Şimdi Ara

5800 Ekranı Soğukta (Yardim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: e1ektronick

quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

Ben v60 a güncelledikten sonra olmaya başladı bu da ilginç.Geçen gün telefonu yüksekten düşürdüm tam da ekranın üzerine düşmüş ekranda baya çizikler ve pürüzler meydana geldi.Garantiye göndersem ekran değişeceğinden o sorundan da kurtulmuş olurum.Yalnız garanti süresinin bitip bitmediğini nasıl öğrenicem belgeler bende değil internet üzerinden öğrenebilir miyim acaba ?

kvk sitesine gir ve imei numaranı yaz nedir ne degildir belli oluyor... resimdeki adrese gir...

5800 Ekranı Soğukta (Yardim)

Dediğin gibi sorgulama yapıca "KVK satışı olmayan cihaz" yazıyor.

Ben telefonun faturasına ulaştım fatura tarihi 23 Kasım 2009 yazıyor yakın zamanda bitmiş garantisi galiba.

Ekran değişimi için ne kadar ücret alırlar acaba malum garanti kapsamında olmayacak telefon ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Bende pazartesi vericem garantiye artık.

kvk mı genpa mı onu unuttum ya

benimki genpa'ydi kvk servisine verdim aliriz sorun olmaz, ikiside biribirinin urunlerine teknik destek sunuyor dedi alan kisi, birde bu arada benim ikamet ettigim ilde garantili tamir servisi yok; o yuzden ankara'ya gidecek razimisiniz dediler, tamam gitsin dedim. bu ayin 11 inde verdim 16'sinda ankaraya ulasmis, halbuki burdan ankara 6 saat falan suruyor. ben burda su soruyu sormak istiyorum; tamir suresi 11'indemi baslamis oluyor, yoksa 16'sinda mi baslamis oluyor?

telefon garantili tamir suresi olan 20 is gununu astigi zaman ne yapmaliyim, kisaca bahsedecek olursaniz minnettar olurum.

ne çok takmışsın arkadaş 3 5 günün lafını mı yapıyosun, ankara 6 saat diyosun sadece senin telefonunu mu götürüyor ki
    tamam servis yavaş her konuda ben de şikayetciyimde sen abartmışsın

• quote:

Ben telefonun faturasına ulaştım fatura tarihi 23 Kasım 2009 yazıyor yakın zamanda bitmiş garantisi galiba.

Ekran değişimi için ne kadar ücret alırlar acaba malum garanti kapsamında olmayacak telefon ?

hocam benim forum icerisinde okudugum kadariyla 70 TL - 80 TL arasi bir ucret ile ekran degisimi yaptiran arkadaslarin konusuna denk geldim. ama tam olarak fiyat konusunda bilgim yok. sadece dedigim fiyatla ilgili konulara denk geldim. umarim ucuz yollu halledersin bu sorunu.

quote:

Orijinalden alıntı: Sunbright

ne çok takmışsın arkadaş 3 5 günün lafını mı yapıyosun, ankara 6 saat diyosun sadece senin telefonunu mu götürüyor ki

• Benzer sorunlar herkesin başına gelebilir, geldi de zaten. Çok gördük 5800 fanatikliği yapanları, söz söyletmeyenleri, ama bir çoğunun da başı derde girdi bu telefonla. Bu yüzden; hep dediğim gibi kimse kimseyi suçlamasın, herkesin başına gelebilir. Yapıcı olmak lazım. Önemli olan hakkımızı yedirmemek ve paramızı kaptırmamak bu yüzden lütfen uyanık olalım arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 2 Aralık 2011; 23:23:31 >
  • quote:

yukardaki yoruma karsilik, asagida duygularima tercuman olan cumleyi vurgulamak isterim.
    quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Benzer sorunlar herkesin başına gelebilir, geldi de zaten. Çok gördük 5800 fanatikliği yapanları, söz söyletmeyenleri, ama bir çoğunun da başı derde girdi bu telefonla. Bu yüzden; hep dediğim gibi kimse kimseyi suçlamasın, herkesin başına gelebilir. Yapıcı olmak lazım. Önemli olan hakkımızı yedirmemek ve paramızı kaptırmamak bu yüzden lütfen uyanık olalım arkadaşlar...

