Arkadaşlar öncelikle selamlar, 5310 Xpress Music topiğinede yazdım ama cevap yok,orda beklemek lazım ama bana acil bi cevap lazım...Benim telefonun sesi çok az çıkıyor,arkadaşta v5.81 verisyonu yükleyeceksin demiş ? ben bunu nasıl yükleyeceğim nerden indirip yükleyeceğim ? pc ye mi indirecem pcdenmi kuracam telefondanmı kuracam nasıl oluyo bana biraz detaylı anlatım lazım...sorunuma yardımcı olursanız çok makbule geçer arkadaşlar.. iyi günler.
nokia pc suite son versiyonu bilgisayarında yüklüyse eğer orda yazılım güncelleme (veya benzeri bi ad tam hatırlamıyorum) adlı bi bölüm var oraya girdiğin zaman senden bi program indirmeni ister nokia software updater diye onu indirirsin sonra onu kurarsın daha sonra o programı açarsın zaten türkçedir daha sonra telefonunu bilgisayara nokia modunda bağlarsın ve programın yönergelerini takip edersin.. ayrıca telefonu nokia modunda pc suite açıkken bağlarsan bi süre sonra kendi de uyarı verir yazılım güncellemeleri mevcut diye.. nokia software updater telefonun için gerekli yazılımı bilgisayarına indirir daha sonra kendi telefonuna kurar fakat telefon hafızasına kayıtlı mesaj kartvizit galeri takvim öğelerini bilgisayarına yedeklemeni öneririm.. her ihtimale karşı.. bir de update programı sürerken telefonun bağlantısını kesinlikle bilgisayardan kesme.. bu dediklerim ve benzerlerini zaten programda da göreceksin..
çok kolay bi iştir.. sadece yazılımı bilgisayara indirme biraz uzun sürebilir.. büyük bi kolaylıkla yaparsın.. kolay gelsin..
not: telefonun eğer yurt dışından gelme ise bu konuyu araştırmadan yapma derim..yurt dışından gelen telefonların update yapınca kullanıma kapandığını duymuştum..biz ne kadar pasaporta kaydettirip açtırsak da.. ama ne kadar doğru dersen hiç bilmiyorum böyle bir laf dolaşıyor ortada.. ama türkiyeden garantili aldıysan hiç bir problemle karşılaşmazsın..