Şimdi Ara

5800 garantiye gönderdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    27.10.2010 10:53:00: Maltepe bölgemizde kaydı alındı.

Cihaz bilgileri

Imei/Seri no: xxxxxxxxxxxxxx

İş emri numarası: xxxxxxxxxxxxxx

Model: N5800

Müşteri Adı: MICRO-TECH

Son Kullanıcı: xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: Sarj / Pil Hatasi (5400)-Acma / Kapama Hatasi (4100)-Kozmetik Hata (4600)

Aksesuarlar: BATARYA+5808-ON-ARKA KAPAK-Fatura Fotokopisi-ON CAM CIZIK VE LEKELI-M.Temsilcisi:Ali YILMAZ-Hafiza Karti Yok-DOKUNMATIK KALEM

Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Ariza lehimleme yapilarak giderilmistir (genel)-Cihaz aktif olarak test edilmistir.-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir.

İşlem geçmişi

27.10.2010 18:01:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test ve teslimata hazırlık için bekliyor.

22.10.2010 16:27:00: Cihazınız transfer edilmiştir: Maltepe Teknik Servisi

22.10.2010 12:36:00: Diyarbakir bölgemizde kaydı alındı.

En son olarak yazılım güncelleme ayar genel bakim yapılmıştır yazıyor.Genel bakım derken değişmesini istediğim ön kapakta değişmişmidir ? Birde maltepe teknik servisi İSTANBUL mu ? Cihaz tahmininizce ne zaman gelebilir Acil Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah4 -- 27 Ekim 2010; 18:50:27 >

GS Taraftarı

• Geçmiş olsun...

Herkese aynı şeyleri yazıyorlar. Sanmıyorum ki isteklerin cidden yapılmış olsun...
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • 27.10.2010 18:01:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test ve teslimata hazırlık için bekliyor.

son dakika haberi :) istediğim işlemlerdenmi bahsediyor ?

GS Taraftarı
  • arkadaşlar cevap lütfen

GS Taraftarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah4

27.10.2010 18:01:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test ve teslimata hazırlık için bekliyor.

son dakika haberi :) istediğim işlemlerdenmi bahsediyor ?

Cihazının bahsettiği sorunları giderilmiş, cihazın çalışıp çalışmadığını kontrol edip gönderirler.1-2 Güne biter işlemlerin.Hafta içi sana ulaşır diye düşünüyorum.

Açılıp kapanma sorununu gideremezler,parça değiştirildi felan derler ama hep yalan dolan ben 3 defa değiştittirdim,şimdi ''ne parçaymış be'' diyorum

Hayırlısıyla cihazın gelsin,cihazın durumunu bizlerle paylaşırsın buradan

• inşallah kardeş ya telefonsuzluktan delirecem kaç gündür müzik dinleyemiyorum:)

GS Taraftarı
  • Array ( [1288165980] =>

[1288191660] =>

[1288338836] =>
    29.10.2010 10:53:56: Cihaz son testlerden başarıyla geçmiştir. Teslimata hazırlık için bekliyor.

)
    29.10.2010 10:53:56: Cihaz son testlerden başarıyla geçmiştir. Teslimata hazırlık için bekliyor.

22.10.2010 16:27:00: Cihazınız transfer edilmiştir: Maltepe Teknik Servisi

22.10.2010 12:36:00: Diyarbakir bölgemizde kaydı alındı.

Sürekli aynı şeyleri yazıyorlar:(

GS Taraftarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yine sorunlu bir 5800, bunları gördükçe içim cız ediyor....:(

Orijinalden alıntı: gokmay

yine sorunlu bir 5800, bunları gördükçe içim cız ediyor....:(

hocam doğal bişey bu bende de var bu telefon elimden düşürmüyorum. cfw ler den tut yeni çıkan programlara, internetten müziğe filme kadar artık bilgisayara daha az oturur oldum. vodafone cepnet var hop iki saniyede opera dan sörfe başlıyorum.. yani demek istediğim bu kadar çok kişide olup da bu kadar çok kullanılan bir telefonun bu kadar arıza çıkarması normaldir. mesela ben de 30 defa telefonu yere düşürdüm sonunda ekranında yukarıdan aşağı renk gölgelenmeleri oldu, ekranında maalesef anahtarla açtığım derin bi çukur da var :D ama bunlar 5-6 aydır beni rahatsız etmiyor. telefonu da geçtiğimiz yılbaşı hb den almıştım ve hala çok yoğun bi şekilde kullanıyorum.