@gokmay
    tesekkurler...

• Yapılmış benimkide
    Yarın alacam bakalım
    10 gün civarı bir süre geçti vereli yaptık diye mesaj attılar.Hadi bakalım...
  • @hEro_
    cok sevindim yapildigina, benim telefonumda su an hic bir sorun yok, cok soguk havalarda dahi kullanabiliyorum. cadde uzerinde eve dogru giderken (gece 23:30 gibi) o anki sicaklik degerinin -7 °C oldugunu gordum (saat, tarih ve sicaklik tabelası), ekranda tik yok. bildigin canavar.
  • Benim ekranım da bembeyazdı. Garantiye verdim değiştirdiler
  • bende ekran soguk havalarda hiç basmıyodu sinirlendim telefonda çizik yokken yolladım umarım bişey olmaz bakalım 30 unda verdim bende 10 gün sonra gelir sanırım bugün ayın 4 ü daha cok var ya
  • quote:

quote:

yukardaki yoruma karsilik, asagida duygularima tercuman olan cumleyi vurgulamak isterim.
    quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Benzer sorunlar herkesin başına gelebilir, geldi de zaten. Çok gördük 5800 fanatikliği yapanları, söz söyletmeyenleri, ama bir çoğunun da başı derde girdi bu telefonla. Bu yüzden; hep dediğim gibi kimse kimseyi suçlamasın, herkesin başına gelebilir. Yapıcı olmak lazım. Önemli olan hakkımızı yedirmemek ve paramızı kaptırmamak bu yüzden lütfen uyanık olalım arkadaşlar...

@gokmay
    tesekkurler...

alakasız iki şeyi alakalı gibi göstermek bu olsa gerek.

• quote:

Bende eskiden böyle bi sorun yoktu.Taki bi hafta kadar önce V60 a güncelleyene kadar.Şuanda soğuk havalarda ekranda dikey şekilde çizgiler oluşuyo renkler birbirine giriyor ve telefon kullanılamıyor.Bikaç dakka cebime koyup ısıttıktan sonra kullanabiliyorum sonra soğuyunca yine o çizgiler geliyor komik bi durum :) Ben v60 a güncelledikten sonra olmaya başladı bu da ilginç.Geçen gün telefonu yüksekten düşürdüm tam da ekranın üzerine düşmüş ekranda baya çizikler ve pürüzler meydana geldi.Garantiye göndersem ekran değişeceğinden o sorundan da kurtulmuş olurum.Yalnız garanti süresinin bitip bitmediğini nasıl öğrenicem belgeler bende değil internet üzerinden öğrenebilir miyim acaba ?

benim de garanti bitti ve aynı sorun var sen ne yaptın kardeş sorun çözüldü mü_?
    Kaça yaparlar acaba kvk da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: formula01

quote:

Bende eskiden böyle bi sorun yoktu.Taki bi hafta kadar önce V60 a güncelleyene kadar.Şuanda soğuk havalarda ekranda dikey şekilde çizgiler oluşuyo renkler birbirine giriyor ve telefon kullanılamıyor.Bikaç dakka cebime koyup ısıttıktan sonra kullanabiliyorum sonra soğuyunca yine o çizgiler geliyor komik bi durum :) Ben v60 a güncelledikten sonra olmaya başladı bu da ilginç.Geçen gün telefonu yüksekten düşürdüm tam da ekranın üzerine düşmüş ekranda baya çizikler ve pürüzler meydana geldi.Garantiye göndersem ekran değişeceğinden o sorundan da kurtulmuş olurum.Yalnız garanti süresinin bitip bitmediğini nasıl öğrenicem belgeler bende değil internet üzerinden öğrenebilir miyim acaba ?

benim de garanti bitti ve aynı sorun var sen ne yaptın kardeş sorun çözüldü mü_?
    Kaça yaparlar acaba kvk da ?

