Şimdi Ara

55'' 3D Led Tv Tavsiye - Yardım ( Bütçe 3500 - 4000 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Herkese merhabalar ,

Arkadaşlar bir yakınım tv almaya karar verdi ve bana araştırmamı istedi .
    Bende o yüzden sizlere danışayım dedim .

İnternetten de alabilirim veya burada alınabilecek yer varsa o da olur dedi , kendisi Kastamonuda ikamet ediyor .

55'' 3d Led tv olarak 3500 - 4000 tl bütçeye ne önerebilirsiniz .

Extra olarak aradığı özellik yok , o bütçeye en iyi kalite - görüntü - özellik olarak ne giderse onu alacağız .

Ben kendisine Samsung 55F7000'i tavsiye ettim ama sizlerin de fikrini almak istiyorum .

Yardımcı olan - olmayan herkese teşekkür ederim .

• cikitare kullanıcısına yanıt
    2013 model üst sınıf led tvler bunlar bütçe yetiyorsa öncelik bu modeller olmalı .

55W905 5600 tl en iyisi buama diğerlerine göre pahalı .
    55PFL8008 5000 tl
    55F8000 4800 tl
    55F7000 4600 tl

bütçe yetmezse diğer orta sınıf modeller.

55LA860 4000 tl
    55PFL7108 3900 tl
    55PFL7008 3900 tl
    55F6800 3500 tl
    55F6650 3600 tl
    55F6640 3400 tl
    55F6510 3800 tl
    55W805 4400 tl

fiyatlara tekrar bakarsın değişik olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 22 Nisan 2014; 15:22:13 >
  • SONY KDL-55W805 3D TV ŞOK FİYAT 2999 TL SADECE 3 GÜN GEÇERLİ İZMİR İÇİ KARGO ÜCRETSİZ İZMİR DIŞI 40 TL KARGO

Kesinlikle kaçırılmayacak fiyat.

http://www.enpazar.com/...ls.aspx?productid=90913

Akıllı telefonunuzu hızla TV'nize yansıtın - NFC tek dokunuşla yansıtma özelliğine sahip akıllı telefonunuzu uzaktan tek dokunuşa dokundurarak videoları, fotoğrafları, uygulamaları ve daha fazlasını TV'nizde görüntüleyin TV'nizde görün, akıllı telefonunuzda kontrol edin - Tek dokunuşla yansıtma özelliği sayesinde akıllı telefonunuzu kullanarak herkesin görmesi için büyük ekrandaki içeriği kaydırabilir, büyütebilir, taşıyabilir ve seçebilirsiniz İzlediğiniz her şey daha iyi görünür - X-Reality PRO, çevrimiçi videolardan büyük maçlara kadar izlediğiniz her şeyi Full HD görüntü kalitesine yaklaştırır "Sense of Quartz" tasarımıyla tarzınızı sergileyin - Kuvars kristalinin kesilmiş cam yüzeylerinden ilham alan en yeni TV tasarımımızın dili cesur, farklı ve abartısızdır Aydınlatıcı bir deneyim - Dairesel standın üzerinde havada asılı gibi duran TV, içerik kaynağına göre renk değiştiren Intelligent Core'a sahiptir Pasif 3D ile bambaşka bir dünyaya dalın - Pasif 3D teknolojisi, hafif ve konforlu polarize gözlükle daha fazla akraba ve arkadaşın 3D aksiyon keyfini yaşamasını sağlar En önemli yerlerde aydınlık ve karanlık - Dynamic Edge LED arka aydınlatma teknolojisi ekranın belirli bölgelerini karartır veya parlaklaştırır; böylece keskin kontrast ve en güçlü görsel etki elde edilir Net, tam aralıklı ses keyfini yaşayın - Bass Reflex Box hoparlörler alçak frekansları genişleterek derin, tatmin edici bas ses verirken, entegre tweeter'lar ayrıntılı yüksek frekanslar sağlar. Her bölümü en iyi şekilde izleyin - TV SideView akıllı telefonunuzu veya tabletinizi uzaktan kumanda olarak kullanmanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda izlediğiniz dizi hakkında size daha fazla bilgi sunar Motionflow XR 400Hz ile akıcı aksiyon - Farklı programlara uygun izleme modu seçenekleriyle spor karşılaşmaları ve hareketli aksiyon sahneleri gözle görülür ölçüde daha akıcı ve daha keskin olur Çevrimiçi eğlence dünyasına erişin - Sony Entertainment Network ile film, müzik ve İnternet videosu akışı gerçekleştirin; uygulamalara ve sosyal ağlara erişin - See more at:http://www.enpazar.com/...13#sthash.BTu7r9ez.dpuf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.