Şimdi Ara

55'' Led TV bütçem 3.500-5000 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni evleniyorum. Özellikle film ve playstation oynamak için 55 inch bir led tv almak istiyorum. Bütçem 3.500-5.000 tl arası.

Şu an evde kullandığımız LG güzel aslında ama internette genellikle Samsung 55 F8000 önermişler.

Bu hafta sonu alacağım sizlerin de fikrini alabilir miyim?

Ne önerirsiniz?

• mentalist23 M kullanıcısına yanıt
    1. samy 55 f 8000

2. lg 55 la 860v
  • Philips 55 8008. İyidir.
  • mentalist23 M kullanıcısına yanıt
    55PFL8008 5000 tl

55F8000 4800 tl smart önemli ise bunu al .
  • samsung artısı evolution kit vs.....
  • evolotion kit falan değişmez bana samsung servisinde değişmez dedileer ayrıca 3d yi unut kapkara bir gözlük ağır o ağırlık elektonik olduğu için gözünde de ağırlık yaratıyor tarayıcısı berbat ötesi hiç hareket etmiyor smartında tivibu yok. 3d çok kötü ufak bir derinlik var. bence asla samsung alma benim gibi pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rose76

evolotion kit falan değişmez bana samsung servisinde değişmez dedileer ayrıca 3d yi unut kapkara bir gözlük ağır o ağırlık elektonik olduğu için gözünde de ağırlık yaratıyor tarayıcısı berbat ötesi hiç hareket etmiyor smartında tivibu yok. 3d çok kötü ufak bir derinlik var. bence asla samsung alma benim gibi pişman olursun

Ben LG LA 660 S aldım 47'inç memmunum şu kanal bulma arama problemi olmasa,birde acaip kumanda çıkarmışlar sanki uzaydan gelme ama görüntü 3-D -SD süper,acaba 55'inçlik birde V koymuşlar nedir bilmiyorum 660 nasıldır? eğer 47'inçlik gibi görüntüsü varsa hiç durma LG al ama şu V arkasında ne oluyor onuda sormayı unutma !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic TX-L55DT60E
  • bilmiyorum ama o paraya fıstık gibi 55inç alırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.