Bildirim
5800 XM mp4 ve film yardım!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mp4 olarak bulmanıza gerek yok filmleri bir çevirici program veya ovi suite ile telefona yükleyeceksiniz. -
pc de 20-30 film var hepsini atmak istiyorum ama 1 tanesini atarken(usb depolama ile copy and paste) pc kasıyor masaüstündeki simgeler kayboluyor o derece kasıyor yni -
quote:
Orijinalden alıntı: nexssagon
pc de 20-30 film var hepsini atmak istiyorum ama 1 tanesini atarken(usb depolama ile copy and paste) pc kasıyor masaüstündeki simgeler kayboluyor o derece kasıyor yni
Format Factory adlı programla filmleri alt yazıları dahil nokia ya uygun hale çevirip atman gerek. Öle kopyala yapıştırla olmaz o iş. -
http://www.nokia5800-tr.comM/kategori/nokia-5800-mp4
(comM)daki M yi cıkartın ..
bu site süper bi cok film çizgi film dizi var üstelik direk atıpyorsun cevirmen gerekmiyo.. -
ImTOO ya da Xilisoft Video Converter ile MP4 biçiminde 640x480 ya da geniş ekran filmler için 640x360 çözünürlükte dönüştürüp izleyebilirsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- saunaya telefonla girilir mi
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefon ekranı neden yanıp söner
- sim kart depolama alanı dolu
- firmware nedir
- telefon hızlandırma
- türk telekom numara değiştirme
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X