Telefonu aldığımdan beri mesaj yazarken deli gibi kasma sorunum var..yazılım sürümü V10.0.050 yazılım sürümü tarihi 25-06-2009 Özel sürüm 10.0.050.C01.01 Özel Sürüm tarihi 06-07-09 son güncelleme güncellenmedi olarak gözüküyor wifi den güncellemeyi yapıyorum uzun süre bekleyip telefon tekrar başlatıldıktan sonra aldığım hata: "Telefon güncellenmedi. Güncelleme paketi telefonla uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla görüşün."
Yardımcı olabilcek varmı acaba ? Sorunsuz bir şekilde mesaj yazmak istiyorum artık :D biraz araştırdım fakat net bişey demiyo kimse . Telefonu yeni aldm sayılır abimden hiç bi şekilde düzeltme olanağı yokmu acaba ? Tşkr ederdim şimdiden inş vardır
yardımcı olabilcek kimse yokmu acaba :(
ovi pc suite aracılıyla yap
V30 sürümü mevcut o cihazın , 5530 ana konusundan ilgili linkleri bulabileceğini düşünüyorum
Neyine güvenipte cepten yaptın anlayamadım, sarjı bitip bi daha açılmayabilirdi. Usb kablon yoksa bi tane edin. PC ye nokia ps suite son sürümü yükle, kablo ile teli bağla sonra pc suiteden firmware güncelleme yi aç gerisini program yapıyo zaten. Bu arada sarjın full olsun ve kablo bağlantısı hiç kopmasın
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
ovi pc suite aracılıyla yap
bir çok kez uğraşmama rağmen malesef olmuyo pc suite ile daha onceden de denemiştim bi çok kez ama aynı sorun devam ediyo..
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
V30 sürümü mevcut o cihazın , 5530 ana konusundan ilgili linkleri bulabileceğini düşünüyorum
sorunda sanırım orda direk olarak atlamıyo bi üst sürüme yüklenemedi, bu sürümüyle uygun değildir hatasını veriyo devamlı olarak
Neyine güvenipte cepten yaptın anlayamadım, sarjı bitip bi daha açılmayabilirdi. Usb kablon yoksa bi tane edin. PC ye nokia ps suite son sürümü yükle, kablo ile teli bağla sonra pc suiteden firmware güncelleme yi aç gerisini program yapıyo zaten. Bu arada sarjın full olsun ve kablo bağlantısı hiç kopmasın
yorumunu pek anlalıyamadm ama PC nokia suite bulunmakta zaten pc de ama melesef bi çok kez denememe rağmen olmuyo biraz araştırdım şuanda bulunduğu sürümden yani V10.0.050 den V30 a direk olarak yükliyemiyo acaba bundan mı kaynaklanıyo diye düşünüyormmm iyice morelimi bozdu bu kasma işi deli gibi kasıyo
Navifirmden çek dosyaları jafla flashla gitsin... Forumlarda konusu mutlaka vardır. Biz 5800 için öyle yapıyoruz sanırım 5530a da uygulanabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: SER&DEN
Navifirmden çek dosyaları jafla flashla gitsin... Forumlarda konusu mutlaka vardır. Biz 5800 için öyle yapıyoruz sanırım 5530a da uygulanabilir...
telefona dünden bu yana yapamadığım kalmadı desem yeri en son format attım ama olmadı , olmuyo en son bi şubeye sorucam artık
quote:
Orijinalden alıntı: My:xClub
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
yorumunu pek anlalıyamadm ama PC nokia suite bulunmakta zaten pc de ama melesef bi çok kez denememe rağmen olmuyo biraz araştırdım şuanda bulunduğu sürümden yani V10.0.050 den V30 a direk olarak yükliyemiyo acaba bundan mı kaynaklanıyo diye düşünüyormmm iyice morelimi bozdu bu kasma işi deli gibi kasıyo
Valla hocam o sürümden diğerine geçmiyorsa nemesis tarzı programlarla yapmalısın. En iyisi bi teknik servise ver, en rahatı bu. Ya da hard format at belki rahatlar telefon.
quote:
quote:
quote:
Valla hocam o sürümden diğerine geçmiyorsa nemesis tarzı programlarla yapmalısın. En iyisi bi teknik servise ver, en rahatı bu. Ya da hard format at belki rahatlar telefon.
orayada gösterdim bugün 30 tl dediklerinde şaşırdım gerçekten de ilngç valla
bir saniye servis sizden güncelleme için para mı istedi ,hangi hakla ?
Bu yazılım sürümünün malesef öyle bir sorunu var. En yakında Club Nokia Servis Noktasına götürün, ücretsiz olarak son sürüme yükseltsinler. Bu sürümün üzeri herhangi bir sürüm olsa bu hata olmuyor. Hiç kendinizi yormayın, canınızı da sıkmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN
Bu yazılım sürümünün malesef öyle bir sorunu var. En yakında Club Nokia Servis Noktasına götürün, ücretsiz olarak son sürüme yükseltsinler. Bu sürümün üzeri herhangi bir sürüm olsa bu hata olmuyor. Hiç kendinizi yormayın, canınızı da sıkmayın.
En son çara bu gerçekten de malesefki hiç bi şekilde olmuyo
quote:
analamış değilm gerçektende ilgilenmiyolar bile tam olarak geçiştirip duruyolar müşteri memnuniyeti hiç yok
quote:
quote:
analamış değilm gerçektende ilgilenmiyolar bile tam olarak geçiştirip duruyolar müşteri memnuniyeti hiç yok
Hocam sorunu tam olarak yazıp garantisiyle en yakın servise kargola seve seve ilgilenirler(mecburlar)
quote:
quote:
servise kargolamak gibi bir hataya sakın düşmeyin. Size yakın Nokia Club bayine gidin ,onlar ilgilenmek zorunda
eğer garantisi bitmemişse yazılım yükleme ücretsiz yapılır. tüm ürünlerin 2 yıl garantisi vardır. nokia shopdan yaptır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme