Şimdi Ara

5800 modem olarak kullanamama sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonu modem olarak kullanıp internete bağlanmak istiyorum fakat bir türlü başaramadım. Ovi ve nokia pc suitde de denedim. İkisindede bir türlü olmuyor. İnternete bağla diyorum vodafone dan bağlanıyor her şey normal gibi görünüyor fakat internet sayfaları bir türlü açılmıyor. Birde bağlantıdan sonra sorunun düzelmesi için beni bu sayfaya yönlendiriyor.http://support.microsoft.com/kb/837637..İnternet de yabancı siteler dahil çoğu siteye baktım fakat bir şey bulamadım.. Bu konuda biri yardımcı olursa çok memnun olurum.

Teşekkürler...

• pc de wiriles alıcı varsa hiç ugraşma ovi movi joikuspot kur bak keyfine yoksa eger ovi son sürümü yükle teli formatla pc aç kapat sekronize yap tekrar dene birde bulututla girme kablo kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 10 Ekim 2010; 18:21:03 >
  • joikuspot indirdim gerçekten güzel program fakat bende yine olmadı.

Hep böyle internet erişimi yok diyor. Diğer yöntemi deneyeceğim. Senkronize et demişsiniz o nasıl yapılıyor birde onu anlamadım.
  • Internet ayarların sağlammi
  • İnternet ayarları derken? Telefondan internete girebiliyorum sorunsuz. Ben bu işi k750de de denedim ondada olmadı. Kafayı yemek üzereyim artık.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

joikuspot indirdim gerçekten güzel program fakat bende yine olmadı.

Hep böyle internet erişimi yok diyor. Diğer yöntemi deneyeceğim. Senkronize et demişsiniz o nasıl yapılıyor birde onu anlamadım.

pcsuiet le telefonu sekronize et dememe gerek yoktur herhalde
  • 5800 ım var sorunsuz modem olarak kulllanabiliyorum
    hattım vodafone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz senkronizasyon işleminide yaptım fakat sorunu çözmedi hala ağ erişimi yok diyor. Birde biraz önce aygıt yöneticisinde pcı basit iletişim denetleyicisi driverinin yüklü olmadığını gördüm. Öğrenciyim pc ye bu yöntemle int aktarmayı düşünüyorum, yani gerçekten ihtiyacım var. Yardım! :)
  • Yok mu yardımcı olacak?
  • Up„!
  • Yardım!
  • Joikospot adlı programla başka telefonada paylaşmayı denedim interneti ondada bağlanamadı diğer telefon, acaba benim teldemi sorun var?
  • Hocam çok açık ve netki K750i ile bire bağlantı sağlayamamışsanız problem işletim sisteminde.
    Ya bazı dosyalarınıza zarar vermişsiniz ya da bağlantı için bir takım dosyalar eksik.

XP mi kullanıyorsunuz? SP3 var mı?
    Aynı şekilde diğer işletim sistemlerini kullanıyorsanız update ettiniz mi?

Güncel virus programı ile kontrol ettiniz mi?

Problemler kesinlikle işletim sisteminde olduğunu gösteriyor sıkıntının.
  • ben pcsuit üzerinden giriyorum int e kullanıyorum fakat opera ve firefox da girmiyor sadece internet expolarda giriyor.
  • Merhaba arkadzşlar işletim sistemim win 7 64 bit bu işletim sistemi kurulu 3 bilgisayarda 2 farklı telefon ile denedim sonuç hepsinde hüsran bugün vista olan bi işletim sisteminde deniyeceğim joikuspot ile deneyeceğim .bu programlada sağlıklı bir şekilde dağıtıldığını yazmış arkadaş fakat geçen seferde wifi olan bir tele int vermeye çalışdım oda olmadı. Telefon da sorun var diyeceğim fakat k750 dede olmadı. Nedir bu uğursuzluk.
  • Arkadaşlar joikospot light ile sağlıklıklı bir şekilde interneti dağıtamıyor muyuz 3 ayrı laptop 1 tanede tel de denedim internet ulaşmıyor arkadaş benim telde sorun var kesin ne yapmam gerekiyor yardım edin.
  • Yok mu yardım?
  • aynı sorun gbende de var sen ne yaşadıysann hala bende aynı şeyleri yaşıyorum ovi son sürüm var ama seninki gibi hüsran her ne hikmetse n 73 modem oluyo modem oluyo 5800 modem yapamadım bende yardım istiyorum
  • senin isletim sistemin ne ve birde vodafone mu kullaniyorsun.
    birde isin ilginc tarafi joikospot ile baska telefona bile internet veremiyorum.
    yokmu bize yardimci olacak bir ustad?
  • Up.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.