Şimdi Ara

5800 her şeyiyle niye bu kadar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gerçekten çok garip bir durum telefonumda sorun vardı teleservıce ye şu sorunlarla verdim
    dokunmatik :diğer
    güç:açılmıyor
    mekanik:diğer sorunlar
    arka kapak değişimi
    dokunmatikte falan sorun vardı ekran çökmüş gibiydi arkadaşlar işte p ye basarsam a falan yazıyordu değişik bir şey.sonra telefon kendiliğinden kapanıyordu aradım bugün fiyat için 130 tl diyorlar
    o servisten hayır gelmez dedim iptal ettirdim ya o kadar soruna sadece 130 tl sahte takacaklar sanırım sırf dokunmatiği 300 değil mi bunun çokgarip gerçekten çok garip

• o dokunmatik değil basmatik ekran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın bulaşma
  • 15 gün hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Selamlar arkadaşlar
    gerçekten çok garip bir durum telefonumda sorun vardı teleservıce ye şu sorunlarla verdim
    dokunmatik :diğer
    güç:açılmıyor
    mekanik:diğer sorunlar
    arka kapak değişimi
    dokunmatikte falan sorun vardı ekran çökmüş gibiydi arkadaşlar işte p ye basarsam a falan yazıyordu değişik bir şey.sonra telefon kendiliğinden kapanıyordu aradım bugün fiyat için 130 tl diyorlar
    o servisten hayır gelmez dedim iptal ettirdim ya o kadar soruna sadece 130 tl sahte takacaklar sanırım sırf dokunmatiği 300 değil mi bunun çokgarip gerçekten çok garip

Telefon 300 tl zaten çok problem yaratır istediği kadar düzelsin saçma problemler çıkartır 5228 5800 kullandım ikiside gına getirdi eğer durumun varsa bozukken değiştir kardeşim :)

• Telefonun kendisi ne kadar da dokunmatigi 300 lira yahu

• telefonu yaptırmadım iptal ettirdim
    5110 kullanacağım mp3 var zaten fotoğraf makineside bir internet sıkıntı alışacağız artık
    KONUDA SİLİNECEK BİR ŞEY YOK YÖNETİCİ ARKADAŞLAR TELEFONLA İLGİLİ BİŞEY SORUYORUM TEKNİK DESTEK İSTEMİYOZ SONUÇTA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servisin 140 lira istediği sorunu 25 liraya yaptırmıştım, seninki nasıl olur bilmiyorum
  • Nokia 5800 zaten 200-250tl civarlarında geziyor.Sana kim 300tl dediyse telefon fiyatını söylemiştir..Ve ekran "dokunmatik" değil "bastırmatik" dir.

Buyrun

http://cep-telefonu.gittigidiyor.com/cep-telefonu?k=nokia+5800
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Servisin 140 lira istediği sorunu 25 liraya yaptırmıştım, seninki nasıl olur bilmiyorum

bıraktım hocam ya forever 5110 ya hepsi yalan yemin ediyorum
    3310 görünümlü 3330 mavi olan 2001 model arada saçmalıyor işte aradığında gözükmüyor kapatınca cevapsız arama falan diye yazıyor çalmıyor falan
    bu 5110 ise siyah 2000 model Allaha şükür sorunu yok saat gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Servisin 140 lira istediği sorunu 25 liraya yaptırmıştım, seninki nasıl olur bilmiyorum

bıraktım hocam ya forever 5110 ya hepsi yalan yemin ediyorum
    3310 görünümlü 3330 mavi olan 2001 model arada saçmalıyor işte aradığında gözükmüyor kapatınca cevapsız arama falan diye yazıyor çalmıyor falan
    bu 5110 ise siyah 2000 model Allaha şükür sorunu yok saat gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.