Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta proğramı yüklemiyo hata veriyo 17 mblik bişey olan
  • birol kardeş ben müzikleri sound/digitalin içine attım ama zil sesi olarak seçemiyorum. listede görünmüyor ne yapamak lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytoli

Yeni modifiyen süper olmuş.Çok teşekkürler.Eline sağlık.
    Sormak istediğim birkaç şey var.
    Gelen aramalarda dokunmatik ekran aktifleşmiyor.
    Rompatcher içindekini açmaya çalıştığımda açılmıyor,kapanıyor.Yeniden yüklemeye çalıştığımda ''yüklenemiyor.bu dahili bir bileşen'' uyarısı alıyorum.
    Napmam gerekiyor?

Gelen aramada tuş takımı ışıkları ve ekran aktif. Yeşile basarak yada ekranda çıkan CEVAPLA yazısına parmağınızı sürterek telefona cvp verebilirsiniz.
    indirdiğiniz dosyaların içinde "patcher" adında sarı yama klasörü olucak bunu E:\patcher kaydetmediğiniz sürece Rompatcher kullanamazsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: tibet53

Üstad tekrar ellerine sağlık, valla şu programları yüklemek ölüm yahu. Sıfırdan format atmak bu kadar zor gelmez bir insana. :) Umarım eksik kalan bir şey kalmazda yeni sürüme ihtiyaç duymayız. Yoksa delireceğim şu telefonu adam edeceğiz diye. Bu arada ben ekran kilit tuşunun titremesinin açık kalmasını ve ışıklarında açık kalmasını istiyorum. Böyle bir seçenek mevcut mu? Yoksa illa kapalı kalmak zorunda mı?

Ekran kilidi titreşimi ve Tuş takımı ışıkları menü içerisinden değiştirilemiyor malesef ayarlar o şekilde kalıcak.

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Emeğine sağlık hocam, bu akşam yüklüyorum yeni firmware'i. Sesime kulak verdiğin için teşekkürler Oto Ram boşaltma ve GPS hızlı bağlanma için herşeye değer

Güle güle kullan hızlı akıcı aktif bir yazılım oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

öncelikle eline sağlık birol kardeş şu telefonu hafif sallayında sesin ve titreşimin kapanmasını nasıl deaktif edebilirim ? birde rompatchers ı acamıyorum tam acılırken gerı menuye donuyor...

indirdiğiniz dosyaların içinde "patcher" adında sarı yama klasörü olucak bunu E:\patcher kaydetmediğiniz sürece Rompatcher kullanamazsınız.
    Telefon sensör ayarları menüsünden kullanmak istemediğiniz ayarı kapatabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Elinize sağlık. Kurduğum en hızlı modifiyeli firmware bu oldu. Bunun nedeni otomatik ram tazeleme olabilir Şu an için ters giden tek şey program kurarken iptal edersem telefon kitleniyorBir de bütün verdiğin programları kurdum OFFSCR_SPEEDOMETER_TOUCH_V1.0.SiGNED programını kuramadım.
    Teşekkürler

Program kurulumunda ve genel anlamda ekranda donma olmuyor.yükleme iptal edilince ters giden bir durumla karşılaşmadım. yüklediğiniz programlardan birinin uyumsuzluğundan oluyordur belkide.
    Bide Rompatcher kontrol edip kurulum yaparken "c2z" yamasının kapalı olduğundan emin olun.

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

birol kardeş ben müzikleri sound/digitalin içine attım ama zil sesi olarak seçemiyorum. listede görünmüyor ne yapamak lazım acaba?

melodi yapacağın müziğin üstüne gel zil sesi olarak kullan de, yada tercihlerinde arasında müzik olarak görmek istiyorsan C:\sounds\ içine atman gerek müzik dosyanı...

• Yükleyen ve bu bilgileri bizlerle paylaşma egiliminde bulunan arkadaşımıza çok ama çok teşekkürlerimi bir borç bilir sayqılarımı sunarım. Çok güzel oldu telefonum harika çalışıo sorunsuz. Tekrar tşkler.. ( Bir isteğim olucak ama varmıdır paylaşırmısınız bilmiyorum. Varsa elinizde bu son veriyonu etkilyemeyecek bir güzel tema varsa paylaşırsanız memnun olurum.) Şimdiden tşkler.
  • hackli firmware yükledikten sonra bir durum olur da eskisine dönmek ister isek telefonu NSU'ya bağlayıp orjinial firmware atma gibi bi imkanımız var mı? yani kısacası hackli firmware'den orijinal firmware'e dönme imkanı var mı?
  • @Birol dostum arka sayfada çok önemli bir sorunum vardı, ama sanırım görmedin. Dünden beri senden cevap bekliyorum.
    quote:

@birol bu arada büyük bir sorunla karşılaştım. Ovistore çalışmıyor. Ovi store un yeni sürümü çıkmıştı, "OviStore_5250_prdSrv_1_6_018". Sanırım senin içine yüklediğin ovi store eski sürüm. Dolayısıyla yeni ovistore yüklemeye çalıştığımda bu bir dahili birleşen hatası alıyorum. Malesef güncel sürümü yükleyemiyorum. Senden ricam ovi storsuz bir sürümü ekleyebilir misin? Yoksa yeni sürümü geldikçe biz onu yükseltemeyeceğiz.. Dahili birleşen hatasınıın çözümü var mı? Yoksa yeni sürümümü beklemeliyim? Programları yüklemiyorum senden acil cevap bekliyorum dostum, teşekkürler..

Üstad bir de aslında senden ufak bir ricam olabilir mi? Bundan bir önceki sürümünü gerçekten sorunsuz kullanıyordum bu sürümde hoşuma giden bir kaç şey var. Örneğin rompatcherın otomatik açılması, rami tazeleyen yeni bir program koyman,gps sinyalinin düzelmesi, gibi sadece bu 4 maddelik sade bir sürüm koyamaz mısın? Çünkü ben ışıkların yanmasını, yandaki telefon kilidinin titremesini, telefonun salladığımda sesinin kapanmamasını vs gibi özellikleri beğenmedim. Eminim benim gibi bir çok arkadaşta vardır. Hem sürümlerde çeşitlilik de olmuş olur. Ne dersin?

Ama şuan en büyük sorun ovi store. Yeni sürüm yüklenmiyo dolayısıyla ovi store giremiyoruz.

• dostum yazılımı yükledim 4-5 kere format attım ama bir türlü müzikleri görmüyor kütüphaneyi yenile diyorum bulamıyor hafıza kartını görüyor hatta dosya yöneticisinden calıyor müzikleri ama müzik calarda bulamıyor

Edit:Sorunu müzikleri Sounds klasörüne atarak çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex0L0ViCe -- 3 Nisan 2010; 11:55:13 >
  • Yazılımı tamamen indirmedim önceden indirmiştim sadece modifiyeli dosyaları indirip attım gerekli yere flashladım hiç sorun olmadan açıldı yanlız dediğiniz özelliklerin hiç birisi gelmedi sadece rom patcher + geldi tema efekti ev ekranı temaları falan yok ama formatlandı telefon yani acaba sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN 55

En son çıkan yazılımı kurdum müzik çalar mp3leri görmüyo.

Dışardan ekledğiniz mp3leri aşağıdaki klasörlere taşımazsanız telefon genel müzik dosyası taraması yapmıyacaktır.
    C:\data\sounds\digital\ yada E:\sounds\digital\ dosyası içine atarsanız görücektir.
    Dosya yöneticisinden girildiğinde (Ses Dosyaları/ Dijital Sesler)
    Ses dosyası okuma alanı sadece ses klasöründe taranacak şekilde ayarlandı.
    Hafıza kartına yada telefona yüklenen programların küçük ses dosyalarının müzik listesine karışmasını önlemek için müzik sistemi düzene sokuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Yeni dosyalarıda yükledim, eskiside gayet iyiydi ama ROMPATCHER+ olmaması bana fena koymuştu, ama maalesef hâlâ yok. RP'ı açınca reklam tarzı bir uyarı geliyor: "If you like this software, then support RP+ with a donation.www.symbian-toys.com/rompatcherplus.aspx". OK'e tıklayınca kapanıyor.

