Şimdi Ara

54.000 EA sıralamasına Ankara Hukuk gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gelir 54k ile alacak bu yil ybsler cok yukselecekmis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam gsü hukuk yazmayı da unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelir hocam 80kya kadar düsmesi bekleniyor istanbul ve ankara hukukun akdeniz ybs de 1 k olacak

• bu sene gelmezse de birkaç seneye.. :) yazın bir kenara gençler 5 yıl sonra iç çeke çeke bakarsınız, taşra çocukları harici yazan olmaz artık, işletme iktisat kamu yönetimi sosyoloji felsefe psikoloji pdr öğretmenlikler falan e hukuk neden yazılıyor aileler diyorki avukat olacak hukukçu olacak uğluşum ybs ne icat çıkartma diyor. ama her sene icat çıkartma diyenler düşüyor ybsler yükseliyor. e sizin gibi taşralı gencler de hukukcu oluyor bu dönüşüm gerçekleşiyor merak etmeyin yani.. aranızda birkaç kurnaz tilki var taşralı taklidi yapıp ybs yazacak gariban 30k ile marmara ybs kazanabilmek için ybs kötülemeye başladı sonra yapma etme oğlum dhden 1 kişi bile yazmasa o sıralamayla giremezsin dedim de anca inandı.. okuyanlar size lafım yok yatay geçişler kolay değil artık 2. üni olarak okursunuz. kurnazlar siz de ekmeğinizdesiniz, ama ciddi ciddi ybsnin büyüklüğünü kabul etmeyen çeşitli EA baronları.. cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz EA= YBS>HUKUK>PSİKOLOJİ>PDR>İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI>İKTİSAT>İŞLETME

• HFMXNDÖCJDÖMGKDMVÖXFKDÖGJ tamam kanka gelir istediğin iibf sana kasma bu kadar asıl çakal kendisi

• abisi keşke senin kadar ufak olsaydım, mezunum ben mezun aloooo lise mezunu orda mısın alooo

ahhahaha :D çocuğun ıslak rüyaya bak iibf okumak istiyormuşum ben :D 90lı yıllarda da değiliz 2000 2010larda da değiliz bilmem anlatabildim mi DeMoDe seNi ama en güzeli de böyle bölümü açıyosun diyosunki nolmuşuz 30k ile girmişsin bi bakıyon 35k 45k 65k mezun oluyon 80k .... sonra da neden yazmirsiniz neden köyüme dönürem ha diyorsun.. utanç vericisiniz. utanç...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.