Şimdi Ara

55 günde 12.3 kilo verdim SS'li ve güncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 19 gündür diyet ve spor yapıyorum. Başlada 45 dk kardio 45 dk agırlık çalışıyordum. Şuan 70 dk kardiyo ve 35-40 dk civarı agırlık çalışıyorum.
    82.6 kilodan 77.4 kiloya düştüm tabi ne kdarı yağ bilmiyorum :)
    15 gün civarı la carnitine kullandım. Konuyu ara ara güncellemeye çalışacağım.

Edit 1: Bugün 40.gün yaklaşık 15 gün multipower la carnitine kullandım ramazandan bir hafta evvel bıraktım. Niyetliykende setleri düşürüp kardiyo ve ağırlık çalışmaya devam ediyorum ve bugün itibariyle 72.8 kiloyum.

Edit 2: Bugün itibariyle 71.8 kiloyum, 46.gün

Edit 3: Ekmeği,hamur işi yiyecekleri ve şekeri tamamen bıraktım. Aburcuburu ve gazlı içecekleri de öyle. Sadece tuzdan vazgeçemedim.
    Sabah kahvaltıyı sebze ve yumurta ağırlıklı hallediyorum. Öğün aralarında bir salatalık veya elma yiyorum.
    Pirinç hiç yemiyorum,normal yemekleride üçte bir oranında tüketiyorum. Spora sabah 9 gibi başlıyorum. Tek seferde 80 veya 100 kordinasyon hareketiyle 3 set yapıyorum. Sonra birkaç basit kardiyo hareketi. Başlarda 45 dk yaptım sonra yaklaşık 15 gün kadar günde 70 dakika kardiyo ve 40 dakika civarıda gögüs/kol çalışıyorum ağırlıkla.
    Akşam yemeğini 6 buçuk gibi yiyip sonrasında birley yüketmiyorum. Zaten yaklaşık bir ay sonra mide boyutu küçülüyor sanırım şuan niyetliyim ve iftarda birkaç kaşık yoğurt ve yarım tabak civarı herhangi bir sulu yemek yiyip doyuyorum. Gece uyuyamaz ve acıkırsam bir elma yiyorum bazen.

Edit 4: Bugün 55.gün ve an itibariyle 70.3 kiloyum. Ramazan ve sıcaklar nedeniyle bi müddet ara vericem. Irak'tayım ve ortalık yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 23 Haziran 2016; 20:36:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spordan yarım saat önce al. L-carnitine ben bi faydasını göremedim animal cuts öneririm ama bu biraz daha ileri seviye bi yağ yakıcı ona göre ayrıca 70dk kardiyo çok fazla gereksiz bu kadar yormana gerek yok kendini ağırlıktan sonra 35-40dk yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Yaklaşık 19 gündür diyet ve spor yapıyorum. Başlada 45 dk kardio 45 dk agırlık çalışıyordum. Şuan 70 dk kardiyo ve 35-40 dk civarı agırlık çalışıyorum.
    82.6 kilodan 77.4 kiloya düştüm tabi ne kdarı yağ bilmiyorum :)
    Multipower l-carnitine aldım bir kutu,nasıl kullanmam lazım?
    Hegün kardio yapıyorum 125x2 kordinasyon hareketiyle başlıyorum,agırlıgıda iki gün yapıp bir gün yapmıyorum.

Sorum şu l-carnitine i hergün kardiodan önce mi almam lazım,bir zararı olur mu? İki güne bir mi almalıyım çünkü kardioyu hergün yapıyorum aralıksız

Ne için kullanacan

• Hocam boy 1.78 kilo 82.6 idi. Göbeğim var tüm yaglanma göbekte. Onu eritmek için çabalıyorum

• Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Ramazan yaklaşıyor,ramazanda l-carnitine kullanamam sadece kardiyo yapabilirim. Sıkıntı olur mu sizce oruçluyken kardiyoya devam etmek?