Tamam hocam sorunu hallettim sağolasın artık sertifikasız uygulamaların da çoğunu yükleyebiliyorum.

• quote:

@Birol dostum arka sayfada çok önemli bir sorunum vardı, ama sanırım görmedin. Dünden beri senden cevap bekliyorum.
    quote:

@birol bu arada büyük bir sorunla karşılaştım. Ovistore çalışmıyor. Ovi store un yeni sürümü çıkmıştı, "OviStore_5250_prdSrv_1_6_018". Sanırım senin içine yüklediğin ovi store eski sürüm. Dolayısıyla yeni ovistore yüklemeye çalıştığımda bu bir dahili birleşen hatası alıyorum. Malesef güncel sürümü yükleyemiyorum. Senden ricam ovi storsuz bir sürümü ekleyebilir misin? Yoksa yeni sürümü geldikçe biz onu yükseltemeyeceğiz.. Dahili birleşen hatasınıın çözümü var mı? Yoksa yeni sürümümü beklemeliyim? Programları yüklemiyorum senden acil cevap bekliyorum dostum, teşekkürler..

Üstad bir de aslında senden ufak bir ricam olabilir mi? Bundan bir önceki sürümünü gerçekten sorunsuz kullanıyordum bu sürümde hoşuma giden bir kaç şey var. Örneğin rompatcherın otomatik açılması, rami tazeleyen yeni bir program koyman,gps sinyalinin düzelmesi, gibi sadece bu 4 maddelik sade bir sürüm koyamaz mısın? Çünkü ben ışıkların yanmasını, yandaki telefon kilidinin titremesini, telefonun salladığımda sesinin kapanmamasını vs gibi özellikleri beğenmedim. Eminim benim gibi bir çok arkadaşta vardır. Hem sürümlerde çeşitlilik de olmuş olur. Ne dersin?

Ama şuan en büyük sorun ovi store. Yeni sürüm yüklenmiyo dolayısıyla ovi store giremiyoruz.

Ovi store ilk hali ile kurulumsuz geliyor. dün indirmiş olduğunu sil bu aşağıdakini yada ana konudan yazılımı yeniden indirmen gerek.
    http://hotfile.com/dl/36010541/b28ab53/5800v40_FrimwareNewPatches.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 3 Nisan 2010; 12:53:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

@Birol dostum arka sayfada çok önemli bir sorunum vardı, ama sanırım görmedin. Dünden beri senden cevap bekliyorum.
    quote:

Ovi store ilk hali ile kurulumsuz geliyor. dün indirmiş olduğunu sil bu aşağıdakini yada ana konudan yazılımı yeniden indirmen gerek.

Telefon sensörünün ayarını menüsünden yapabilirsin. "Ayarlar" "Telefon" "Sensör Ayarları" "Dokunmatik kontrolü" Bu bölümdeki 2 seçeneği açıp kapatabilirsin (İşaretleri kaldırırsan Sallama esnasında sesin veya alarımın kesilmesini önler.)

Tuştakımı ışıkları,titreşim ve Sessör değişikliğinn olmadığı yeni bir sürüm ekliyebilirim. Ana konu içinde düzeltilmiş bir sürüm yayınlıyacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

Yazılımı tamamen indirmedim önceden indirmiştim sadece modifiyeli dosyaları indirip attım gerekli yere flashladım hiç sorun olmadan açıldı yanlız dediğiniz özelliklerin hiç birisi gelmedi sadece rom patcher + geldi tema efekti ev ekranı temaları falan yok ama formatlandı telefon yani acaba sorun nedir ?

