Bildirim
5800 Alarm 2-5 dk sonra çalıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Alarım zil tonu hafıza kartındaki bir müzik değilse (Alarım için orjinal zil seslerinden melodi seçin) diğer bir zaman kayması oto güncellemenin kapalı olmasından kaynaklanıyor.
Tarih saat ayarları bölümünden oto.zaman yenileme kısmını AÇIK yapın. Bu işlem sonunda telefonu açıp kapatın deneme amaçlı bir alarım ayarlayın sorun kalmıyackatır -
Harikasın.
Otomotik zamanlama kapalıymış dediğiniz gibi yaptım. İlk denemede tam zamanında alarm çaldı.
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: engayland
Harikasın.
Otomotik zamanlama kapalıymış dediğiniz gibi yaptım. İlk denemede tam zamanında alarm çaldı.
Teşekkürler
Takılma böyle ufak şeylere.
Telefonun keyfini çıkar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: biroltr
quote:
Harikasın.
Teşekkürler
Sabah uyanamayıp işe gidemezsem o zaman ufak şeyi bana patron gösterir
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: biroltr
quote:
Harikasın.
Teşekkürler
Sabah uyanamayıp işe gidemezsem o zaman ufak şeyi bana patron gösterir
Patron duymasın
Ufak şey
-
ya böyle msj lar yazıyorsunuz insanın kafasında ulen acaba calmazsa oluşuyo ) yapmayın böyle şeyler arkadslar öyle bi probleminiz varsa gizli gizli çözün pm filan atın ...
-
bendede böyle bir problem var. bazen tam zamanında çalıyor bazen 2-3 dakika geç çalıyor alarm -
arkadasım üst tarafı okusana önce otomatik saat güncellemesini acık yapacaksın sorun çözülür -
Bu sabah yine 5 dk sonra çaldı alarm.
Alarm müziği orjinal müzik, otomotik zamanlama da açık.
Birkaç kez denedim birinde tam zamanında birinde de 2-5 dk sonra çalmaya başladı :( -
quote:
Birkaç kez denedim birinde tam zamanında birinde de 2-5 dk sonra çalmaya başladı :(
Bi zamanında bi zamanından sonra çalması çok ilginç hergün alarımı kurulu ve çalan biri olarak hiç yaşamadığım bir sorun.
Telefonunuz hacklimi, format gerekiyor olabilir. yüklediğin bir program sistemi etkilemiştir. ThinkChange.nUnlock Epocware Handy Taskman vMenü gibi programlar kuruluysa bunlarda etkilemiş olabilir.
-
OTOMATİK ZAMAN YENİLEME NE İŞE YARIYOR -
quote:
Birkaç kez denedim birinde tam zamanında birinde de 2-5 dk sonra çalmaya başladı :(
Soruyu ana konuya sorarsan daha iyi olur. Bundan sonra böyle konu açılıp sorulan sorulara cevap vermeyeceğim. Siz de vermeyin arkadaşlar. 5 satırdan 4 ü 5800 ile ilgili. Ben bile bıktım ama ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: mimmurat06
OTOMATİK ZAMAN YENİLEME NE İŞE YARIYOR
otomatik zaman yenileme hani gecen gün 1 saat ileri alındı ya saatler onda mesela otomatik alıyo kendisi ..
bide işte bu alarm olaylarında işe yarıyo -
quote:
Soruyu ana konuya sorarsan daha iyi olur. Bundan sonra böyle konu açılıp sorulan sorulara cevap vermeyeceğim. Siz de vermeyin arkadaşlar. 5 satırdan 4 ü 5800 ile ilgili. Ben bile bıktım ama ya
haklı olabilirsin
quote:
Bi zamanında bi zamanından sonra çalması çok ilginç hergün alarımı kurulu ve çalan biri olarak hiç yaşamadığım bir sorun.
Telefonunuz hacklimi, format gerekiyor olabilir. yüklediğin bir program sistemi etkilemiştir. ThinkChange.nUnlock Epocware Handy Taskman vMenü gibi programlar kuruluysa bunlarda etkilemiş olabilir.
Telefon hackli değil, versiyonunu bile değiştirmedim 31. de hala.
Bahsettiğin programlar kurulu değil, sadece Garmin ve micropool (bilardo oyunu) yüklü.
ilgilendiğin için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X