Şimdi Ara

5800 garantiye gönderdim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elbette çok iyi tanıyorum seni arkadaşım, sorunlar ilk çıktığında ne kadar mücadele vermiştik değil mi...?

Tekrar hoş geldin...

quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Ben bu telefonu ilk alanlardanım. gokmay ba beni iyi bilir. Kendisi de ilk alanlardan ve iade etmişti telefonunu.

sırası ile.

1000 TL verip alırsınız.

Sağ yanda maşallah bi güzel açıklığı vardır.

Servise verilir. KAsa değişir.

2 defa kasa sebebi ile servise tekrar verilir.

Tekrar kasa değişimi yapılır. Sonuç yine aynı. Süper büyüklükte tozlar girmektedir.

3. de iade değişim istersiniz.

Değişim kabul edilir. Ve swap yapılır. ( muhtemelen bir başka arızalı 5800 ) - tam kutu değil. Sadece cihaz değişimi.

Değişen cihaz, teslim alınır. ve oda arızalı çıkar. ( kasa yüzünden değişim yapıldığına pişman olurum )

Ekran ışığı %5 lere gerileyip kilitlenir. Tekrar alındığı gün iade edilir. Ve yeni bir servis tutanağı açılır.

Cihaz elektronik parça deişime tabii tutulmuş ve artık resmen hasarlı konuma gelmiştir.

Değişim alınan cihazın ekranında özellikte gri fonlar da ekran bi güzel titrer. Pixeller kayıktır.

Artık telefon GG üzerinden satılır.

Aradan 1 sene ya geçti ya geçmedi. Salaklığıma, öküzlüğüme gerizekalılığma doymamayım ki, 530 TL ye tekrar 5800 alınır....

Telefon baya bir yontulmuş, usb kablosu kısalmış, ( okadar kısadır ki küfür dür bu resmen )

kılıf iptal olmuş vsvs. Ve fiyatının en büyük değişim yani indirim sebebi: EKRAN TEKNOLOJİSİNİ DEĞİŞTİRMİŞLERDİR.. ister inanın ister inanmayın,

Şu eski LCD ekranlarda patlak patlak rengarenk pixeller belirir. terli ellerle ellediğimizde ki gibi. LCD si gerçekten berbattır. İlk 5800 ekranı gibi değildir.

O an soğudum telefondan. Hatta bazı arkadaşlar sırf bu yüzden bu telefonu almadıklarını dile getirmişlerdir.

kıssadan hisseye,

Bu forumda özgürlük var sa, isteyen istediğini '' kurallar dahilinde '' yazabiliyorsa bende bunları yazabilir, konuşabilir söyleyebilirim..

Nokia ya düşman veya kızgın değilim artık işin doğrusu da bu. eşime de nokia C3 aldık. Gayet güzel şimdilik.

E ama 5800 beni dokunmatikten soğutan telefon olmuştu vakti zamanında.

Şimdi çıksın bakalım gizli Nokia avukatları piyasaya????? Kimler saldıracak bakalm bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Kasım 2010; 21:09:54 >

• bende bayramdn sonra garantiye göndereceğim heralde.müzik dinlerken veya video izlerken acayip cızırtı geliyor gittikçede ses büyüyor.alındığı ilk günden beri var kullanıcı hatası demeyin lütfen.bayram hazırlıkları falan dolayısı ile geç kaldım vermekle.nokıa nın kendi dükkanına sordum servise yolla dedi.allah yardımcımız olsun.

aman şimdi sen nokıa 5800 ı çekemiosun öyle bişey yoktur diyen avukatlar çıkar herzamanki gibi.açıkladımda yani yollıcam abi servise.lütfen eleştirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer-guana -- 17 Kasım 2010; 23:38:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

@ visivo

Yeter artık ama ya yeter! Nedir ya sizin bu 5800 merakınız? Nedir bu nokia sevdanız? Artık iyice tadını kaçırdınız he! Nerde bu cihazı eleştiren bi konu görseniz oraya damlayıp eleştirenlere laf ediyosunuz... Kabullenin artık ya... Şu allahın belası telefonların bi çoğu arızalı sorunlu! Sizin elinizdeki cihazlar sorun çıkarmamaış olabilir ama bizdekiler sorunlu! Ne yapalım yani yazmayalım mı böyle bölye sorunu var diye? Sizin gibi alın alın koşa koşa alın mı diyelim?

Nedir derdiniz ya? Cidden can sıkıcı bi hale geldiniz artık!

"gokmay" da aynı bizler gibi bu cihazla sorun yaşamış bunu her defasında da dile getiren bi arkadaş... Her eleştiri konusunda koşa koşa gelip adamın yazdığı mesajlara muhalif oluyorsunuz! Benide takip edin bundan sonra! Benim cihazımda sorunlu. Servise verdim ve hala alamadım. Bi ihtimal perşembe günü alıcam ki hiç sanmıyorum sorunumun giderilmiş olacağını... Allahın belası telefonu aldığım güne lanet olsun! Ne büyük bi hata etmişim geç anladım! İlgili başlığımda var zaten..

Bİ SUSUN DA CİHAZLA İLGİLİ SORUN YAŞAYANLAR ADAM GİBİ YAZSIN YAŞADIKLARINI... Alacak olanları en azından 1 defa daha düşünmeye sevk etsin! Etsin ki aynı bizim gibi kafayı sıyırmasınlar...

YETER YA!

kardeşim helal olsun sana
    ya ben böyle dayılananlar yüzünden forumdan soğudum be kendini avukat sananmı ararsın eleştirimi ararsın.bişey yazıyoruz sorun;gülmekten ölüyolar resmen.millet kendini bişey sanıyo.5800 ı öyle bir övüyolar ki sanki biz sövüyoruz.bozuk abi nie yalan söleyelimki anlamadım

• Sorun yaşayanların açtığı bir konu oldumu bunlar kesin orada, amaçları konuyu sabote etmek, malesef....
    Ama burdayız ve doğruları söylemeye devam...

Orijinalden alıntı: gokmay

Sorun yaşayanların açtığı bir konu oldumu bunlar kesin orada, amaçları konuyu sabote etmek, malesef....
    Ama burdayız ve doğruları söylemeye devam...

tabi herkes biz gibi değil.ama yazanları rahat bıraksınlar.nokıa dan maaşmı alıyorlar ne bunlar??pek övünüyolar.
  • ateş olmayan yerden duman çıkmaz, şansa da fazla bel bağlamamak lazım...
  • Eeee...
    Bende şanslıyım o zaman.. At sahibine göre kişnerderler.. Yerinizde olmak istemem..
  • telefonla vedalaşalı 1,5 sene oldu, paramı geri aldım, kafam dinç...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.