Arkadaşlar 5800 xm ile facebook taki videoları izleyebiliyormuyuz? oluyorsa nasıl herhangi bir proğram mı yüklememiz gerek? nette biraz aradım ama pek dişe dokunur bir bilgi bulamadım:( Yardımcı olursanız sevinirim.
skyfire internet tarayıcısı yükle dostum istedigim her siteye girip rahatlıkla izleyebilirisn videoları youtube ve basak tüm video siteleri facebookta dahil ok
ben kendi tarayıcısıyla da izleyebiliyorum..
Kontör gidiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: beatboxcı
skyfire internet tarayıcısı yükle dostum istedigim her siteye girip rahatlıkla izleyebilirisn videoları youtube ve basak tüm video siteleri facebookta dahil ok
bunu bilmem iyi oldu tel tamirde geldimi yüklerim hemen sağol dostum bu programı oviden mi indiricez yoksa bildiğin bir yöntem varmı bana pm atarakta söylebilirsin
Teşekkür ederim arkadaşlar, skyfire yi kurdum, peki kendi tarayıcısı ile nasıl izleniyor herhangi bir ayar filan gerekiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: AykuTMira
Kontör gidiyor mu?
İnternete Wİ-Fİ dışında girersen tabi gider, sorduğun soru mu bu?
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE ben kendi tarayıcısıyla da izleyebiliyorum..
?
bir yerde v40 sürümü ile normal tarayıcıda açılıyor denilmiş, bendekide v40 ancak ben henüz beceremedim:)
ben telefonun kendi tarayıcısında facebookta gayet güzel video izleyebiliyorum fakat dailymotion izlesene gibi sitelerde flash istiyor bunun sebebi nedir?
kendi taracısında facebooktaki her video izlenmiyor fakat bazılarını açıyor. Üstelik bunlar kampanya olduğu için bedava! Skyfire,opera mobile gibi 3.parti yazılımlarla girmeyi denersen mutlaka kontörün gider. Zaten ben kendi tarayıcısıyla mobil siteye değil tüm siteye yani pcdeki gibi giriyorum ve kontörde gitmiyor!
quote:
Orijinalden alıntı: plazma_08 kendi taracısında facebooktaki her video izlenmiyor fakat bazılarını açıyor. Üstelik bunlar kampanya olduğu için bedava! Skyfire,opera mobile gibi 3.parti yazılımlarla girmeyi denersen mutlaka kontörün gider. Zaten ben kendi tarayıcısıyla mobil siteye değil tüm siteye yani pcdeki gibi giriyorum ve kontörde gitmiyor!
Evet ben wirelessdan giriyorum bazen o zaman da bazı videolar açılmıyor flash istiyor ama videonun başlığına tıklayıp videonun adresinden izlenebiliyor. Diğer sitelerde izlenmiyor sanırsam flash sürümüyle alakalı (youtubede denemedim)
skyfire kullanıyorum hertürlü flashlı sitede sorunsuzca dolaşıp izleye biliyorum + wifi den bağlandığımdan kontür gitme bi sorunum olmuyor
Ben kendi tarayıcısı ile bu zamana kadar hiç facebooktan video izleyemedim. Skyfire İle Bütüm Sitelerden Sorunsuz ve Hızlı 1Şekılde Video izleyebiliyorum. Ama Arkadaşlar eğer normal sıtelerde takılıcaksanız yanı video izleyemeyıp gezicekseniz kesinlikle Opera Mobile. Öneririm. Türkçeside Çıktı zaten. Mutlaka Deneyin. Ve Wİ-Fİ İle bütün hepsinde Kontör Gitmeden Geziyorum.
bn faceboka giriyorum ancak videolara tıkladığımda sadece resim görünüyor resme tıkladığımdada beyaz bir sayfa açılıyor sonra geri dönmek zorunda kalıyorum skyfire denedim ancak bi yardımı olmadı bi yardımcı olursanız çok sevinirm
video açan bir tarayıcı bulursanız burada paylaşın, banada lazım aslında skyfire falan ve diğer tarayıcılar işe yaramıyor bizzat denedim, kurdum, baktım açmıyor videoları...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme