Şimdi Ara

5800 Alarm 2-5 dk sonra çalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Diyelim ki alarmı 6.30'a kurdum. Saat 6. 30 da alarm çalmıyor, genellikle 6.32 de çalıyor, çalmazsa 5 dakika içinde çalıyor. Erteleye filan basmıyorum. Format da attım düzelmedi. Bir yerde ayarı filan mı var acaba?

• Alarım zil tonu hafıza kartındaki bir müzik değilse (Alarım için orjinal zil seslerinden melodi seçin) diğer bir zaman kayması oto güncellemenin kapalı olmasından kaynaklanıyor.
    Tarih saat ayarları bölümünden oto.zaman yenileme kısmını AÇIK yapın. Bu işlem sonunda telefonu açıp kapatın deneme amaçlı bir alarım ayarlayın sorun kalmıyackatır
  • Harikasın.
    Otomotik zamanlama kapalıymış dediğiniz gibi yaptım. İlk denemede tam zamanında alarm çaldı.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayland

Harikasın.
    Otomotik zamanlama kapalıymış dediğiniz gibi yaptım. İlk denemede tam zamanında alarm çaldı.

Teşekkürler

Takılma böyle ufak şeylere.
    Telefonun keyfini çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Harikasın.

Teşekkürler

Sabah uyanamayıp işe gidemezsem o zaman ufak şeyi bana patron gösterir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Harikasın.

Teşekkürler

Sabah uyanamayıp işe gidemezsem o zaman ufak şeyi bana patron gösterir

Patron duymasın
    Ufak şey

• ya böyle msj lar yazıyorsunuz insanın kafasında ulen acaba calmazsa oluşuyo ) yapmayın böyle şeyler arkadslar öyle bi probleminiz varsa gizli gizli çözün pm filan atın ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede böyle bir problem var. bazen tam zamanında çalıyor bazen 2-3 dakika geç çalıyor alarm
  • arkadasım üst tarafı okusana önce otomatik saat güncellemesini acık yapacaksın sorun çözülür
  • Bu sabah yine 5 dk sonra çaldı alarm.
    Alarm müziği orjinal müzik, otomotik zamanlama da açık.

Birkaç kez denedim birinde tam zamanında birinde de 2-5 dk sonra çalmaya başladı :(
  • quote:

Bu sabah yine 5 dk sonra çaldı alarm.

Birkaç kez denedim birinde tam zamanında birinde de 2-5 dk sonra çalmaya başladı :(

Bi zamanında bi zamanından sonra çalması çok ilginç hergün alarımı kurulu ve çalan biri olarak hiç yaşamadığım bir sorun.
    Telefonunuz hacklimi, format gerekiyor olabilir. yüklediğin bir program sistemi etkilemiştir. ThinkChange.nUnlock Epocware Handy Taskman vMenü gibi programlar kuruluysa bunlarda etkilemiş olabilir.

• OTOMATİK ZAMAN YENİLEME NE İŞE YARIYOR
  • quote:

Bu sabah yine 5 dk sonra çaldı alarm.

Soruyu ana konuya sorarsan daha iyi olur. Bundan sonra böyle konu açılıp sorulan sorulara cevap vermeyeceğim. Siz de vermeyin arkadaşlar. 5 satırdan 4 ü 5800 ile ilgili. Ben bile bıktım ama ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimmurat06

OTOMATİK ZAMAN YENİLEME NE İŞE YARIYOR

otomatik zaman yenileme hani gecen gün 1 saat ileri alındı ya saatler onda mesela otomatik alıyo kendisi ..
    bide işte bu alarm olaylarında işe yarıyo
  • quote:

Soruyu ana konuya sorarsan daha iyi olur. Bundan sonra böyle konu açılıp sorulan sorulara cevap vermeyeceğim. Siz de vermeyin arkadaşlar. 5 satırdan 4 ü 5800 ile ilgili. Ben bile bıktım ama ya

haklı olabilirsin

quote:

Bi zamanında bi zamanından sonra çalması çok ilginç hergün alarımı kurulu ve çalan biri olarak hiç yaşamadığım bir sorun.
    Telefonunuz hacklimi, format gerekiyor olabilir. yüklediğin bir program sistemi etkilemiştir. ThinkChange.nUnlock Epocware Handy Taskman vMenü gibi programlar kuruluysa bunlarda etkilemiş olabilir.

Telefon hackli değil, versiyonunu bile değiştirmedim 31. de hala.
    Bahsettiğin programlar kurulu değil, sadece Garmin ve micropool (bilardo oyunu) yüklü.
    ilgilendiğin için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.