Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cizbudak g-force çalışır ama tel hafızasına kurman gerekli, @birol hf-th demiş ama sadece hafıza kartına kurulunca çalışıyor.

Edit: arkadaşlar ovi store çalışıyor mu sizde? bir bakar mısınız? yeni sürümü kurabiliyor musunuz ovi store un?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoescobar -- 2 Nisan 2010; 20:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

telı guncelledım sımdılık bır problem yok ancak kalan rami vs görmek istediğim için senin vermiş oldugun programları yukledım, rom patchde de hepsı yesıl olmasına ragmen kurdum ama calışmadı tıklıyorum herhangı bırsey baslamıyor, telide kapatıp actım yıne aynı.

Bellek ve Dosya Temizleme Programları (HACKLi OLMAYAN SİSTEMLERDE ÇALIŞMAZ) RomPack çalıştırıp sertifika yamalarını aktif etmiş olmanız gerek.
    - G-FORCE V1.0 EN.sis (sistem ve RAM temizleme programı Python yazılımı ile çalışır Python Ana yazılımdan sonra kurulmalı) "HF"yada TH"
    - NulDel 4.40 turksh.sis (Fereksiz dosyaları sorunsuz Temizleme Prg. Python yazılımı ile çalışır Python Ana yazılımdan sonra kurulmalı) "HF"yada TH"

handy taskman i önermediğin için kurmadım önceden onu kullanıyordum

Bendede aynısı oldu Ayarlar-> Uygulama Yöneticisi->Yüklü Uygulamalardan Pythonla ilgili herşeyi kaldır telefona reset at tekrardan python ve yamalarını kur. Ben böyle yaptım çalıştı programlar. Bunları yaparken G-Force ile NulDel programlarını kaldırmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tibet53

@cizbudak g-force çalışır ama tel hafızasına kurman gerekli, @birol hf-th demiş ama sadece hafıza kartına kurulunca çalışıyor.

Edit: arkadaşlar ovi store çalışıyor mu sizde? bir bakar mısınız? yeni sürümü kurabiliyor musunuz ovi store un?
    saol dediğin gibi yapınca sorun çözüldü

@ 35.5KsK35.5
    sanada tşkler sorunu tel hafızasına kurarak çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 2 Nisan 2010; 20:49:44 >
  • @Birol üstad nerdesin? Valla tel duruyor öle. Program vs yüklemedim, sırf şu ovi store yüzünden. Şuna bir çözüm yada bu hackden ovi store u kaldırıp öle versen olmaz mı? Ovi store u biz yükleyelim.
  • 5800 driver nı nerden bulabilirim ? yardım edecek kimse yok mu pc de flash dan sonra bır kere tıklıyorum ama bulmuyor Yardım edin Daha 2 gun once v40 ı yukledım fakat sımdı sorun cıkarıyor yardım lutfenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Elinize sağlık. Kurduğum en hızlı modifiyeli firmware bu oldu. Bunun nedeni otomatik ram tazeleme olabilir Şu an için ters giden tek şey program kurarken iptal edersem telefon kitleniyorBir de bütün verdiğin programları kurdum OFFSCR_SPEEDOMETER_TOUCH_V1.0.SiGNED programını kuramadım.
    Teşekkürler

bu programaı ben internetten indirdim o kuruluyor işte link

http://hotfile.com/dl/35973130/2a151aa/OffScr_Speedometer_Touch_v1.0.sisx.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

5800 driver nı nerden bulabilirim ? yardım edecek kimse yok mu pc de flash dan sonra bır kere tıklıyorum ama bulmuyor Yardım edin Daha 2 gun once v40 ı yukledım fakat sımdı sorun cıkarıyor yardım lutfenn
    bugun ben yuklerkende found not uyarısı verdı yapmadı. aygıt yonetıcısınden baktıgımda bluetottda unlem vardı onu cıkardım denedım telı gordu ve yukledım sorunsuz. usb lerde olan bısıde etkıleyebılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