Bu dosyayı indirip doğru bir şekilde içindeki 2 dosyayı C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 klsörüne kopyaladığından emin ol. Gerekirse yeniden Telefonuna yazılım kurmayı dene. Kurulum esnasında dosyaları attığın halde içindeki orjinal dosyalarla değiştir dememiş olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

hackli firmware yükledikten sonra bir durum olur da eskisine dönmek ister isek telefonu NSU'ya bağlayıp orjinial firmware atma gibi bi imkanımız var mı? yani kısacası hackli firmware'den orijinal firmware'e dönme imkanı var mı?

evet var dönebilirsin. 1nci sayfada ana konunun sonunda bununla ilgili uyarı msjında geçen klasörü silmen gerek pc den.Aksi taktirde bilgisayarındaki hackli dosya yeni yazılımı atarken telefonuna yeniden kurulabilir.

Tüm dosyaları temizleyip baştan hacksiz bir kurulum yapabilirsin.
    Bu yazılımın hızını ve keyfini çıkardıktan sonra orjinali tad vermiyor emin ol.

• Dostum uyduk aklına yaptık birşeyler ama türkçe dil paketi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sick-

Dostum uyduk aklına yaptık birşeyler ama türkçe dil paketi yok ?

Yazılım kurulumu esnasında Başka dil pakedi ile kurulduysa içinde elbette türkçe olmaz.
    AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ GİBİ
    KENDİ TELEFONUNUZA UYGUN "EURO2 TURKYE" KODUNU
    İŞARETLEDİKTEN SONRA FLASH BASARAK YAZILIMI KURUNUZ

ÜSTTEKİ RESİM ALANINDAKİ STATU KISMINDA YAZDIĞI GİBİ TURKİSH DİLİNİNDE İÇİNDE OLDUĞU PAKETİ SEÇTİĞİNİZDEN EMİN OLUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 3 Nisan 2010; 13:14:20 >

• Dostum zaten öyle kurdum. Orjinal kodda güncelleme görünmüyordu. Türkçe dil paketi yok bu kodda. Kod değiştirip tekrar güncelleyecem.
  • bıroltr kurduk herseyı oky güzelde bi problem var gibi telefon cok donuyo :S

roompatch te 5-6 tane yama var hepsinimi aktiflestircezz

ve g force nuldell pyton ... bu onemlı yazılımları tekrar kurmamız gerekır mı

ben bunları tekrar kurdum ama hafıza kartına attım telefon ılk basta 81 mb tı sonra 73 mb oldu ama tel hafızasına hıc bsy yapmadım ... sımdı format attım bıdaha 82.6 mb diyo
  • Biroltr arkadaşım yardımına ihtiyacım var yeni yaptığın yazılımı yükleyeyim dedim bir türlü yükldyemedim hep aynı hataları aldım error phone init data ve raw loader yükleme yaparken phone boot error alıyorum jaf programında şimdi bana söyle sorun telde mi yoksa pc de mi pcde ise formatlıcam en yakın zamanda cevabını bekliyorum not:önceki yazılımını yüklemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICES NMB -- 3 Nisan 2010; 13:45:24 >
  • şimdide telefon hafızası 81 mb oldu !!!

Noluyo telefona ya hafızaylamı beslenıyo aksama kadar depo boşalır heralde

80.8 hadi hayırlısı
    bi saat sonra gelcme 70 flan olur heralde ver gforce nuldel xplore ..... programları hakkında cevabını beklıyorum bıroltr

cunku onları hafıza kartına kurmama ragmen telefonda 7-8 mblık düşüş oldu

normalde telefona kur demişin ama cok yer kaplıyo dıye hafıza kartına atarak sansımı deniyim dedim. hafızaya kursam calısmazmı ki ..
    daha oncede sordum ama problem cıkablır demiştiniz belkı bu yenı surumde olmaz dıye sorıyım dedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jebote -- 3 Nisan 2010; 14:02:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.