• Damdan düşenin halinden, (en iyi) damdan düşen anlarmış. Bu yüzden mağdur olmuş arkadaşlar için çok üzülüyorum, onlara yardım etmeye çalışıyorum birçok başlıkta da. Kullanıp, sorun yaşamadıysan sana bir lafım yok zaten arkadaşım....

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Kaç kere yazdım, nokia da bıktı bu telefonla uğraşmaktan, servisler artık yarım yamalak birşeyler yapıp cihazı geri gönderiyor....
    Israrla sorunsuz diye bu cihazı önerenler nedense bu tür başlıklara hiç uğramazlar. 5800 sorun, servis, garanti başlıklı mesajları grömezden gelip, sadece sabit fikirleriyla "alın" diye önerirler...

Kaç kere yazdım, nokia da bıktı bu telefonla uğraşmaktan, servisler artık yarım yamalak birşeyler yapıp cihazı geri gönderiyor....
    Israrla sorunsuz diye bu cihazı önerenler nedense bu tür başlıklara hiç uğramazlar. 5800 sorun, servis, garanti başlıklı mesajları grömezden gelip, sadece sabit fikirleriyla "alın" diye önerirler...

Katılıyorum.Nokıa Garanti Yetkisini Sadece Altunizade ve Maltepe'deki Servislere Vermiş.Hal Böyle Olunca Onlarda İlgilenemiyorlar..

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• 5800 gelmiş geçmiş en sorunlu telefonlardan biridir.Telefonum elimden düşmüyor ya oyun ya internet her gün şarjı bitiyor bu yüzden ama bana mısın demedi.Aynı şekilde 3g (iphone) de böyleydi 1 sene kullandım satarken sıfır gibi sorunsuzdu yani kimse demesin çok kullanınca sorun çıkarıyor diye
  • cihaz özellik olarak kullanım olarak güzel ama sorunlar insanları çileden çıkartıyor nokia köklü çözümler bulmalı ben şahsen 5800 çok büyük sorunlarım yok ama genede yaşayan arkadaşlardan artık nokia almamaya karar verdim her modelinde böyle sorunlar hep oluyor. Sony ercisson, samsung ve lg forumlarında bu kadar çok sorun gözüme çarpmıyor benmi görmüyorum bilmiyorum ama nokia çok sorunlu gelmeye başladı bana ?

quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

cihaz özellik olarak kullanım olarak güzel ama sorunlar insanları çileden çıkartıyor nokia köklü çözümler bulmalı ben şahsen 5800 çok büyük sorunlarım yok ama genede yaşayan arkadaşlardan artık nokia almamaya karar verdim her modelinde böyle sorunlar hep oluyor. Sony ercisson, samsung ve lg forumlarında bu kadar çok sorun gözüme çarpmıyor benmi görmüyorum bilmiyorum ama nokia çok sorunlu gelmeye başladı bana ?

Kaç kere yazdım, nokia da bıktı bu telefonla uğraşmaktan, servisler artık yarım yamalak birşeyler yapıp cihazı geri gönderiyor....

sizi başka konularda göremiyoruz malesef hep kötülemek için sorunlu bölümlerde takılıyorsunuz

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

sizi başka konularda göremiyoruz malesef hep kötülemek için sorunlu bölümlerde takılıyorsunuz

ee haklı ama.5800'ın savunulacak yönü yok

• Siz hala garantiylemi uğraşıyorsunuz,ben garanti belgesini bile almam birşey alırken...Çünkü yalan dolandan başka birşey değil.Garantisi olsa bile,bi teknik servise götürür yaptırırım.
  • hep anlatırım ben k500i mi ne telefon vardı hatırlarsınız sony ericsson ondan almıştım (sony bayinden ) telefon takıldı tamda aldıgım yerin yakınlarındaydım götürdüm verdim adam 2 tuşa bastı takılmış değiştirelim dedi ben ama inanamıyorum kulaklarıma hemen arkadan bir hanıma seslendi yeni bir tane k500i getirin dedi kutusuyla verdiler adam sony garantisi böyle dedi sony alacağım bundan sonra sony bayınden. tel o kadar güzeldiki satarkende içim yanmıştı...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.