Şimdi Ara

5800 FingerPrint Telefonu Kitledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten İndirdiğim bu FingerPrint adlı parmak iziyle kilit açma programı ben daha parmak izimi tanıtamadan telefonu kitledi ve yüzlerce kez denememe rağmen parmak izimide kabul etmiyor bu programdan nasıl kurtulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 7 Ekim 2010; 19:11:46 >

• 1 kere bas çek sadece uzun tutma kısa tut parmağını ekranda.
  • 1 Kere değil.
    Elini bas ve 3 defa dıt dıt dıt sesi gelince çek.
    Yada o izin üstünde yeşil birşey gidip geliyor 3. süne gelince çek elini.
  • böyle şeyler iyi değil yüklemeyin arkadaşlar bende denedim bi şeye faydası yok o programın veridği sıkıntı cabası
  • 9 kere deneyince açıyor olması lazım.
  • xpressmusic tusuna bas.
  • Programı yapanın parmak izi gerekli :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım geçmiş olsun..yetkili servisten 40 tl karşılığında yeni parmak alıyosun
  • Ya hayır o sadece kandırma ortadaki beyaz tuşa bas
  • Kesinlikle...

quote:

Orijinalden alıntı: real_king

böyle şeyler iyi değil yüklemeyin arkadaşlar bende denedim bi şeye faydası yok o programın veridği sıkıntı cabası
  • Hahahahah arkadaş gerçekten parmak okuyor zannetmiş kaç tane dıt sesinden sonra açılcağını ayarlıyosun sadece olay bu
  • geçmiş olsun direk format at oda olmazsa telefonu at xD keşke buraya yazmadan önce bir tuşa bassaydın fakat gerçekten parmak iziyle çalıştığına inanan çok
  • Allahtan retina taramalısı yok millet teli gözüne sokardı açmak için
  • ya onda bişi yok ki dayı menu tusuna basılı tut program ikonundan kapat yada hafıza kartına yukledinse teli kapa hafıza kartı cıkar sora Ac cihazı hafz kartı tak menu ye gir finger printi kaldır Bi daha sorun olmazzzz kolay gelsin
  • arkadaslar ben bu teli 2. el aldım bu telin önceki sahbi bu uygulamayı kullanmıs smdi onun izi uygulamaya geciyor benim izimi nası kullancaz
  • uzun ve kalın bir orta parmak işini görür hocam
  • diyon ha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Hahahahah arkadaş gerçekten parmak okuyor zannetmiş kaç tane dıt sesinden sonra açılcağını ayarlıyosun sadece olay bu

• quote:

Orijinalden alıntı: etimyok009

arkadaslar ben bu teli 2. el aldım bu telin önceki sahbi bu uygulamayı kullanmıs smdi onun izi uygulamaya geciyor benim izimi nası kullancaz

üfffffff dede üfff
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimyok009

arkadaslar ben bu teli 2. el aldım bu telin önceki sahbi bu uygulamayı kullanmıs smdi onun izi uygulamaya geciyor benim izimi nası kullancaz

alın bunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.