Şimdi Ara

5800 xm ekran kayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800 telefonumu arabamın aux girişine bagladım, buraya kadar sorun yok muzik ses guzel fakat arabadan fazla elektrikmi geldi naptıysa ekran beklemeye geldginde yada tusları kilitledigm zaman ekran kaymıs bi sekilde oluyor ve 10 saniye sonra filan kendine geliyor tus kitlemedgn zaman normal telefon olarak kullanabliyrm ama beklemede yada dedgm gibi tus kitlenince ekranın kendine gelmesi min 10 saniye alıyor.

Şimdi telefonda hic guncellestirme yapmadım yapsam duzelme imkani varmıdır?
    garanti dahilindemidir?

• bir tanesi sorun vermese şaşarım arkadaş.. bence sen servise gönder version atmakla düzelecekse serviste düzeltir onu.. güncelleştirme yapmak garanti dahilinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 7 Temmuz 2009; 17:18:56 >
  • benzer sorun bende de var ama guncellestirme yapinca tel rehberi gidicek onu nasil alicam acaba rehberi nasil kaydedirm ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tqt7

benzer sorun bende de var ama guncellestirme yapinca tel rehberi gidicek onu nasil alicam acaba rehberi nasil kaydedirm ?

telefonun ayarlar kısmında yedekle kısmı var ordan yedekle veya pc suite aracılığıyla bilgisayarına aktar
  • sim kartına geçirin..
  • AL bir garip sorun daha : D
  • 23 gün oldu telefon hala kvk da 30 gun olunca bir muhabbet vardı bilgisi olan varmı arkadaslar? kvkda teknik servis sayfasnda yazan şu

Yüksek Seviye 111-TS Kartal Kurumsal Kayıt Tarihi
    Servis Durumu İşlem Görüyor - Parça Bekliyor
    Arıza DIS-Ekran arka ışığında sorun var
    Tamir MR - Mekanik Onarım
    Değişen Parça LCD AM TFT LTPSi COG 360x640 CO Niagara
  • quote:

Orijinalden alıntı: tqt7

23 gün oldu telefon hala kvk da 30 gun olunca bir muhabbet vardı bilgisi olan varmı arkadaslar? kvkda teknik servis sayfasnda yazan şu

Aynı Sorun Bende var

telefonum 45 gündür ankara servisinde hala parca bekliyor ... nasıl 45 gün dersen

20 gün durdu . telefonu geri gönderdiler. ilk gönderdiğimde 187 ytl talep ettiler son gün bende kalsın dediğim için

bi 20 gün daha durdu bi daha geri gönderdiler . 2. gönderdiğimde saglıklı onarım yapılamadıgı için.

3 kez gönderdim ve alına not düştüm telefonu yapmadan göndermeyin diye.

3 kez gönderdim ve hala internet sitesinde parca bekliyor diyor ..

bu arada sana ne kadar fiyat cıkardılar

• benimde aynısı yazıyor kvk sitesinde. bende beklemedeyim ama daha 1 hafta oldu benm. garanti dahilinde göründüğü için herhangi bir fiyat görünmedi bende. Sizin garanti harici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truva1

5800 telefonumu arabamın aux girişine bagladım, buraya kadar sorun yok muzik ses guzel fakat arabadan fazla elektrikmi geldi naptıysa ekran beklemeye geldginde yada tusları kilitledigm zaman ekran kaymıs bi sekilde oluyor ve 10 saniye sonra filan kendine geliyor tus kitlemedgn zaman normal telefon olarak kullanabliyrm ama beklemede yada dedgm gibi tus kitlenince ekranın kendine gelmesi min 10 saniye alıyor.

Şimdi telefonda hic guncellestirme yapmadım yapsam duzelme imkani varmıdır?
    garanti dahilindemidir?

Ekran kayık oluyor derken ev ekranı yatay modda mı duruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tqt7

23 gün oldu telefon hala kvk da 30 gun olunca bir muhabbet vardı bilgisi olan varmı arkadaslar? kvkda teknik servis sayfasnda yazan şu

arkadasım telefonundan bir haber var mı ?
  • aynen bende 5800 aldıktan 3 gun sonra ekran kayması sorun verdi ve kapanmaya basladı telefon. Genpaya verdim 3 gunde oldu diye geri verdi ama arıza tekrarlayınca aldıgım yere goturdum onlarda KVK ya gonderdi. Suan telefon kvkda ve 5 gun oldu, sizin dediginiz gibi LCD AM TFT LTPSi COG 360x640 CO Niagara parcası degisti ve herhangi bir ucret talebi olmadı garanti kapsamında yani...

Servis Durumu İşlem Görüyor - Test Ediliyor / Arıza Tespiti İçin
    Arıza POW-Kapanıyor
    PRG:Ekranda hata mesajı (Uygulamalar çalışırken)
    PRG:Uygulama hataları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.