Bildirim
5800 için yaz beklenmeli mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sen en iyisi zorla biraz X6 ya yönel 5800 da iyidir ama eski modeller sınıfına giriyor artık yavaş yavaş
-
zorlarsam 2. el iphone alırım
Bu ideal öğrenciyim sonuçta -
bence hiç bekleme al 5800'ını valla bence bu telefon için beklenilmez keşke daha önce N70'imi gözden çıkartsaymışım -
Up -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsirel
zorlarsam 2. el iphone alırım
Bu ideal öğrenciyim sonuçta
o zaman babanı zorla sıfır iPhone al -
x6 milyar civarında satılacak.Bir öğrencinin ihtiyaç duyduğundan çok fazla özelliği var.Geleceğe yatırım için alırım dersen,1yıl içinde o özelliklere sahip daha hızlı daha profesyonel cihazlar çıkacaktır.x6 boşa yatırım olacaktır.Ancak 5235 comes with music sürümü gelecek.Şu anda varolan 5230daki sıkıntılar giderilmiş olur.
Bence mevcut cihazında sıkıntı yoksa biraz daha bekleyebilirsin. -
Arkadaşlar alacağım model belli 5800 x6 falan demeyin. 5800 fiyatı düşer mi yaza ? düşerse ne kadar ? -
telefon fiyatları birden bire fahiş bir düşüş yaşar ve birdaha fiyatları düşmez 5800 o fahiş düşüşünü yaşadı.hatta beni kıllandıran bir şekilde 900 liradan 500 liraya düştü ki hala kıllanıyorum.ama problemleri aşılmış galiba benim param olsa hemen alıcam askerden yeni geldim şimdilik para yok -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_murat
bence hiç bekleme al 5800'ını valla bence bu telefon için beklenilmez keşke daha önce N70'imi gözden çıkartsaymışım
Kardeş 5800 xpress music ile N70 music edition arasındaki müzik kalitesi nedir acaba ? Kullandıysan ikisi hakkında bi yorum yapabilir misin. Ben dört yıldır N70 music edition kullanıyorum. Telefon hala canavar gibi çalışıyor, sesi beni tatmin ediyor =)
Konuyu açan arkadaşım benim tavsiyem, kendisini zora sokmayacaksan ve telefonu denediysen, aklına yattıysa hemen al derim o kadar bekleme bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 16 Şubat 2010; 20:19:40 > -
Al bence bekleyemeye gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: banzar
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_murat
bence hiç bekleme al 5800'ını valla bence bu telefon için beklenilmez keşke daha önce N70'imi gözden çıkartsaymışım
Kardeş 5800 xpress music ile N70 music edition arasındaki müzik kalitesi nedir acaba ? Kullandıysan ikisi hakkında bi yorum yapabilir misin. Ben dört yıldır N70 music edition kullanıyorum. Telefon hala canavar gibi çalışıyor, sesi beni tatmin ediyor =)
Konuyu açan arkadaşım benim tavsiyem, kendisini zora sokmayacaksan ve telefonu denediysen, aklına yattıysa hemen al derim o kadar bekleme bence.
N70i ben de 4 yıl kullandım. 2. yılında music edition yapmıştım yazılım yükleyerek. bence arada dağlar kadar fark var. ses kalitesi olsun ses yüksekliği olsun. kulaklıkta müzik dinlerken N70 çok iyi derdim ama şimdi diyorum ki 5800 ona göre kat be kat daha iyi. N70in benim yanımda çok önemli bir yeri var gerçekten kullandığım telefonlar arasında 5800dan sonra en iyisi. 90 tlye sattıktan sonra 2 gün kendime gelememiştim
-
Yaza fiyatının düşmesini bırak satılmaz bile, alacaksan erken davranmalısın. -
kardeşim zorlarsam iphone alabilirim yazmısın.bence 5800 vaz geç çok çabuk sıkılırsın bende para osla hemen değiştirecegim.zamanında çok güzeldi ama sindi hani bir zamanlar herkezin elinde 3310 vardi şindi 5800 oldu.iphone 2g olsa bile gene ayrı br karızması var iphone kullanıyorum dersin.bence yazdıklarımı dikkate al 5800 alalı 3 ay olmadı para buldugum gibi degistirmeyi düşünüyorum.ne dokunmatiği dokunmatik nede sesi para eder.Kolay gelsin. -
yaza piyasadan kalkar 5800 xm :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X