Şimdi Ara

55 BİN LİMİTİM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihim benzinli,manuel,hatcback bir arabadır,yakıt olarak beni fazla üzmeyecek performans olarak da sıkıntıya sokmayacak,aracı aktif olarak kullanmıyacağım.Aklımda model olarak LEON--ASTRA(1.6)--GOLF var önerileriniz nedir acaba?saygılar.

• golf 1.2 tsi comfort işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

golf 1.2 tsi comfort işinizi görür.
    astra enjoy active tam 55000 hemde her konuda başarılı bana göre yakıt olarak şehir içi 40 kuruş yakıyor,yani sınıfındakiler gibi
  • sıfır km 1.2 tsi midline plus golf 55.000 tl tam size uygun, biraz indirim yaptırıp sürüş konfor paketi ekletirseniz tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

sıfır km 1.2 tsi midline plus golf 55.000 tl tam size uygun, biraz indirim yaptırıp sürüş konfor paketi ekletirseniz tadından yenmez.
    tsı motor 30 kuruş yakıyor diye okudum normal kullanımda ve performans olarak da 1.6 hitler motordan iyi olduğunu söylüyorlar doğru mu acaba?opel normalde favorim ama 1.6 motorunu fazla yakan gitmeyen olarak nitelendiriyorlar
  • 1.4 tsi 140 lık fr ledsiz 59000 civarına geliyor. performans ve düşük tüketim de sınıfında birinci.

1.2 tsi düz vites 105 lik led paket aynı fiyat. 1.2 tsi daha az yakıyor ve makul gidişi var. kesinlikle canlı bir motor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

1.4 tsi 140 lık fr ledsiz 59000 civarına geliyor. performans ve düşük tüketim de sınıfında birinci.

1.2 tsi düz vites 105 lik led paket aynı fiyat. 1.2 tsi daha az yakıyor ve makul gidişi var. kesinlikle canlı bir motor.
    Audi a3 1.2 tfsı motoru var şuan satış dışı onun hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba,ve donanım olarak nasıl bir standardı var sıfır km leon ve golf gibi özelliklere sahip mi,ikinci elini bulmak da zor gibi zannedersem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra hiç alma bence diger ayni segmentlerle ayni fiyatlarda olmasina ragmen donanım fakiri bence opelden cok soğudum o bakimdan cliolar tam 55.000 civarı fiesta alabilirsin 55 bine forddan toyotadan renaultdan b segment b segment cikar standart model oluyo bos paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgdnBREAK -- 16 Mayıs 2014; 18:01:22 >
  • 1.2 tsı golf alınır o paraya.

• Golfu bosver leon al usta. Tasarim olarak digerlerinden cok daha iyi daha dikkat cekici. Led paketle tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Golfu bosver leon al usta. Tasarim olarak digerlerinden cok daha iyi daha dikkat cekici. Led paketle tabi.
    Cruze,Cıvıc,Corolla,Focus,Astra alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Cruze,Cıvıc,Corolla,Focus,Astra alınabilir.

Alıntıları Göster
    A3 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI 1.2 TFSI DONANIM ÖZELLİKLERİ OLARAK FİLAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedde33

A3 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI 1.2 TFSI DONANIM ÖZELLİKLERİ OLARAK FİLAN

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cam-tavan-metalik-boya-17-inc-jant-sifir-teker-hiz-sabitleyici-162288375/detay al rahatına bak

• quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cam-tavan-metalik-boya-17-inc-jant-sifir-teker-hiz-sabitleyici-162288375/detay al rahatına bak

Alıntıları Göster
    1.5 dci 90 230 edc clio 4 icon

• Leon veya astra

• Cedde33 C kullanıcısına yanıt
    1.tercih 1.4 tsı fr seat leon.Dizel olsaydı yeni nesil 1.4 tdı 90 230 vw polo comfort olurdu. 60 bine Çıkarsanızda 1.6 cdtı 110 300 enjoy active astra hatcback golf 1.2 tsı 105 mid plus önermem görüntüsü çok berbat kalitesiz duruyor en az comfortline olmalı
  • Leon 1.2 tsi ya da golf 1.2 tsi . fransızdan uzak dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmettatli88

Leon 1.2 tsi ya da golf 1.2 tsi . fransızdan uzak dur
    Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline alıp geçmek gerekebilen bir konudur bence ama imkan dahilinde sürücü konfor paketi ekletilmelidir.

Bence Golf bu düzey de F/P dir.İnanın donanım eşlemesi yapınca megane'dan bile daha ucuz oluyor benzin-manuel klasmanında.
  • SEAT LEON FR TSI 140 VARKEN ALINMAZ
  • Yorumlarımızdan dolayı teşekkürler arkadaşlar 1.2 tsı leon ile golf arasında kaldım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.