Şimdi Ara

5800 XpressMusic Youtube Video İzleme %100 Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aydır kullandığım telefonun sorunu video izleme sorununu 4-5 defa çözmek için uğraş vermiş ama başaramamıştım. Bugünde çözmek için oturdum bilgisayar karşısına buradaki tüm konuları didik didik ettim ancak yine sonuca varamadım.
    En son Youtube'da dolaşırken bir app buldum ve onu indirdim, sayesinde rahatlıkla videoları izlemeye başladım ve hemen sizlerle paylaşmak istedim, çok basit çözüm:

Telefonun kendi tarayıcısı açıyor demeyin, kesinlikle açmıyor. Flash player gerekli diyor. Neyse, yapmamız gereken sadece telefonn kendi tarayıcısındanhttp://m.youtube.com/app adresine girmek ve otomatik başlayacak indirmeyi beklemek, indirme işlemi bitince tarayıcıyı kapatıp uygulamara gelen youtube logosuna tıklıyoruz bizden ülke istiyor ben united kingdom yani ingiltere seçtim ardından youtube ekranı geldi search yapıp videoyu açtım ve süpriz şekilde hiç beklemediğim bir olaydı video açıldı ve rahatlıkla izledim. Hatta 3G'den girmeme rağmen çok çok hızlı açıldı eğer wireless'ten girecekseniz düşünemiyorum bile :)

Kesinlikle bilenleriniz vardır bunu ancak arama sonuçlarında da bulamadığım için açma gereği hissettim, hatta sitede hesabım bile yok kuzenin hesabından giriş yaptım sırf izlemek isteyipte izleyemeyenlere faydası olması bakımından.

İyi eğlenceler, iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 30 Kasım 2010; 12:36:01 >

• Bu uygulama yaklaşı 8-10 aydır Ovi mağazada vardı.
    Youtube nin yasaklı olduğu dönemler de bile ufak bir ayar ile çok rahatlıkla seyredilebiliryordu.

Yine de duymayanların haberi olması açısından faydalı olmuştur.
  • o demeyeceğimiz şey vardı ya ben onu diyecektim ama
  • telefonu kendi tarayacisi youtubeden vidoe acıyor Zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaspian

telefonu kendi tarayacisi youtubeden vidoe acıyor Zaten

Maalesef herkes bunu söylese de açabilen çok nadir, herkeste flash player güncelle hatası veriyor eğer video ekranında çıkan adobe linkine tıklayınca da adobe sitesinde zaten güncel uyarısı veriyordu. Youtube app sayesinde tüm sorunlar kalktı.
  • bende çok uğraştıkan sonra izleyebilmiştim videoları ilk kullananlar için yararlı olacaktır eline sağlık..
  • Ben kendi tarayıcsından denedim açtı

Ama zaten o uygulamadan giriyorum genelde daha önceden yazılanları kaydettiği için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 11 video takılma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumdaki embed li youtube videolari bile tarayıcıyla acılıyor. Bana gore gereksız bır uygulama
  • bende kendi tarayıcısıda operada açıyor
  • Ben 2 aydır kullanıyorum. Opera Mobile 10 ve Opera Mini'de youtube'a giriyor videoya tıkladığımda player açılıp ortadaki saatlerce dönüyor video açılmıyor.
    Kendi tarayıcısında giriyorum videoya tıklıyorum. Flash player gerekli indirmek için tıklayınız çıkıyor, tıklıyorum adobe sitesinde flash player'nız zaten güncel diyor.

Bu sorunla hemen hemen herkesin karşılaştığını gördüm ararken o yüzden yardımcı olması için başlık açtım, gereksiz kanaati getirilirse silebilirsiniz. Sitenin sistemi nasıl işliyor bilmiyorum gerekli işlemleri yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Ben 2 aydır kullanıyorum. Opera Mobile 10 ve Opera Mini'de youtube'a giriyor videoya tıkladığımda player açılıp ortadaki saatlerce dönüyor video açılmıyor.
    Kendi tarayıcısında giriyorum videoya tıklıyorum. Flash player gerekli indirmek için tıklayınız çıkıyor, tıklıyorum adobe sitesinde flash player'nız zaten güncel diyor.

Bu sorunla hemen hemen herkesin karşılaştığını gördüm ararken o yüzden yardımcı olması için başlık açtım, gereksiz kanaati getirilirse silebilirsiniz. Sitenin sistemi nasıl işliyor bilmiyorum gerekli işlemleri yapınız.

bende opera minide video tıkladığım an direk real player ile açıyor. kendi browserinde ise ister real playerde isterde site üzerinden normal izleyebiliyorum.
  • telefonumun kendi tarayıcısından rahatlıkla izleyebiliyorum bir ayar yapmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

telefonumun kendi tarayıcısından rahatlıkla izleyebiliyorum bir ayar yapmadan.

+1
    Cfw yüklediğimden beri hiç ayar yapmadan kendi tarayıcısı otomatik açıyor youtube videolarını
  • Evet programdan izlerken daha hızlı yüklüyor ama görüntü dandik Kusura bakma NomadCRY.
  • quote:

evet bende bunu belirtmek için girmiştim konuya,yinede teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

evet bende bunu belirtmek için girmiştim konuya,yinede teşekkür ederiz.

evet aynen, teşekkürler ama kendi tarayıcısı zaten cok rahat videoları acıyor,

otomatik mobil sitede acıyor , videoyu ister tam ekran ister kucuk ekranda seyretme imknaıntanıyor,ileri geri sarma,izleme video yukenirken gercekleştirebiliyor.
    acılmayan video ile karsılasmadım. operada da aynı sekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.