Şimdi Ara

5800 yeni aldım bi kaç sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 5800'ımı aldım ve size bikaç soru sormam gerekiyor.
    1- telefonu eski telefonlar gibi 16 saat şarj etmeme gerek var mı?
    2- flash player istiyor video seyretmiyor ne yapmalıyım?
    3- web tarayıcıda gezerken aşağıya indikçe çizgi çizgi oluyor bu neden?

şimdilik bu kadar telekkür ederim
    edit: v4 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 7 Nisan 2010; 17:31:48 >

• dns yi degiştir 8.8.8.8 / 8.8.4.4 yap youtube için ayrı program var skyfire yükle msn yükle skype yükle işte bukadar
  • benim telde nete bağlanmıyo servisden geldi banada bir çaree evde xyzel marka modem var ps3 len bağlanabiliyorum tel bağlanmıyo 5800 v40 sürümü yüklediler böyle oldu ne yapmam lazım
  • benim tel nete bağlanıyor ama ekran çizgi çizgi oluyor onu kastettim. dediğin programları ovi den bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

benim telde nete bağlanmıyo servisden geldi banada bir çaree evde xyzel marka modem var ps3 len bağlanabiliyorum tel bağlanmıyo 5800 v40 sürümü yüklediler böyle oldu ne yapmam lazım

modem ayarlarından olabilir. web/wpa/wpa2 gibi ayarları kontrol et. benim airties205 wpa olarak sorunsuz bağlanıyorum.

soru soran arkadaşım:
    1) benim bugun 4. gün ve 24 saate çıktı şarj sürem. yawas yawas artıyor. ilk gün 12 saatte bitmişti. uzun süre şarjda tutmana gerek yok. dolunca çıkar, tamamen bitip telefon kapanınca tak ;)
    2) syfire yükle babalar gibi izle videoları :) facebook, youtube vs..
    3)kare kare kutucuklar oluyor bende de normal sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

quote:

benim telde nete bağlanmıyo servisden geldi banada bir çaree evde xyzel marka modem var ps3 len bağlanabiliyorum tel bağlanmıyo 5800 v40 sürümü yüklediler böyle oldu ne yapmam lazım

modem ayarlarından olabilir. web/wpa/wpa2 gibi ayarları kontrol et. benim airties205 wpa olarak sorunsuz bağlanıyorum.

soru soran arkadaşım:
    1) benim bugun 4. gün ve 24 saate çıktı şarj sürem. yawas yawas artıyor. ilk gün 12 saatte bitmişti. uzun süre şarjda tutmana gerek yok. dolunca çıkar, tamamen bitip telefon kapanınca tak ;)

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.bu skyfire yazılımını nerden yükleyebilirim? ovide var mı? bir de dosya aktarımı için neyi kullanmamı önerirsin? mesela telefonuma film atmak istiyorum pc programlarını kurarken otomatik olarak çevrilir falan dedi. nerden yapabilirim? 100 küsür mp3 attım 62 tanesini gördü :S
    bir de eklediğim tüm mp3ler için ayrı klasör açıldı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 8 Nisan 2010; 0:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

quote:

soru soran arkadaşım:

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.bu skyfire yazılımını nerden yükleyebilirim? ovide var mı? bir de dosya aktarımı için neyi kullanmamı önerirsin? mesela telefonuma film atmak istiyorum pc programlarını kurarken otomatik olarak çevrilir falan dedi. nerden yapabilirim? 100 küsür mp3 attım 62 tanesini gördü :S
    bir de eklediğim tüm mp3ler için ayrı klasör açıldı :S

rica ederim.
    skyfire için forumda var.http://forum.donanimhaber.com/m_38348584/tm.htm burdan Nokia/Symbian Touchscreen (5th Edition - Beta)
    olanı indireceksin. dosya aktarımı derken anlamadım o sorunu.
    müziklerde bende hespi bir yerde ne kadar attıysam hepsini gördü. 2 klasöre ayırdım müzik playerda gayet güzeller kardeş. orda da senin ne yaptıgını pek anlamadım. biraz daha açıklarmısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu sorularımızı ana başlığa yazsakda gereksiz yere konu başlığı açıp forumu doldurmasak
  • Şarjı dolunbca çıkar tamamen bitince tak bunu 5 kez yap sonra kafana göre takıl ama hiçbir zaman telefonu uzun süre şarjda bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN33

şu sorularımızı ana başlığa yazsakda gereksiz yere konu başlığı açıp forumu doldurmasak

hocam orada cevap alamıyorum bi de heyecan var tabi hemen istiyorum cevap
    ben dosya atarken bilgisayarımdan attım nokia'nın herhangi bi programını kullanmadım. görüntülere klasör açınca da bu klasörü bilgisayar görmüyor halbu ki görüntüleri de klasörlemek istiyorum.
  • quote:

quote:

soru soran arkadaşım:

kardeş bişey sorucam ayarlarınımı modem wpa-kişisel yaptım olmadı bağlantı hepten kesildi orda bir şecenek daha var wpa-kuruluş var hangisini seçmem laım kablosuz bağlantı için toplam da evde laptop+ps3+ ve tel bağlıcam yardımını bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN33

şu sorularımızı ana başlığa yazsakda gereksiz yere konu başlığı açıp forumu doldurmasak

hocam orada cevap alamıyorum bi de heyecan var tabi hemen istiyorum cevap
    ben dosya atarken bilgisayarımdan attım nokia'nın herhangi bi programını kullanmadım. görüntülere klasör açınca da bu klasörü bilgisayar görmüyor halbu ki görüntüleri de klasörlemek istiyorum.

bilirim o heyecanı

• up
  • *Dolana kadar şarj etmen yeterli, zaten tam dolduktan sonra bağlantıyı kesin diye uyarı çıkıyor, ilk bir kaç şarjda tam boşalt ve tam doldur, pilin randımanı için bu önemli,
    *Skyfire gerçekten işine yarayacak güzel bir tarayıcı,
    *En hızlı dosya aktarımını USB ile bağlanarak yapabilirsin,
    *Ana başlıkta sana yardımcı olmayacaklarını sanmıyorum,
    *Ekranın çizgi çizgi olması, nasıl birşey anlayamadım,
    *Müzik klasörleri için bir hata yaptığını düşünüyorum, ayrı ayrı klasörler açmaması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 9 Nisan 2010; 9:14:08 >
  • Ekranın çizgi çizgi olması galiba jelatini diyorsun zaten onla telefonu kullanamazsın onu çıkar yenisini nokia shoplardan taktırabilirsin.
  • jelatin değil mesela nette gezinirken aşağı indiğimde çizgi çizgi oluyor bi kısmı renkler karışıyor sonra düzeliyor.
    *skyfire yükledim ama açılmadı hata verdi ne yapabilirim?
    *resimler için galeride açılan klasörleri pc neden görmüyor?
  • telefon güzel ama dokunmatikleri pek hassas değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Public_enemies

telefon güzel ama dokunmatikleri pek hassas değil bence.

daha önce hiç dokunmatik telefon kullanmadığım için sorun olmuyo bende. hassaslık yeter de artar bile.
  • Skyfire'in uyumsuz bir sürümünü mü yükledin acaba...?

quote:

jelatin değil mesela nette gezinirken aşağı indiğimde çizgi çizgi oluyor bi kısmı renkler karışıyor sonra düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Skyfire'in uyumsuz bir sürümünü mü yükledin acaba...?

quote:

jelatin değil mesela nette gezinirken aşağı indiğimde çizgi çizgi oluyor bi kısmı renkler karışıyor sonra düzeliyor.

yoo touch olanı yükledim sitesinden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.