Şimdi Ara

5800 SERİSİ TOPLATILABİLİRMİŞ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar ben 5800 Kırmızı kullanıcısıyım amcamlarda aldılar amcamın telefonda sorun vardı aldığı yere götürdü (Türkiyenin büyük bir elektronik mazası isim vermedim sorun olur diye ). Aldığı yerden servise gödermişler ordaki çocuk komşumuz ve dediki bu serilerde sıkışma vb. problemler var toplatilabilir ama kesin birşey bilmiyoruz dedi yanı aldıgı duyumlara göre toplatılma ihtimali varmış ama neden, nasıl veya aslı astarı varmı bilmiyorum sizlerde bu konuda dikkatli olun bilginiz varsa veya bilgi alacağınız yerler öğrenince yazın buraya( 1-2 gün önce götürdüler servise )

Edit:
    Bu bilgiyle nokia shopların aralığa kadar güncelleme yapmadığı bilgisi birleştirilince inandırıcılığı yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 28 Ağustos 2010; 19:39:43 >

• Vermem kimseye ve çoğu bilinçli 5800 kullanıcısıda benimle aynı görüşü paylaşıyordur.Asılsız olduğunu tahmin ediyorum.
  • Ne sıkışması yahu.
  • Hurafe bunlar :) bundan 1-2 yıl önce çin malı telefonlar da toplatılacaktı ne oldu hala piyasadalar :)
  • Sorunu olanlar gelsin bi [TR]Raiden C6 atalım telefona :D kendine gelir.
  • Toplatılırsa ne olur para iademi üst model değişim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Toplatılırsa ne olur para iademi üst model değişim mi ?

He sen toplatılabiliri yanlış anlamışsın piyasdan toplancak bizden değil. Bu arada 5800 daha önce zaten toplatıldı sonra tekrar sürüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

He sen toplatılabiliri yanlış anlamışsın piyasdan toplancak bizden değil. Bu arada 5800 daha önce zaten toplatıldı sonra tekrar sürüldü

Bilmiyorum neden toplandı neden suruldu hem yasal olarak sorunlu ürün sattıysa geri almak zorund eğilmi toplarsa piyasadan bu sorun olduğunu gösterir ?
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum neden toplandı neden suruldu hem yasal olarak sorunlu ürün sattıysa geri almak zorund eğilmi toplarsa piyasadan bu sorun olduğunu gösterir ?

işde 800 liraydı ve telefonda genel herkesde görülen sorunlar çıkdı alanlarınkini servisler ya düzeltti ya değiştirdi sonra nokia hepsini toplattı kutu içeriğini felan değiştirdi 500 lira olarak tekrar sürdü

• Sürekli birşeyler toplatılıcak ama daha bugüne kadar toplatılan bir telefon görmedim Türkiye'de. iPhone geç çıkar toplatıldı denir ellerinde telefon olmaz toplatıldı denir, bu telefoncular adamı öldürür.
  • Vallah Hurafe gibi Arkdaşlar Toplatılırsa Piyasadan Toplatılırmıs Elimizdekiler Sanki samsung mu eğer sorunluysa toplasınlar Üst Model Yada Paraları iade etsinler ama arkdasta suc degılde duyum almıs sadecee bence dogru bır bılgı degıldır kanısındaym..
  • türkiyede garanti falan da yok. herşey satana kadar burada sattıktan sonra kimse tınlamıyor bile. hiç sanamam toplatılacağını..
  • valla öyle avrupada olsa piyasadan çekilecek sorun olsa tüketici dernekleri yasalar fln. firaya üşüşür firma istemesede iade alır :D Ama duyum böyle amacım sizde bilin dikkat edin bilgi almaya çalışın diye açtım yazıyı :D
  • Pek sanmıyorum.
  • mis gibi telefon nesi varmış ki toplatılsın
  • quote:

Sorunu olanlar gelsin bi [TR]Raiden C6 atalım telefona :D kendine gelir.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR35

mis gibi telefon nesi varmış ki toplatılsın

• 1000 lıra wersın toplasın yarın wereyım :D
  • valla cihazı bende seviyorum ama toplarsa para iade veya üst modele değişim derse hiç durmam bir ihtimalde yukarda dendigi gibi bizdeki değil satıştaki cihazları toplayabilir :D
  • Daha dün almıştım :( Biraz kullansaydım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.