Şimdi Ara

5800 XM mp4 ve film yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 12 saatlik bir yolculuğum varda telefona film mp4 sensörlü oyun nereden hangi siteden bulabilirim bi yardımcı olursanız çok sevinirim
    (film bulursanız tek link daha çok işimi görür,,, rapid falan premiumsuz olmuyo da)

• mp4 olarak bulmanıza gerek yok filmleri bir çevirici program veya ovi suite ile telefona yükleyeceksiniz.
  • pc de 20-30 film var hepsini atmak istiyorum ama 1 tanesini atarken(usb depolama ile copy and paste) pc kasıyor masaüstündeki simgeler kayboluyor o derece kasıyor yni
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexssagon

pc de 20-30 film var hepsini atmak istiyorum ama 1 tanesini atarken(usb depolama ile copy and paste) pc kasıyor masaüstündeki simgeler kayboluyor o derece kasıyor yni

Format Factory adlı programla filmleri alt yazıları dahil nokia ya uygun hale çevirip atman gerek. Öle kopyala yapıştırla olmaz o iş.
  • http://www.nokia5800-tr.comM/kategori/nokia-5800-mp4

(comM)daki M yi cıkartın ..

bu site süper bi cok film çizgi film dizi var üstelik direk atıpyorsun cevirmen gerekmiyo..
  • ImTOO ya da Xilisoft Video Converter ile MP4 biçiminde 640x480 ya da geniş ekran filmler için 640x360 çözünürlükte dönüştürüp izleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.