Şimdi Ara

5800 alırken nelere dikkat etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırmalarım sonucu 5800 almak istiyorum birçok olumsuz yorumu olduğunu biliyorum bu telefonların ilk çıkanlarının da sorunlu olduğunu biliyorum. Peki alırken telefonun ilk jenerasyonlardan olmadığını nasıl anlarım? Birde 5530 ile benim gördüğüm tek fark 4gb veriyo olması hafıza kartını başka bir fark varmıdır 5800ile?

• Açıkçası ben de 5800 ı almaya niyetlendim ve 2 ay kadar araştırdım didik didik ettim heryeri. 650 TL ye kadar da bulmuştum sıfırını. Ancak hakkında bu kadar olumsuz yorum bulunan bir telefonu ısrarla almaya çalışmak, en az problemlisi hangisi acaba diyip kumar oynamak pek işime gelmedi neticede.

Edindiğim bilgilere göre bu model hastalıklı. Hatasız olanı problem çıkartmayanı yok. En başlıcası ise ses sorunu. Xpress music olarak çıkan bir telefon modelinde hoparlör sorunu olması ve sesin çok cılız gelmesi de manidar geldi bana.

Israrla bu modeli alacağım diyorsanız ilk versiyonu sorunlu son versiyonu sorunsuz diye birşey olmadığını kabul ederek almanızı öneririm.
  • @emreozpinar

Bahsettiğin sorunu ve bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım allaha şükür , inşallah da bundan sonra yaşamam.

Arkadaşım sana tavsiyem son parti ürünlerinden alman ve telefonun default hiç birşeyini bozmaman...

Versiyon update dahi yapmadım ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 14 Ekim 2009; 1:34:37 >
  • Peki, bu telefonu Teknosa'dan almak istiyorum 700 Tl'ye satıyolar. Sakarya'da en ucuz şuan Teknosa'da bu firmanın satış sonrasının pek iyi olmadığını duydum telefonu buradan alsam herhangi bi problem çıktığında direk kvk servisinemi yollarlar yoksa kendi şubelerinden birinemi gönderirler? Teknosadan biçok şey aldım fakat telefon ilkdefa alacağım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.