• quote:

Hocam boy 1.78 kilo 82.6 idi. Göbeğim var tüm yaglanma göbekte. Onu eritmek için çabalıyorum

Fizyoterapist yardimci olur yada fitness eğitmenleride olabilir

Yanlış bilgi vermeye lim fakat . Yag yakici kimyssallar çok faydalı değil diye düşünüyorum

Geçmiş olsun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,5 Yıllık Değişimim(SS'li)
    7 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraf yüklemeye çalıştığımda safari sunucuya bağlanamadı hatası veriyor. Nasıl yğkleyebilirim?

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Hizliresim.com a yükle. Buraya link at hallederiz

• Hallettim hocam sağ olun

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Kimse iplememis ama çok iyi sonuç almışsın. Yediklerini yemediklerini yeme saatlerini spor saatlerini yazarsan çok iyi olur.

Örnek ekmek makarna pilav yemedim geri az az aynı şeyleri yedim.

Sporu akşam yaptım atıyorum spordan sonra hiç bişey yemeden yattım gibi yada aç karnına spor yaptım vs vs

• diyet listen falan nasıl ne yiyorsun ?

ayrıca bende sabah ve akşam 1'er saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum..

• Eger boyle kilo vermeye devam edersen hocam yaptigim hesaplamalara gore bir yil sonra yok oluyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok su vermişsin bence yağ o kadar hızlı gidemez çünkü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

çok su vermişsin bence yağ o kadar hızlı gidemez çünkü :D
    l carnitini kardiyo dan yarım saat önce al
    kardiyo için 70dk çok.40 dk civarı yürüyüş sonra ağırlık çalış ağırlıktan sonra bisiklete bin 15 dk yeterli.
    ayrıca protein ağırlıklı beslen et süt vs.makarna pilav vs yiabartmadan spordan önce yiyebilirsin enerjiiçin.
    ayrıca niyetliyken spor yapma bi cacık olmaz.kaslarını yakarsın eritirsin.
    iftardan sonra hafif şeklde spor yapabilirsin.
  • Sanırım öyle :) ama göbekten kurtuldum benim için önemli olan o

• Hocam la carnitine almıyorum artık bundan sonra hafif spor yapıcam sadece. Birde iftardan sonra hiç hareket edesim gelmiyo oyüzden gündüz yapıyorum sporu ama kas kaybı konusunda haklısınız ilk 20 gün daha da gerilemişti kaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.BİG-77

l carnitini kardiyo dan yarım saat önce al
    kardiyo için 70dk çok.40 dk civarı yürüyüş sonra ağırlık çalış ağırlıktan sonra bisiklete bin 15 dk yeterli.
    ayrıca protein ağırlıklı beslen et süt vs.makarna pilav vs yiabartmadan spordan önce yiyebilirsin enerjiiçin.
    ayrıca niyetliyken spor yapma bi cacık olmaz.kaslarını yakarsın eritirsin.
    iftardan sonra hafif şeklde spor yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Hocam sarkmalar falan olmuyor mu aman dikkat bu kadar çabuk kilo vermek sakat sanki.

Ben 102 kilodan 90'a düştüm, sonra sadece ağırlık çalışarak 97ye çıktım hayatımdaki en güzel vücudum 97 kiloykendi (190 boy). Fakat kollarım sırtım belim çatladı kilo alıp vermekten hiç estetik durmuyor şu anki aklım olsa yavaş yavaş yapardım. 70 dakika kardiyo zaten inanılmaz çok kalpten gitmeyin bir de zayıflayacağım diye.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Belli bir diyet listem yok hocam sadece miktarı azalttım birde şekeri ekmeği

• quote:

Hocam la carnitine almıyorum artık bundan sonra hafif spor yapıcam sadece. Birde iftardan sonra hiç hareket edesim gelmiyo oyüzden gündüz yapıyorum sporu ama kas kaybı konusunda haklısınız ilk 20 gün daha da gerilemişti kaslar

göbekten kurtiliyim derken kaslar da gitmiş sanırım. ekmeği kes hayatından çıkar.pilav makarna vs sadece spordan önce ye. akşamları yeme. protein ağırlık beslen.
    göbek geri gelmesin.
    yapma aç karnına spor hiç iyi değil.ramazan da ara ver spor a yapamıyosan. bünyen bozulur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.