Şimdi Ara

5800 için Hangi Tarayıcı En İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 için kullanabileceğimiz en iyi ve sorunsuz tarayıcı hangisi acaba?

• opera 10 ve skyfire diyebilirim
  • Kendi tarayıcısıda gayet güzel ama ben arkadaşın önerdiği gibi Opera 10 ve Skyfire öneriyorum.
  • kendi taracısı internet expolar gibi :D kötü degil ama bazı saçma huyları var ama opera güzel pc keyfine yakın işlemler yapma imkanı veriyor...
  • Digia@Web adlı tarayıcı nasıl?
    Bir de opera 10 için doğrudan link ne?
  • skyfre kur arkadaşım dns lerle uğraşmassın direk açar hızlıdır.

skyfire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 4 Mart 2010; 22:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

skyfre kur arkadaşım dns lerle uğraşmassın direk açar hızlıdır.

skyfire

dns lerle uğraşmazsın derken biraz açıklarmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dns değiştirmek için felan youtube girme için video izleyeceksen skyfire normal sitelere bakacaksan opera 10 en iyisi çok hızlı
  • SkyFire
  • Skyfire. Kullandığım en hızlı tarayıcı. Sayfa bütünlüğünüde bozmuyor. Neredeyse her flash öğeyi açıyor. DH'ye tam sürüm giriyorum onunla.
    Opera'da iyidir ama telefonun kendi tarayıcısından da yavaştır, sayfa bütünlüğünün içine s*çar, hiçbir flash öğeyi açamaz; fakat çoklu sekme açma, c/p, downloads klasörü, find in page gibi çok iyi özellikleri vardır.
  • bende opera niye jet gibi çok hızlı ve kolay bende skyfire 3g olmayan yerde kullanılmıyor bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgezgin

bende opera niye jet gibi çok hızlı ve kolay bende skyfire 3g olmayan yerde kullanılmıyor bile

Hocam Turkcell internet kullandığından olabilir. Ben WLAN kullanıyorum ve durum önceki mesajımda belirttiğim gibi. Ama skyfire'ın şöyle bir kötü yanı var internet bağlantısı kopunca tarayıcı kapanıyor.
  • Opera mini & Skyfire & OPERA 10
  • skyfire ve kendi tarayıcısı her işini görür
  • kablosuz internet ile giriyorsan skyfire
    3g ile giriyorsan opera mini (250mb internet paketim var opera mini ile kullan kullan bitmiyor, 700kblık sayfayı 20kb a açıyor)

• ben skyfire a hic alisamadim guzel gibi zoom ozelligi falan cok iyi ama yazilar hic okunmuyor ... eger yazi resim bazli sitelere cok giriyorsan opera mini cok iyi yazilar cok iyi okunuyor fontlari buyutebiliyor metin sayfaya tam oturuyor saga sola kaydirmak zorunda kalmiyorsun evet bencede biraz yavas bazen bekletiyor ... opera v10 nedir bilmiyorum ilk defa burda duydum denicem simdi ... bu arada benim tel 5530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 10 Mart 2010; 10:59:30 >
  • Hepsini de kullanıyorum yeri geldikçe,
    Skyfire - video izlemek için kullanabilirsin (Youtube vs...), onun dışında bence hiç başarılı değil,
    Opera mini - Bence hepsinden hızlı ve pratik,
    Kendi Tarayıcısı - Bu da çok iyi ama zaman zaman atabiliyor programdan.
  • Video izlerken Skyfire,Eğer Hızlı erişim istersen Opera Mini..Gerisi boş.
  • İnternet paketi aldıysan Opera Mini, Wi-Fi'den bağlanıyorsan Skyfire. ( Skyfire bütün flashları oynattığı için kotanı çabuk bitirir)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.