Şimdi Ara

5800 Kutusu İçinden Beyaz Kulaklık Çıktı. Sizce Normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uLTimaTuM

quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

bizim arkadaştanda bu çıktı :))))

ben gecen hafta aldim beyaz kulaklik cikti icinden.sinir oldum teknosadan almak zorunda kaldim aleti(iade ceki old. icin) baska yerlere gittim sordum kendim kutu actirdim kulaklik kumandaliydi. teknosaya gittim kvk bize boyle gonderiyor bizim sucumuz yok dediler.dogru dedim.baska kutu actirdim ve oburkiler de beyaz. diger vayilerin ellerinde kaldigi icindir dedim kendi kendime.yazim hatalarim icin ve imla hatalarim icin ozur dilerim 5800 opera mobiledan giriyorum klavye ing:)

bence o daha iyi. diğeri hiç bass vermiyor. seside çok az çıkıyor. sizinki daha iyi bence.

hocam iyi de kumandası olmaması çok kötü. aynı kulaklığın kumandalı olanı var ondan koymamışlar.

• kumanda diyorsunda bende n79 var vallahi kumanda hiçbir işe yaramıyor .))) gene telefondan yapıyorum ne yapacaksam .)) şikayet edeceğine şükretmelisin. iyi kulaklığın var kardeşim.. Ben 2-3 defa kulaklık aldım kulak içi. çünkü ses o kadar azki kulaklıktan başka heryerdeki sesi duyuyorsun.
  • quote:

kumanda diyorsunda bende n79 var vallahi kumanda hiçbir işe yaramıyor .))) gene telefondan yapıyorum ne yapacaksam .)) şikayet edeceğine şükretmelisin. iyi kulaklığın var kardeşim.. Ben 2-3 defa kulaklık aldım kulak içi. çünkü ses o kadar azki kulaklıktan başka heryerdeki sesi duyuyorsun.

eski telefon tuşluydu cebimdeyken şarkı falan değiştirebiliyordum bundan mümkün olmuyo o yüzden kumanda olsun istiyorum :) kulaklığa lafım yok zaten yiğidi öldür hakkını yeme :)
  • Bizim arkadaşta da beyaz kulaklık çıkmış, ben dedim aldığın yerdekiler indiragandi yapmıştır, demek ki normal bir durummuş:)
  • anladım :) yapacak birşey yok :) zaten 5800 yakında 300 tlye düşer :D çok yaygınlaştı herkeste var.
  • İyi bir kulaklı değil sanırım o tip kulaklıklar kulağa oturmuyor bir süre sonra düşüyor ve kumandası yok
  • O bence diğerinden daha iyi.
  • masrafı olabildiğince kısmaya çalışıyorlar. ondan dolayı artık bu kulaklıkları veriyorlar.
  • u800 den cıkan kulaklığı taktım ses kalitesi mükemmel ya
  • Ben de bugün aldım,beyaz kulaklık usb kablosu,şarj aleti,driver cd si var sadece.Nokia center dan aldım.Fİyat düşünce içerik azaldı diyordu adam.ne kılıf var ne bişey.Ön koruma bandı dediğiniz şey nedir bir fotosunu koyabilirmisiniz ,yada nokia centera sorayım bir ara...

Tabii ben sennheiser kulaklıkla denedim ses çıkış kalitesi trekstor mp3 çalarıma yaklaşıyor bence. Ki bende ki 100 liralık 1 gb lık trekstor mp3 çaların ses kalitesinin ipod lardan iyi olduğu düşünülürse telefonunun müzik çaları başarılı olarak kabul edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBTECH -- 10 Nisan 2010; 22:17:13 >
  • Ana başlığa sorulamıyor mu bu soru?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.