Şimdi Ara

57000 TL ye bu 407 yi almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2010-model-0-ayarinda-407-gt-line-vade-takas-olur-63931576/detay/#

ilandaki aracı almak ne derece mantıklı ? araçta yok yok . vw fanlarının yorumlarınıda bekliyoruz elbet =)

• Araçta yok yok ama hocam üretimi durmuş bir model bu bence o paraya başka şeyler bakın derim... yazık olur paranıza vw, skoda , audi bakabilirsiniz..
  • Gt line 407 agzina kadar dolu bir arac, her an 508'in golgesinde olacagini bilmek onemli degilse pasa pasa binilir
  • Vay be çok tatlı duruyor hemde 2.0 dizel otomatik daha ne olsun ama 2. eli düşündürücü....
  • 407 gtline 163 hplik dizel motoru ve sınıfı için oldukça bonkor donanımıyla tercih edilebilecek model.Kısa vadede araç değiştiren biri değilseniz bu araçla uzun yıllar uzun km yapabilirsiniz.Nerdeyse 1.6 otomatik dizel fiyatına
  • hocam araç gırtlak
  • 1.6 dizel Jetta'ya 2. elde 70.000 lira verenler varsa eğer; bu arabaya istenen para çok çok az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu paraya git Golf 1.6 105 hp TDİ al diyenlere aldırma. 2.0 163 hp aracın keyfini çıkara çıkara bin.
  • paraya yazık, ne kadar dolu olsada bitmiş bir model .
  • full +full araba 55 bin tl ye alın hata etmezsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

paraya yazık, ne kadar dolu olsada bitmiş bir model .

garajımızda iki adet 407 var zaten imzamda göreceğin üzere. bundan öncede 406 mız var 14 sene tık demedi ve her parça temininde en fazla parça ertesi gün elimizde oldu. 407 ler neye göre BİTMİŞ ? üretimi durdurulan araç BİTMİŞ mi oluyor. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

1.6 dizel Jetta'ya 2. elde 70.000 lira verenler varsa eğer; bu arabaya istenen para çok çok az.

+
  • Son sahibi olmak haricinde her türlü alınır.

• VW fanı değil, kullanıcısıyım, 163hp dizel motor, 6 ileri otomatik şanzıman, eksiksiz full donanım gibi pek çok olumlu özellikleri barındırıyor. 57.000'e bu özelliklere sahip 2 yaşında, eski kasa bile olsa D segmenti araç olduğunu sanmıyorum. (Epica demeyin bana)

Ha, ama ben yine de almaya çekinirdim.

• sıfırı varken ikinci eline en gerek var.
  • 1,4 insginia alınır o paraya

• şu an üretimde olsa idi 2.0 hdi motorlu gt modeli sıfır fiyatı 100 e yakın olurdu, 2 yaşında 57 bin bence al beğendiysen, araç çok güzel, adeta yok yok, boşver lpg lileri 2.0 hdi varken yada 100 bini devirmiş dizelleri. ilandaki araç çok temiz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.