Garanti bittiği için yaptırmaktan soğudum açıkçası.Tam olarak kaça yaparlar nerde yaptırsak daha iyi olur hiç bilmiyorum.Bu telefona masraf yapmak mantıklı mı onu da bilmiyorum kararsızım şuanda :)

• Bence uğraşma hiç zararın artmasın, öylede böylede elinde kalmış zaten telefon...
  • ayın 30 unda vermişdim yarın tam 10 gün oldu hala ses seda yok ya nerde telefon gelsin satacam direkt
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

ayın 30 unda vermişdim yarın tam 10 gün oldu hala ses seda yok ya nerde telefon gelsin satacam direkt

sat gitsin artik bir ise yaramaz oldu. bende samsung note ariyorum uygun fiyata.
  • quote:

quote:

hocam benim forum icerisinde okudugum kadariyla 70 TL - 80 TL arasi bir ucret ile ekran degisimi yaptiran arkadaslarin konusuna denk geldim. ama tam olarak fiyat konusunda bilgim yok. sadece dedigim fiyatla ilgili konulara denk geldim. umarim ucuz yollu halledersin bu sorunu.

quote:

Garantisi olmayan dısardan tamir eden teknisyenler var. 40-50 tl ye bile yaptırır. Ama işi sağlam olmaz. Parası neyse versin servise sağlamca yapsınlar gondersinler.

• quote:

quote:

ayın 30 unda vermişdim yarın tam 10 gün oldu hala ses seda yok ya nerde telefon gelsin satacam direkt

sat gitsin artik bir ise yaramaz oldu. bende samsung note ariyorum uygun fiyata.

IPHONE 3GS 16 GB alcam ne diyon sence dostum ?
  • quote:

IPHONE 3GS 16 GB alcam ne diyon sence dostum ?

quote:

androidi aylarca derinlemesine kullanmayan androidin gücünü ve zevkini bilemez, ama iphone veya ipod u veya ipad i biraz kullanan birisi hemen çok sever, aa ne kadar güzel falan demeye başlar.pek çok arkadaşımda olduğu gibi de aylar geçer ve sıkılır telefondan.ve o apple cihazını baska bir hale de sokamaz, tek yapabildiği program yüklemek ve silmek olur.tek yaptığı internette gezinmek mesajlaşmak falan olur.bu benim için kabustur ama isteyen buna devam edebilir....ve apple ın sevdiği müşteri profiline bürünür.gelişime kapalı olan, o elmayı görmesi yeterli olan ve patron ne yapmasına izin verirse onu yapan bir köle.flash desteği olmayacak derse zaten ihtiyacımız yok, html5 var derler.bluetooth koymazlarsa zaten kullanılmıyor derler.sistem dosyalarına erişemezse zaten uğraşamam derler... multitasking koymaz kullanıcılar hala var sanır altta dondurulduğu için...ve altta 50 tane uygulama açık görünce saf saf bir daha aşık olur apple a... apple geliştiricisini binlerce dolarlık mac ler ve binlerce dolarlık uygulama geliştirme ortamları ve lisanslar almaya zorlar, uygulamasını incelemek için 90 günlüğüne beklemeye alır ve ne diyeceği de hiç belli olmaz...

artık kullanıcılar ve geliştiriciler için apple cazibesini kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor.iphone 5 artık kimseyi iphone 4 kadar heyecanlandırmıyor.
    dediğim gibi hazır steve jobs da gitti, apple bi 10 yıl daha yok olacak...

yukardaki yaziyi bir baska konuda okudum cok hosuma gitti, burda senin için paylasmak istedim.

o telefonun (iphone 3gs) bataryasinin cikarilamadigini vurgulamak isterim. n8 gibi. (basimdan gecen bir olaydan dolayi bunu vurguladim)

son sozum; iyi dusun demek olur. tum ihtiyacini belirle, alternatifleri en aza indir,www.kiyas.la adresine gir ve telefonunu sec butceni ihtiyacin olan o telefona gore ayarla ve kurtul su nokia 5800 ve symbiandan.

mesela ben buyuk ekran olsun full hd video cekebilsin, kapasitif ekran olsun,yüksek hizda veri isleme ozelligi vs vs falan derken son haftalarda bu telefona yogunlastim. kolay gelsin...

• Garantisi biten 5800 telefonumun ekran değişimi için 80 tl civarı para istiyorlar.Satmak istediğimde ise 150 lira anca eder diyorlar.N8 in ikinci elleri 400 küsürlere kadar düşmüşken N8 mi alsam diye düşünüyorum da nokia dan soğudum symbian sıktı artık ve N8 in bataryasının çıkmayışı çok saçma geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.