis (Herhangi bir şarkıdan dinleteceğiniz 15-20 saniyelik bölümden şarkı adından şarkıcıya kadar bir çok bilgi vern prg) "HF"yada TH" yüklemek istediğimde sertifika ile kısıtlı diye bir hata alıyorum v40 ta olmamıştı bu tüm yamalarım açık ve autoda

• quote:

Orijinalden alıntı: ELcordobes

Arkadaşlar SHAZAM_V2.0.1.sis (Herhangi bir şarkıdan dinleteceğiniz 15-20 saniyelik bölümden şarkı adından şarkıcıya kadar bir çok bilgi vern prg) "HF"yada TH" yüklemek istediğimde sertifika ile kısıtlı diye bir hata alıyorum v40 ta olmamıştı bu tüm yamalarım açık ve autoda

Alıntıları Göster
    xplore dan ayarlardan sistem ve gizli dosyaları göster seçip c/privavete klasörü boş gözüküyor.
  • quote:

quote:

ewt . çok güzel sağol ya.

• quote:

quote:

quote:

ewt . çok güzel sağol ya.

Alıntıları Göster
    stone bana yardımcı olabılıcekmısın private klasoru boş gozukuyor

• quote:

yok usta,private klasoru bos degil.x-plore kisitli surum demissin ya belki ondan gostermiyo olabilir.ama birol ustanin verdigini kullaniyosan 1.33tu galiba onda bi sikinti olmamasi lazim.bende 1.43 surumu var.crackli.aksam onu yollarim,onunla denersin bide.simdi disardayim malesef dosyalar yok yanimda.
  • 1 mayıs güncellemesini nasıl yüklüyeceğiz acaba herşeyi baştanmı yoksa sadece patch dosyasınımı önceki sürümlerden ne farkı vardır acaba birde halen kablosuz nete bağlanamadım merak eden varsa
  • quote:

bide fexplorer i indir bide onda denermisin
  • quote:

quote:

Video çekmekle uğraşma daha faydalı birşey yap burda konu içerisinde paylaşımcı ol ne diyorum bak beni örnek alın bu konuda paylaşımcı olun.

Merak etme Birol hocam, bıraktığın miras'ın üzerine güzel eklentiler yapmaya devam edicez inşallah

Akşam güzel paylaşımlar yapmayı düşünüyorum, sürpriz şeyler olcak ehehe Deneme aşamasındayım şu sıralar.

Senden sadece son bir ricam olacak, eğer cevaplayabilirsen çok memnun olurum.

1. GPS olayını ve PIPS olayını net olarak oturtamadım hala. PIPS 1.6 ve .1.7 kurulumlarını ne şekil yaparsam yapayım ya konuşma esnasında kesilmeler yapıyor, ya da GPS çalışmıyor. Artık hiç PIPS yüklemiyorum, daha dün 1.7'yi kaldırdım.

2. GPS'te konumlama ayarlarında neden sadece dahili GPS kullanıp, diğer ayarların tamamını kapatıyoruz? Böyle yapınca GPS gene çalışmıyor, hiç uydu bulamıyor.

3. Ovi Maps'i kullanırken başta hiç bir harita yüklü gelmiyor. İlk kullanımda wireless ile bağlayıp, haritayı yükletiyorum 2.5-3mb civarında bir yüklemeden sonra tüm harita geliyor. Ardından internet bağlantısını kapatıp, dahili GPS, yardımlı GPS ve şebeke tabanlı açık Konumlama sunucusu açık olarak kullanıyorum. Ve o şekilde hiç sorun yaşamıyorum.

Özellikle bu yukardaki 3 madde kafamı çok kurcalıyor ve doğru yolu bulamadım Yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Zira akşam bir format daha atıcam cihaza sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Merak etme Birol hocam, bıraktığın miras'ın üzerine güzel eklentiler yapmaya devam edicez inşallah

Akşam güzel paylaşımlar yapmayı düşünüyorum, sürpriz şeyler olcak ehehe Deneme aşamasındayım şu sıralar.

Senden sadece son bir ricam olacak, eğer cevaplayabilirsen çok memnun olurum.

1. GPS olayını ve PIPS olayını net olarak oturtamadım hala. PIPS 1.6 ve .1.7 kurulumlarını ne şekil yaparsam yapayım ya konuşma esnasında kesilmeler yapıyor, ya da GPS çalışmıyor. Artık hiç PIPS yüklemiyorum, daha dün 1.7'yi kaldırdım.

2. GPS'te konumlama ayarlarında neden sadece dahili GPS kullanıp, diğer ayarların tamamını kapatıyoruz? Böyle yapınca GPS gene çalışmıyor, hiç uydu bulamıyor.

3. Ovi Maps'i kullanırken başta hiç bir harita yüklü gelmiyor. İlk kullanımda wireless ile bağlayıp, haritayı yükletiyorum 2.5-3mb civarında bir yüklemeden sonra tüm harita geliyor. Ardından internet bağlantısını kapatıp, dahili GPS, yardımlı GPS ve şebeke tabanlı açık Konumlama sunucusu açık olarak kullanıyorum. Ve o şekilde hiç sorun yaşamıyorum.

Özellikle bu yukardaki 3 madde kafamı çok kurcalıyor ve doğru yolu bulamadım Yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Zira akşam bir format daha atıcam cihaza sanırım.

Alıntıları Göster
    tamam kardeşim dedğin programla oldu bişi dicem bu 3 extra botunu renklendırme ımkanı yokmu

• quote:

tamam kardeşim dedğin programla oldu bişi dicem bu 3 extra botunu renklendırme ımkanı yokmu

Alıntıları Göster
    pc gormuyor ama bu seferde ya deli olucam :s nasıl atıcam pce başka bi yolla
  • quote:

temayla alakalıdır o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELcordobes

Arkadaşım senin şu bakan göz gif resmi galiba onu büyütüp telde ekran koruyucu olarak kullanamaz mıyız
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.