Şimdi Ara

5800 ekranı kırıldı ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar montumda dururken baskı uygulanmış ekranı çatlamış. Açtığımda pin kodu bölümü gözüküyor geri kalan alt kısmında renk cümbüşü var ve çok büyük çatlaklar var. Yani kullanılamaz halde Ankara'da bunu nereye tamir ettirebilirim? Garanti kapsamına girer mi? Girerse en geç ne zaman elimde olur. Garantiyle uğraşmak istemiyorum direkt yaptırmak istiyorum. Ankara'da bir yer önerirseniz ve fiyatı aşağı yukarı ne kadar olur söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 13 Nisan 2011; 17:47:27 >

• güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 13 Nisan 2011; 17:53:31 >
  • bencede garantiyle sakın uğraşma arkadaşınkindede ekranla ilgili sorun vardı onun ekran ileri geri gidiyodu :) yolladı garantiye sorun çözülünce biz size haber veririz demişler 16 gün oldu hala geri dönmemişler. Bu arada senin sorun bence biras pahalıya patlar.
  • Yansanayı ekran taktırma çok problem yaşarsın yarın öburgun cıhazda başka arıza çıkarsa sana garantı dahılınde onarım yapmazlar en ıyısı gotur yetkılı teknık servısıne ucreklı değiştirt, kafan rahat olsun
  • @ berci

Bende ondan korkuyorum. Götüreceğim garantiye bana 20-25 günde anca gelecek.

@ :SworD:

Yansanayi taktırmak istemiyorum zaten de yetkili teknik servisine götürsem ne kadara değiştirir tahminen çünkü gittigidiyor'da ekrana 30 lira diyorlar. Nokia'nın tuşlu xpressmusic telefonlarında ekran değişimine 51 lira demiş birine benimki daha pahalıdır o zaman
  • baya pahalıdır ama telefon alalı çok uzun olmadıysa orjinal al bence
  • Lcd ekranın üzerinde cam gibi ince bir kart var dokunmatiği sağlayan... LCd ekran kırılmışsa zamanında 240 TL'ydi. Üzerindeki kart kırılmışsa daha ucuzdur.. Ama senin sorunun LCD ekran sorunu büyük ihtimal 1 sene önce 240 Tl demişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun!! Ekranı değiştirince yazamırsın fiyatınıda bilgimiz olsun en azından .
  • http://www.dealextreme.com/p/genuine-nokia-5800-repair-part-replacement-lcd-screen-modules-31023

http://www.dealextreme.com/p/professional-phone-and-game-consoles-disassembly-tool-8-piece-set-29544

eğer çok pahalı derlerse bu iki ürünle işini halledebilirsin ama 3-4 haftayı bulur gelmesi, nede olsa garanti içine okadar bekleyeceksin...

• Arkadaşlar KVK'ya verdim. Garanti dahili demişler daha gelmedi 1 hafta oldu şu an 2. hafta dolarsa yedek telefon veriyorlar servis bitene kadar. Şu an beklemedeyim gelişmeleri size yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar KVK'ya verdim. Garanti dahili demişler daha gelmedi 1 hafta oldu şu an 2. hafta dolarsa yedek telefon veriyorlar servis bitene kadar. Şu an beklemedeyim gelişmeleri size yazarım.

yedek telefon falan isteme 30 iş gününün dolmasını beklederim
  • çok saçma öneriler veriyosunuz bence ada kedi hatasıyla kırdığı ekrznı garanti kaşsamında tamir ediyo siz daha ne istiyosunuz
    bi tanıdığımın 5800ı çocuk 2. Kattan attı kılıfda oldu için dışında bişey yok telefonun amz ekranı beyni herşeyi gitmişti garanti kapsamında yapmaya çalıltılar olmayınca sıfır telefon verdiler söz meclisten dışarıda nankörlük etmemeliyiz benim herşeyde ençok önem verdiğim müşteri hizmetleridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

çok saçma öneriler veriyosunuz bence ada kedi hatasıyla kırdığı ekrznı garanti kaşsamında tamir ediyo siz daha ne istiyosunuz
    bi tanıdığımın 5800ı çocuk 2. Kattan attı kılıfda oldu için dışında bişey yok telefonun amz ekranı beyni herşeyi gitmişti garanti kapsamında yapmaya çalıltılar olmayınca sıfır telefon verdiler söz meclisten dışarıda nankörlük etmemeliyiz benim herşeyde ençok önem verdiğim müşteri hizmetleridir

demek istediğim nankörlük etmek değildi, eğer servise ısrarcı davranırsa yedek telefon verin falan diye servis o telefonu garanti kapsamından çıkarır, bence arkadaş haksız durumda şu anda ama 30 gün geçerse haklı duruma geçer, ayrıca nokia'dan daha zengin değil değiştirsinler bence, tüketiciye pozitif ayrımcılık

• hakkını aramasını bilirse istediği alabilir bence
  • montta duran telefonun ekranının kırılması normal bir durumsa, üretim hatası varsa, kullanıcıdan kaynaklı bir etken sözkonusu değilse, hakkı varsa aramalı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 24 Nisan 2011; 3:37:59 >
  • Şimdi anlayamadım yedek telefon alırsam ne olur, almazsam ne olur? Yedek telefon alınca niye garanti kapsamı dışına çıkıyor cihaz? 2 hafta oldu hala bakımda diyor bende yedek telefon istemeyi düşünüyordum ama olay mı çıkartıyorlar vermemek için? Ha merak ettiğim diğer durumda şu eğer 30 iş günü dolarsa ne gibi birşey yapabilirim? Tüketici haklarına şikayet mi etmeliyim yoksa onlar yenisiyle değiştiriyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 29 Nisan 2011; 19:12:26 >
  • kullanıcı hatası oldugu için parayı ödediğin sürece geçikmez
  • garanti ekran kırığına kullanıcı hatası diyor ve garanti kapsamı dışına çıkar ayrıcada orjinal ekran için 70 küsür TL alıyorlar.
  • arkadaşım bence hiç kendin yaptırmaya çalışma, gönder garantiye 20 günde gelir 0 gibi temiz olur hem.. o gelene kadarda idareten bi telefon kullanırsın
  • yukarıdaki yorumları okumadan cvp yazmasanız adam göndermiş zaten garantiye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.