5800 driver nı nerden bulabilirim ? yardım edecek kimse yok mu pc de flash dan sonra bır kere tıklıyorum ama bulmuyor Yardım edin Daha 2 gun once v40 ı yukledım fakat sımdı sorun cıkarıyor yardım lutfenn
    bugun ben yuklerkende found not uyarısı verdı yapmadı. aygıt yonetıcısınden baktıgımda bluetottda unlem vardı onu cıkardım denedım telı gordu ve yukledım sorunsuz. usb lerde olan bısıde etkıleyebılır

Usblerle sorun yok da sağ altta guvenli kaldır sımgesi gelip gidiyor basınca bi süre sonra not found hatası çıkıyor . Nasıl düzeltebilirim. Format ta attım telefona acil bi çözüm bulmam lazım

• cd den ovi suite kur, bende pc suitte kurulu ama bugun teli bulamayınca ne alakaysa bluetotthu usb den cıkarınca teli gördü.
  • program kurarken iptal edince telefon hafıza kartındaki programları görmüyor.dosya yöneticisi hafıza kartını görünüyor.diğer firmwarede böyle bir sorun yoktu.
  • @Birol bugün gelmez artık. Ben eskisine döneceğim sanırım. :(
  • Yeni dosyalarıda yükledim, eskiside gayet iyiydi ama ROMPATCHER+ olmaması bana fena koymuştu, ama maalesef hâlâ yok. RP'ı açınca reklam tarzı bir uyarı geliyor: "If you like this software, then support RP+ with a donation.www.symbian-toys.com/rompatcherplus.aspx". OK'e tıklayınca kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin288

program kurarken iptal edince telefon hafıza kartındaki programları görmüyor.dosya yöneticisi hafıza kartını görünüyor.diğer firmwarede böyle bir sorun yoktu.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hem telefon kitleniyor hem de kurduğumuz programlar gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Elinize sağlık. Kurduğum en hızlı modifiyeli firmware bu oldu. Bunun nedeni otomatik ram tazeleme olabilir Şu an için ters giden tek şey program kurarken iptal edersem telefon kitleniyorBir de bütün verdiğin programları kurdum OFFSCR_SPEEDOMETER_TOUCH_V1.0.SiGNED programını kuramadım.
    Teşekkürler

bu programaı ben internetten indirdim o kuruluyor işte link

http://hotfile.com/dl/35973130/2a151aa/OffScr_Speedometer_Touch_v1.0.sisx.html

Teşekkürler deniyorum

Edit:Başarıyla kuruldu, çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.5KsK35.5 -- 2 Nisan 2010; 23:50:42 >

• usta ben kurdum rom patcheri açtığımda altta yazı geliyor ok diyorum sonra gene araçlar klasörüne dönüyor ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin288

program kurarken iptal edince telefon hafıza kartındaki programları görmüyor.dosya yöneticisi hafıza kartını görünüyor.diğer firmwarede böyle bir sorun yoktu.

teli kapatıp acınca goruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 3 Nisan 2010; 0:14:22 >
  • Birol son değişikliklerle yeni yaptıgın yazılımı ne zaman yayınlarsın ?
  • rp menüye donma sorunu bende yaşıyodum arkadaşlar e: ye patchers klasorunu atmadısıgız zaman yamaları gormuyo rp ve menuye gerı donuyo e ye yamaları atın rp yı sorunsuzca acabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

rp menüye donma sorunu bende yaşıyodum arkadaşlar e: ye patchers klasorunu atmadısıgız zaman yamaları gormuyo rp ve menuye gerı donuyo e ye yamaları atın rp yı sorunsuzca acabılırsınız

teşekkürler onu atmayı unutmuşum sorun düzeldi
  • Bende attım e'ye ama hala düzelmedi.Aynı :(((
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.